deesnider Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Kαι τι παει να πει φιλε μου αυτο? Καποιοι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να δινουν για 15g 3 ευρω + και για 25g 5 ευρω +. Αμα ειναι καλος συμφερει πολυ. Ε, τι πάει να πει; Ξέρω 'γω;... ...πάει να πει, ότι κάνοντας αυτή την ερώτηση (περί «χύμα καπνού»), είναι ακριβώς το ίδιο με το να ζητάς πληροφορίες για το πού και από ποιον θα βρεις λαθραία πακέτα τσιγάρα. Είναι λογικό να λέγονται δημοσίως αυτά τα πράγματα, διότι το μη λαθραίο προϊόν είναι ακριβό; Άμα είναι έτσι, ν' αρχίσουμε να ζητάμε πηγές και για κλοπιμαία, από διαρρήξεις και τα σχετικά, να γλιτώσουμε και το Φ.Π.Α... 2
thanos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Kαι τι παει να πει φιλε μου αυτο? Καποιοι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να δινουν για 15g 3 ευρω + και για 25g 5 ευρω +. Αμα ειναι καλος συμφερει πολυ. και εγω μαζι σου ειμαι αλλα δεν ειναι το καταλληλο μερος για τετοιες συζητησεις .. ασε που δεν καπνιζεται κι ολας ..το καλυτερο ειναι η να το ελλατωσεις η να το κοψεις τελειως ετσι και καλο θα κανεις στην υγεια σου και στην τσεπη σου 1
Στεφανος123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Εχετε δικιο για το προιον οτι ειναι αφορολογητο,νομιζα οτι δεν ηταν. Αρα γιατι δεν εχει κλειδωσει ακομα το thread αφου μιλαμε για κατι παρανομο? 1
Alithinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Είχα δοκιμάσει χύμα. Με ένα - δυο τσιγάρα που μου έδωσαν να δοκιμάσω μου φάνηκε ok. Πήρα μια σακούλα,και μετά από λίγο καιρό όμως... άρχισε να βρωμάει απαίσια. Ο λαιμός μου άρχισε να πονάει με κάθε τσιγάρο,και να παιδεύομαι να τον κατεβάσω,χώρια την απαίσια γεύση που άφηνε στο στώμα. Τελικά από ότι έμαθα η μυρωδία αυτή ήταν αμμωνία. Εν συνεχεία ανακάλυψα ότι την αμμωνία τη βάζουν στο φυτό σαν λίπασμα,και ότι κανονικά όταν κόβεται πρέπει να πλένονται τα φύλα με νερό για να φύγει η αμμωνία. Φυσικά και είναι και αυτό ένα δηλητήριο,που προκαλεί επιπλέον μεγαλύτερη ζημιά από ότι θα προκαλούσε ο πλυμένος καπνός. Τελικά τη σακούλα τη πέταξα. Μακρυά. Είναι που είναι βλαβερό το κάπνισμα φύλων του καθαρού tobacco,μη μαζεύουμε μέσα μας και τα διάφορα χημικά που περνάν επειδή οι τεμπέληδες που τα κόβουν δεν νοιάζονται να τα καθαρίσουν.
katoikos44 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Είχα δοκιμάσει χύμα. Με ένα - δυο τσιγάρα που μου έδωσαν να δοκιμάσω μου φάνηκε ok. Πήρα μια σακούλα,και μετά από λίγο καιρό όμως... άρχισε να βρωμάει απαίσια. Ο λαιμός μου άρχισε να πονάει με κάθε τσιγάρο,και να παιδεύομαι να τον κατεβάσω,χώρια την απαίσια γεύση που άφηνε στο στώμα. Τελικά από ότι έμαθα η μυρωδία αυτή ήταν αμμωνία. Εν συνεχεία ανακάλυψα ότι την αμμωνία τη βάζουν στο φυτό σαν λίπασμα,και ότι κανονικά όταν κόβεται πρέπει να πλένονται τα φύλα με νερό για να φύγει η αμμωνία. Φυσικά και είναι και αυτό ένα δηλητήριο,που προκαλεί επιπλέον μεγαλύτερη ζημιά από ότι θα προκαλούσε ο πλυμένος καπνός. Τελικά τη σακούλα τη πέταξα. Μακρυά. Είναι που είναι βλαβερό το κάπνισμα φύλων του καθαρού tobacco,μη μαζεύουμε μέσα μας και τα διάφορα χημικά που περνάν επειδή οι τεμπέληδες που τα κόβουν δεν νοιάζονται να τα καθαρίσουν. Αν τον αφησες εξω ισως να επιασε και μουχλα.Εγω αγορασα προσφατα Αγρινιου 40€/kg και μ'αρεσε παρα πολυ.
Freeman007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Αν τον αφησες εξω ισως να επιασε και μουχλα.Εγω αγορασα προσφατα Αγρινιου 40€/kg και μ'αρεσε παρα πολυ. KAI πολλά τον αγορασες
george_gr1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 εμένα δεν μου αρέσουν τα έτοιμα μου δίνουν την αίσθηση του ψευτικου ? λες και καπνίζω σκέτο χαρτί , δεν ξέρω γιατί .. και δεν είναι οτι δεν κάπνιζα έτοιμα , αλλα μόνο αναγκαστικά αν δεν έβρισκα καπνό που να μου αρέσει (πχ στρατό) παλιότερα συνέφερε ΠΟΛΥ ο καπνός , τώρα όμως έτσι όπως ανέβηκαν οι τιμές/μειώθηκαν οι ποσότητες (σε μερικούς) δεν κάνει διαφορά . μια ουσιαστική διαφορά είναι οτι πχ εγώ όταν καπνίζω μπορεί να το αφήσω για κανα 2λεπτο και το εργοστασιακό να έχει καεί μέχρι τότε ενώ το άλλο με τα γαλάζια rizla να έχει σβήσει , είναι και αυτό μια χασούρα αν το σκεφτείς . εγω που στριβω με φιλτρακια swan τα λεπτα, ο 20αρης βγαζει αρκετα παραπανω απο 20 τσιγαρα, πιστευω κοντα στα 40 αν και θα το τεσταρω. Η μεγαλη διαφορα ειναι σε αυτο που λες, οτι σβηνει, ειδικα με τα ασημι χαρτακια που κανω. Καθομαι μπροστα στο πισι η οταν οδηγαω πχ και μπορει εχω το ιδιο τσιγαρο για μιση ωρα. Του πακετου το μαμημενο απαξ και το αναψεις σε 5-6 λεπτα τελος ειτε καπνισεις ειτε οχι.Εκανα ενα πακετο τη μερα ανετα, οταν γυρισα καπνο τον 20 αρη τον κραταω χαλαρα 3 μερες και βαλε.
katoikos44 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 KAI πολλά τον αγορασες Αφου μ'αρεσει φιλε δε με πειραζει.Ο καπνος απο το περιπτερο βγαινει 200 το κιλο.
alibaba555 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα χύμα καπνός [email protected]
tamias Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Kαλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ καπνό αλλά δέν μπορώ να βρώ,παράγγειλα απο τις αγγελίες στο car.gr 30 ευρώ το κιλό και μόλις το παρέλαβα και το άνοιξα το δέμα το πέταξα κατευθείαν στα σκουπίδια γιατί ήταν σκέτη μούχλα.
MT60RS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ^ κι εγω ψαχνω καλη ακρη για φουντα, ξερεις τιποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις