Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εχθές κρέμασαν όλη την πόλη. Υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν ώτοστοπ για να φτάσουν στα σπίτια τους. Τι ωραία, στις Κυκλάδες το κάναν αυτό
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τι ωραία, στις Κυκλάδες το κάναν αυτό Kαι άρα τι;
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Άρα μου θύμισε καλοκαίρι, τι θες εσύ τώρα. Εν τω μεταξύ, εντάξει, ok, να μην κλαίει τώρα και ο υπάλληλος των ΔΕΚΟ με τον παχυλό μισθούλη, αλλά αυτό το μέτρο σύγκρισης γενικά να το προσέξετε. Δηλαδή πάντα θα υπάρχουν κατώτερες αποδοχές από αυτές που παίρνει κάποιος, οπότε θα λέμε : γιατί να παίρνεις χίλια εσύ; ο άλλος παίρνει 800. Γιατί να παίρνει 800; στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν 500. Γιατί να παίρνεις 500; στη βουλγαρία παίρνουν 200. κ.ο.κ. με τους φόρους να αυξάνονται κάθε ώρα που περνάει. Just sayin' Δηλαδή θα ήθελα να πείτε ποιο είναι το threshold που θα θέτατε, κάτω από το οποίο να μην πέφτει ο μισθός ξερωγώ. Πόσο κάτω θα φτάνατε;
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Απο εκεί και πέρα στείλε μου ένα βιογραφικό γιατί απο το φθινόπωρο, άντε το πολύ απο 1/14, παίζει να χρειαστώ σκλάβους. Θα πληρώνω παντως καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό : 400€ + δωρο, επίδομα αδείας και ένα μεταξωτό στρινγκακι πριν τις διακοπές δώρο (μπορει να είναι και σε εκδοση μαγιώ....θα το σκεφτω). Και όλα αυτά στην ώρα τους!!!!!!!!!!! Aπο φθινοπωρο (αφου αναφερεις τη δικη σου κατασταση υποθετω δε σε πειραζει να σχολιαστει) θα ηθελα να γνωριζω αν ειναι ευκολο τι γνωμη θα εχεις για τους υπαλληλους σου που θα απεργησουν στο ξεκαρφωτο στη μεση καποιας εργασιμης ημερας για να δειξουν την αλληλεγγυη τους σε αλλους απεργους. Και θα το πραττουν επι μια εβδομαδα τουλαχιστον. Και κατα ποσο οι πελατες σου αν η επιχειρηση σου δε λειτουργει για το διαστημα αυτο, θα σου κανουν δωρο το μεταξωτο στριγκακι. Και αν θα εγκρινεις ρεπο ή αδεια Χ υπαλληλων απο τον ιδιο αριθμο των Χ υπαλληλων που εργαζονται σε σενα για εκεινες τις ημερες. Πραγματικα πεθαινω να μαθω. 12
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Aπο φθινοπωρο (αφου αναφερεις τη δικη σου κατασταση υποθετω δε σε πειραζει να σχολιαστει) θα ηθελα να γνωριζω αν ειναι ευκολο τι γνωμη θα εχεις για τους υπαλληλους σου που θα απεργησουν στο ξεκαρφωτο στη μεση καποιας εργασιμης ημερας για να δειξουν την αλληλεγγυη τους σε αλλους απεργους. Και θα το πραττουν επι μια εβδομαδα τουλαχιστον. Και κατα ποσο οι πελατες σου αν η επιχειρηση σου δε λειτουργει για το διαστημα αυτο, θα σου κανουν δωρο το μεταξωτο στριγκακι. Και αν θα εγκρινεις ρεπο ή αδεια Χ υπαλληλων απο τον ιδιο αριθμο των Χ υπαλληλων που εργαζονται σε σενα για εκεινες τις ημερες. Πραγματικα πεθαινω να μαθω. Σ'αγαπαω σαν δωρεαν γρανιτα στον καυσωνα, να το ξερ'ς! 6
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Άρα μου θύμισε καλοκαίρι, τι θες εσύ τώρα. Ου καπιταλόσκυλο που μου θες και καλοκαιρινές διακοπές τη στιγμή που οι αγωνισται της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. αγωνιούν, τράβα προσκύνα τους άρχοντες των ΜΜΕ και θα σε κάνω σκλάβο 'γω μεθαύριο με τζάμπα στρινγκ. Ψεκαζμένο πρόβατο της πλουτοκρατίας, απαύγασμα των ιθυνόντων καλαμαράδων, σκατά στον Χομπς και τον Λεβιάθαν. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Ου καπιταλόσκυλο που μου θες και καλοκαιρινές διακοπές τη στιγμή που οι αγωνισται της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. αγωνιούν, τράβα προσκύνα τους άρχοντες των ΜΜΕ και θα σε κάνω σκλάβο 'γω μεθαύριο με τζάμπα στρινγκ. Ψεκαζμένο πρόβατο της πλουτοκρατίας, απαύγασμα των ιθυνόντων καλαμαράδων, σκατά στον Χομπς και τον Λεβιάθαν. Με ταξιδεύεις σαν τις μελωδίες των Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra and Tra-La-La Band. *edit, σκλάβο; string; πες μου κι άλλα 1
Rabican Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 it's raining again... μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να γυμναστεις υπο βροχη καθοδον για το σπιτι σου! κανεις και πενταθλο! ποιος τη χαρη σου!
YiN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Εν τω μεταξύ, εντάξει, ok, να μην κλαίει τώρα και ο υπάλληλος των ΔΕΚΟ με τον παχυλό μισθούλη, αλλά αυτό το μέτρο σύγκρισης γενικά να το προσέξετε. Δηλαδή πάντα θα υπάρχουν κατώτερες αποδοχές από αυτές που παίρνει κάποιος, οπότε θα λέμε : γιατί να παίρνεις χίλια εσύ; ο άλλος παίρνει 800. Γιατί να παίρνει 800; στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν 500. Γιατί να παίρνεις 500; στη βουλγαρία παίρνουν 200. κ.ο.κ. με τους φόρους να αυξάνονται κάθε ώρα που περνάει. Just sayin' Δηλαδή θα ήθελα να πείτε ποιο είναι το threshold που θα θέτατε, κάτω από το οποίο να μην πέφτει ο μισθός ξερωγώ. Πόσο κάτω θα φτάνατε; Αναφορικά με αυτά, το επιχείρημα δεν είναι της τάξεως "εγώ παίρνω τόσα αυτοί γιατί τόσα;" και ούτε θα έπρεπε να είναι. Είναι, αφενός, αυτό που λες με τις ΔΕΚΟ και αφαιτέρου ο εκ του ασφαλούς τρόπος διαμαρτυρίας τους και οι τρόποι πρόσληψής τους. Το χθεσινό σκηνικό δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί ούτε μπορεί ο καθένας να εκμεταλλεύεται την εξάρτηση του απλού πολίτη από τις υπηρεσίες του για να προστατέψει τα χωράφια του. Ειδικά όταν τα χωράφια του τα πληρώνουμε εγώ κι εσύ και ο κάθε κακομοίρης που τον στήβουν αυτή τη στιγμή για να εισπράξει το δημόσιο, κι αυτό από το υστέρημά του. 3
DrLo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 εχω μια απορια που βασιζεται σε ενα απλο και εξωραισμενο σεναριο. ιδιωτης αναλαμβανει τη διαχεριση/λειτουργια του μετρο, αξιολογει το προσωπικο, κραταει οσους πιστευει οτι χρειαζεται, βαζει ΠΑΝΤΟΥ μπαρες ωστε να εξαλοιψει τη λαθρεπιβιβαση, εκμεταλλευται οποια ακινητα μπορει να εχει το μετρο (ενοικιαση εκμισθωση) και βαζει το εισιτηριο στο 1.5 ευρω. Πλειοψηφια στο Μετοχικο Κεφαλειο το Ελληνικο Δημοσιο ωστε να εχει κι αυτο καποια εσοδα, ενω παραλληλα θα υπαρχει και καποιος ελεγχος ουτως ωστε να αποφευκτουν αισχροκερδιες/μειωσεις στη συχνοτητα δρομολογιων, ελλειπεις συντηρηση κλπ. θα "περπαταγε" το παραπανω σεναριο πιστευετε; θα εβγαζε καποιο κερδος στον ιδιωτη για να αναλαβει το ρισκο τετοιας επενδυσης; η ειναι εντελως ουτοπικο; Δεν είμαι νομικός αλλά υποθέτω πως από τη στιγμή που το δημ΄όσιο εξακολουθεί να έχει τις περισσότερες μετοχές θα εξακολουθούσε ο διαχειριστής να έχει τους ίδιους περιορισμούς. Αν το δημόσιο έχει ένα μη κρίσιμο ποσοστό (ώστε να έχει κέρδη ... αν υποθέσουμε ότι η εταιρεία βγάζει κέρδη) και πέρα από τους φόρους ίσως να γινόταν.
Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Απευθύνεσαι προς τα μένα λες και είμαι δημόσιος υπάλληλος. Troll δηλαδή. Δεν πειράζει, η έλλειψη επιχειρημάτων σε τέτοιου τύπου απαντήσεις οδηγει. Το οτι η ανεργία και οι μειώσεις μισθών σε οποιονδήποτε τομεα, προκαλούν ακόμα χειρότερη ύφεση και συνεπώς ακόμα μεγαλύτερη ανεργία και μειώσεις μισθών σε όλους τους τομέις, το ξέρει παιδί του δημοτικού. Αποδυκνείεται άλλωστε κάθε μήνα εδώ και 3 χρόνια, που βγαίνουν τα στατιστικά στοιχεία. Δεν θα τα ξανααλύσω αυτά τα ζητήμα ούτε τη λύση τους. Ανοιξε κανά βίβλιο πρώτου έτους οικονομικου πανεπιστημίου αντι για τα γνωστά κανάλια να ξεστραβωθείς. Απο εκεί και πέρα στείλε μου ένα βιογραφικό γιατί απο το φθινόπωρο, άντε το πολύ απο 1/14, παίζει να χρειαστώ σκλάβους. Θα πληρώνω παντως καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό : 400€ + δωρο, επίδομα αδείας και ένα μεταξωτό στρινγκακι πριν τις διακοπές δώρο (μπορει να είναι και σε εκδοση μαγιώ....θα το σκεφτω). Και όλα αυτά στην ώρα τους!!!!!!!!!!!
bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Απευθύνεσαι προς τα μένα λες και είμαι δημόσιος υπάλληλος. Troll δηλαδή. Δεν πειράζει, η έλλειψη επιχειρημάτων σε τέτοιου τύπου απαντήσεις οδηγει. Το οτι η ανεργία και οι μειώσεις μισθών σε οποιονδήποτε τομεα, προκαλούν ακόμα χειρότερη ύφεση και συνεπώς ακόμα μεγαλύτερη ανεργία και μειώσεις μισθών σε όλους τους τομέις, το ξέρει παιδί του δημοτικού. Αποδυκνείεται άλλωστε κάθε μήνα εδώ και 3 χρόνια, που βγαίνουν τα στατιστικά στοιχεία. Δεν θα τα ξανααλύσω αυτά τα ζητήμα ούτε τη λύση τους. Ανοιξε κανά βίβλιο πρώτου έτους οικονομικου πανεπιστημίου αντι για τα γνωστά κανάλια να ξεστραβωθείς. Απο εκεί και πέρα στείλε μου ένα βιογραφικό γιατί απο το φθινόπωρο, άντε το πολύ απο 1/14, παίζει να χρειαστώ σκλάβους. Θα πληρώνω παντως καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό : 400€ + δωρο, επίδομα αδείας και ένα μεταξωτό στρινγκακι πριν τις διακοπές δώρο (μπορει να είναι και σε εκδοση μαγιώ....θα το σκεφτω). Και όλα αυτά στην ώρα τους!!!!!!!!!!! Τα εκανα επανω μου τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις