Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-05-2016 17:21 ΚΟΡΕΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 17-05-2016 20:45 ΚΟΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-05-2016 06:32 ΚΟΡΕΑ

Βλεπω αυτο στο track των ελτα! περασε τελωνειο  δηλαδη?

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-05-2016 17:21 ΚΟΡΕΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 17-05-2016 20:45 ΚΟΡΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-05-2016 06:32 ΚΟΡΕΑ

Βλεπω αυτο στο track των ελτα! περασε τελωνειο  δηλαδη?

Τσου. Το tracking φτάνει μέχρι ότι το δέμα στάλθηκε εδώ.

Δημοσ.

Τσου. Το tracking φτάνει μέχρι ότι το δέμα στάλθηκε εδώ.

Ευχαριστω, αν και μου χαλας τα ονειρα τοσο γρηγορα :mrgreen: 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστω, αν και μου χαλας τα ονειρα τοσο γρηγορα :mrgreen:

Σόρρυ :Ρ

Επειδή δεν θυμάμαι, με τί έρχεται το πακέτο;

Δημοσ.

Σόρρυ :Ρ

Επειδή δεν θυμάμαι, με τί έρχεται το πακέτο;

QNIX 2710, και ερχονται 2 αλλα το αλλο ειναι ρωσσια για καποιο λογο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

QNIX 2710, και ερχονται 2 αλλα το αλλο ειναι ρωσσια για καποιο λογο.

Συγγνώμη, δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοούσα με τί είδους μεταφορική.

Δημοσ.

Συγγνώμη, δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοούσα με τί είδους μεταφορική.

EMS , καλα το διατιπωσες εσυ , εγω κοιμαμαι ακομα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

EMS , καλα το διατιπωσες εσυ , εγω κοιμαμαι ακομα.

Τότε σε 1, άντε 2 θα ξέρεις αν μπήκε τελωνείο.

λογικά από δεύτερα-τρίτη θα μπει Ελλάδα και μετά +μια βδομάδα στο τελωνείο πάνω κάτω..

Καλά τόσο πολύ σου κάνει; Εμένα max 5 από Ιαπωνία με ems και αυτό γιατί κάναν 2 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας να στείλουν το δέμα.

Δημοσ.

κοίτα χτες έφυγε από Κορέα, απευθείας αποκλείεται να ρθει, εμένα μου ήρθε μέσω Τουρκιάς, μεσολαβεί και ΣΚ οπότε από δευτέρα πιστεύω θα μπει Ελλάδα..(μπορεί και αύριο)

Επισκέπτης
Δημοσ.

κοίτα χτες έφυγε από Κορέα, απευθείας αποκλείεται να ρθει, εμένα μου ήρθε μέσω Τουρκιάς, μεσολαβεί και ΣΚ οπότε από δευτέρα πιστεύω θα μπει Ελλάδα..(μπορεί και αύριο)

Σωστά έρχεται ΣΚ. Πάντως όταν αγόρασα πρώτη φορά από Ιαπωνία με ems, έπαθα πλάκα με το πόσο γρήγοροι είναι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ισχύει, μας είχαν "κακομάθει" οι Κινέζοι μάλλον γι αυτό  :P

Δεν έχω πάρει ποτέ από Κίνα, αλλά από τα ευρωπαικά άμαζον ο χρόνος είναι 4/5 φορές περισσότερος με το κανονικό ταχυδρομείο από ότι η ems από Ιαπωνία.

Δημοσ.

καλησπέρα. σχετικά με τα τελωνεία για ιδιώτες ισχύει το παρακάτω. η αξία της αποστολής είναι η αξία του δέματος + την αξία των μεταφορικών. πάνω σε αυτή την αξία θα μπει ο δασμός (ή και το ΦΠΑ)

→ Για αποστολές μη εμπορικού χαρακτήρα :

α) για είδη μέχρι 45 € δεν καταβάλλονται δασμοί, Φ.Π.Α. και λοιποί φόροι,

β) τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των 350 € υπόκεινται σε κατ΄ αποκοπή δασμό 3,5%, εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει τον τελωνισμό με βάση την δασμολογική κατάταξη του είδους.

γ) τα είδη των οποίων η συνολική αξία είναι άνω των 350 €, τελωνίζονται κανονικά, καταβάλλοντας τους δασμούς, φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις.

το θέμα είναι πως ειδικά οι κούριερ εκτός από τους δασμούς σου χρεώνουν και τη διαδικασία του τελωνείου (αμοιβή εκτελωνιστή κτλ) την οποία χρεώνουν το λιγότερο ένα 50άρι. τώρα εάν το πακέτο δεν περάσει τελωνείο (κατά τύχη) δεν πληρώνεις τίποτα. αλλά επειδή με τα τελωνεία είναι περίεργα τα πράγματα, εάν το δέμα ανοιχτεί και δεν έχει απόδειξη, μπορεί να γίνει εκτίμηση της αξίας του εμπορεύματος αυθαίρετα από το τελωνείο. 

πιο αναλυτικά όποιος θέλει να δει εδώ

http://www.ektelonistis.com.gr/view_cat.php?cat_id=249

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου αλλά αποδεικνύεις ότι δεν διάβασες τον οδηγό αφού αυτά αναφέρονται αναλυτικά και με πολλές διευκρινίσεις και παραπομπές στη νομοθεσία, στο τελευταίο κεφάλαιο από την πρώτη ανάρτηση που έγινε τον ΙΑΝ 2013.

Ο οδηγός ενημερώνεται και συμπληρώνεται στην επικαιροποιημένη έκδοση.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Προκειτε να κανω μια αγορα απο amazon.

Στο check out,γραφω απλως τον αριθμο της χρεωστικης μου και παιρνουν το ποσό που θελουν? Δεν γνωριζω απο τετοιες συναλλαγες.

Ρωταω επειδη ειναι αναγκαιο να γινει αυριο η αγορα.

Υπαρχουν (καλυτερες) εναλλακτικες σε περιπτωση που ειναι επικινδυνο να δωσω τον αριθμο της καρτας μου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...