jeanthira7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 https://www.amazon.com/Seagate-Expansion-Desktop-External-STEB8000100/dp/B01HAPGEIE/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1512727510&sr=1-4&keywords=6tb+external+hard+drive To ίδιο και αυτή να υποθέσω έτσι?
isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 https://www.amazon.com/Seagate-Expansion-Desktop-External-STEB8000100/dp/B01HAPGEIE/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1512727510&sr=1-4&keywords=6tb+external+hard+drive To ίδιο και αυτή να υποθέσω έτσι? ναι και αυτό εχει. Μπορεις βεβαια να φτιάξεις ενα λογαριασμο στο amazon και να βλέπεις απευθειας το τελικό κοστος. Είναι η πιο ασφαλή μεθοδος και δε θα κρεμεσαι απο απαντησεις αλλων. Να εισαι σιγουρος οτι καποτε θα σου χρειαστει.
theopan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 https://www.amazon.com/Seagate-External-Desktop-Storage-STEL6000100/dp/B01K4241D0/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1512727510&sr=1-3&keywords=6tb+external+hard+drive Η παραπάνω αγορά έχει τελωνείο? https://www.amazon.com/Seagate-Expansion-Desktop-External-STEB8000100/dp/B01HAPGEIE/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1512727510&sr=1-4&keywords=6tb+external+hard+drive To ίδιο και αυτή να υποθέσω έτσι? Μείνε μακριά από Seagate θα σου πρότεινα εγώ πάντως. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές φορές έχουν δελεαστικές προσφορές. Πλήρως αναξιόπιστοι δίσκοι. Πεθαίνουν απροειδοποίητα και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των δίσκων που μου έχουν "σκάσει" (και έχασα δεδομένα) ήταν Seagate... 1
zx-spectrum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 ...περιμένω δεματάκι απο iherb και απ'ότι δείχνει μάλλον εχει κολλήσει στο τελωνείο 3 εβδομάδες.... αξία 32 δολλάρια. Σε περίπτωση που θέλω να κάνω καταγγελία στα ελτά για πλήρη αποζημίωση λόγω οτι μπορεί να εχει υποστεί το περιεχόμενο αλλοίωση λόγω αποθήκευσης σε συνθήκες που δεν μπορώ να γνωρίζω, σε περίπτωση που μου έρθει, γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω
Asxetius Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Aγορά joysticks από Αμερική αξίας 64.95€ με δωρεάν μεταφορικά. Ηρθαν με UPS στην Ελλάδα σε 1 μέρα και 18 ώρες H UPS ζητούσε για αμοιβή εκτελονισμού κ.τ.λ. 120€ Εγινε ο εκτελωνισμός εκτός UPS από γνωστό(εκτελωνιστής) με 50€
moutsa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 ...περιμένω δεματάκι απο iherb και απ'ότι δείχνει μάλλον εχει κολλήσει στο τελωνείο 3 εβδομάδες.... αξία 32 δολλάρια. Σε περίπτωση που θέλω να κάνω καταγγελία στα ελτά για πλήρη αποζημίωση λόγω οτι μπορεί να εχει υποστεί το περιεχόμενο αλλοίωση λόγω αποθήκευσης σε συνθήκες που δεν μπορώ να γνωρίζω, σε περίπτωση που μου έρθει, γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω Αποζημίωση κατεστραμενου προιοντος κατά την μεταφορά μπορεί να αξιώσει μόνο ό αποστολέας. Σε περίπτωση που λάβεις ελαττωματικό προϊόν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα.
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Aγορά joysticks από Αμερική αξίας 64.95€ με δωρεάν μεταφορικά. Ηρθαν με UPS στην Ελλάδα σε 1 μέρα και 18 ώρες H UPS ζητούσε για αμοιβή εκτελονισμού κ.τ.λ. 120€ Εγινε ο εκτελωνισμός εκτός UPS από γνωστό(εκτελωνιστής) με 50€ Πολύ καλά τα κατάφερες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των συμφοριμιτών δεν διαθέτει γνωριμίες με εκτελωνιστές για να εκτελωνίσει με αυτές τις αμοιβές και τα έξοδα. Επομένως, το post σου δεν προσφέρει κάτι στην κοινότητα, αλλά, μάλλον, μπορεί να προκαλέσει αντίθετα συναισθήματα. 6
isay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Aγορά joysticks από Αμερική αξίας 64.95€ με δωρεάν μεταφορικά. Ηρθαν με UPS στην Ελλάδα σε 1 μέρα και 18 ώρες H UPS ζητούσε για αμοιβή εκτελονισμού κ.τ.λ. 120€ Εγινε ο εκτελωνισμός εκτός UPS από γνωστό(εκτελωνιστής) με 50€ Εννοείται μεγειά σου και καλοδουλευτο αλλά είσαι σιγουρος οτι τελικά άξιζε τα 105 ευρω σαν joystick; Επισης μη γράφεις τετοια μηνύματα αν δεν μπορεις να μοιραστείς τη μεθοδολογία (και το τηλ του γνωστου σου) γιατί (αθελα σου) φαινεται προκλητικό και μπορει κάποιος απο αυτούς που το διάβασαν να ειναι ... Σαββατογεννημένος 1
pavloa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα..θέλω να αγοράσω αυτό το tv box https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html με κουπόνι στα 50 ευρώ με Belgium Registered λογικά θα περάσει τελωνείο. ξέρετε τι θα πληρώσω;;
gusdevelopers Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα..θέλω να αγοράσω αυτό το tv box https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html με Belgium Registered λογικά θα περάσει τελωνείο. ξέρετε τι θα πληρώσω;; δεν υπαρχει τοσο μεγαλη περιπτωση τελωνειου αλλα ενα ρισκο το εχει σιγουρα
Blacktan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Aγορά joysticks από Αμερική αξίας 64.95€ με δωρεάν μεταφορικά. Ηρθαν με UPS στην Ελλάδα σε 1 μέρα και 18 ώρες H UPS ζητούσε για αμοιβή εκτελονισμού κ.τ.λ. 120€ Εγινε ο εκτελωνισμός εκτός UPS από γνωστό(εκτελωνιστής) με 50€ Εαν εννοεις με 50€ αποκλειστικα την αμοιβη του εκτελωνιστη τοση ειναι η ταριφα για ανεξαρτητο εκτελωνισμο πλην γραφειων courier. Εαν 50€ ηταν ολα μαζι με την αμοιβη του εκτελωνιστη ή κατι δεν μας λες καλα ή καποια παρατυπια εχει γινει . Το δωραν μεταφορικα στους τελωνες δεν παιζει ιδιαιτερα δε οταν ενα δεμα ερχετε express και ως εκ τουτου οι δασμοι και φοροι πρπκυπτουν απο εφαρμογη στην cif αξια (κοστος + μεταφορικα) . Ακομη λοιπον και 20€ να θεωρησαν την αξια της μεταφορας μονο το φπα στην cif θα ηταν περιπου 20€ ... Οι δασμοι αλλο ενα ταληρακι ... ΔΕΤΕ (διατακτικες) και goldair handling minimum αλλα 15€ ... Χαρτοσημα και λοιπες μπουρδες αλλα 3-5€ ... Ισως δεν σε χρεωσε αμοιβη ο εκτελωνιστης σου βεβαια...
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλό θα ήταν όσοι έχουν γνωστούς σε τελωνεια, υπουργεια,αεροδρόμια και οπουδήποτε αλλού καλο θα ήταν να μην γράφουν μηνύματα που μπορούν να φέρουν αναταραχές εδώ μέσα... 1
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εαν εννοεις με 50€ αποκλειστικα την αμοιβη του εκτελωνιστη τοση ειναι η ταριφα για ανεξαρτητο εκτελωνισμο πλην γραφειων courier. Εαν 50€ ηταν ολα μαζι με την αμοιβη του εκτελωνιστη ή κατι δεν μας λες καλα ή καποια παρατυπια εχει γινει . Το δωραν μεταφορικα στους τελωνες δεν παιζει ιδιαιτερα δε οταν ενα δεμα ερχετε express και ως εκ τουτου οι δασμοι και φοροι πρπκυπτουν απο εφαρμογη στην cif αξια (κοστος + μεταφορικα) . Ακομη λοιπον και 20€ να θεωρησαν την αξια της μεταφορας μονο το φπα στην cif θα ηταν περιπου 20€ ... Οι δασμοι αλλο ενα ταληρακι ... ΔΕΤΕ (διατακτικες) και goldair handling minimum αλλα 15€ ... Χαρτοσημα και λοιπες μπουρδες αλλα 3-5€ ... Ισως δεν σε χρεωσε αμοιβη ο εκτελωνιστης σου βεβαια... Στον σωστό κατά τα άλλα υπολογισμό που κάνεις, ξέχασες να προσθέσεις και το ποσό που ζητάει η UPS (και κάθε courier) για να δώσει τη διασάφηση, εκτός και αν "μεσολάβησε" και σ' αυτό ο "γνωστός" εκτελωνιστής.
isay Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα..θέλω να αγοράσω αυτό το tv box https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html με κουπόνι στα 50 ευρώ με Belgium Registered λογικά θα περάσει τελωνείο. ξέρετε τι θα πληρώσω;; To beelink gt1 ultimate που δειχνεις (άλλο ειναι το σκέτο beelink gt1 που ρωτούσε σε αλλα θεματα) ειναι απο τα καλύτερα της αγοράς, μετά τα επώνυμα. Η εταιρεία beelink ειναι σοβαρή. Οσον αφορά το ερωτημα σου για το τελωνείο, για αγορές απο gearbest η λύση belgium post είναι η καλύτερη που μπορεις να διαλέξεις αυτόν τον καιρό. Εχεις τις λιγοτερες πιθανότητες να σταματήσει τελωνειο και τονιζω το λιγοτερες πιθανοτητες, αν βεβαια η gearbest δεν κάνει του κεφαλιού της (*) να στο στείλει με αλλη μέθοδο (που συμφέρει αυτήν). Αν μπει τελωνείο υπολογισε αλλα 30 ευρω περιπου. Αν ψάχνεις την απολυτη ασφάλεια, πάρε απο ευρωπαική αποθήκη. Αν θες να δοκιμάσεις το ρισκο, η λύση που δειχνει να εχει το λιγοτερο ρισκο ειναι belgium post. Διαλέγεις και παιρνεις (*) Το εχω γράψει και αλλου αλλά το ξαναγράφω πολλάκις γιατί οι περισσότεροι δε διαβάζετε, δε ξέρετε τις διαστάσεις της πραγματικότητας και το πληρώνουν στο τέλος. Η gearbest ειναι ενα μεγάλο κινέζικο μαγαζί και εχει στείλει μπολικους τόνους πράγματα σε έλληνες αγοράστες (ειμαι και εγώ μεσα σε αυτους). Ομως τις τελευταίες/εβδομάδες μήνες τα εχει κάνει ψιλομαντάρα με τις αποστολές και αυτό δημιουργεί κόστος, μπελάδες και καθυστερήσεις στους αγοραστες. Ξεκίνησε με το να στέλνει πολλές αποστολές με απλό registred mail σε αγοράστες που ειχαν (ακριβοπληρώσει) priority eu express, γιατί μέχρι τότε "επιανε" σαν μέθοδος αποφυγής τελωνείου. Η αλλαγή βεβαια εγινε χωρίς να ρωτάνε τους αγοράστες. Επισης κάποιες φορές στέλνει με διαφορετικά registered απο το πληρωμένο που πάλι οδηγεί σε ιδιο κακο αποτελεσμα. Πριν λίγο διαβασα σε αλλο νημα,οτι κάποιος εβαλε παραγγελια με belgium και του το στειλανε με sweden post, χωρίς να τον ρωτήσουν. Τα γράφω αυτά γιατί οι διάφοροι ¨ζπρωχτάδες gearbest " προσπαθούν να πουλήσουν, χωρίς όμως να αναδεικνύουν τις πραγματικές διαστάσεις του ρίσκου (που θα μειωνε τις πωλήσεις τους). Αναβάλετε για λίγο καιρό τις αγορές σας απο gb μεχρι να στρώσει η κατάσταση ή να σοβαρευτούν. Ναι εχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις που το gearbset εκανε refund μερος ή ολόκληρο το ποσό του τελωνείου αλλά αυτό ειναι η εξαίρεση και οχι ο κανονας. Επισης ο αγοραστης πρεπει να κυνηγήσει υπερβολικά την αυτονόητη αδικία και πολλές φορές δεν βγάζει άκρη. Η επισημη γραμμή του gearbest ειναι "τα τελωνεία ειναι του αγοραστή" και οχι "αμα σας κάτσει τελωνειο θα το πληρώσουμε" οπως αφήνουν να εννοηθεί οι ελληνες "ζπροχτάδες". Προς θεου δε λεω να μη ψωνίζετε απο gb και εγώ πριν μερικές ημέρες έβαλα μια ΜΙΚΡΗ παραγγελία, αλλά να ξέρετε τις διαστάσεις και να διαλεγετε αν αξίζει να πάρετε το ρισκο. 2
pavloa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 To beelink gt1 ultimate που δειχνεις (άλλο ειναι το σκέτο beelink gt1 που ρωτούσε σε αλλα θεματα) ειναι απο τα καλύτερα της αγοράς, μετά τα επώνυμα. Η εταιρεία beelink ειναι σοβαρή. Οσον αφορά το ερωτημα σου για το τελωνείο, για αγορές απο gearbest η λύση belgium post είναι η καλύτερη που μπορεις να διαλέξεις αυτόν τον καιρό. Εχεις τις λιγοτερες πιθανότητες να σταματήσει τελωνειο και τονιζω το λιγοτερες πιθανοτητες, αν βεβαια η gearbest δεν κάνει του κεφαλιού της (*) να στο στείλει με αλλη μέθοδο (που συμφέρει αυτήν). Αν μπει τελωνείο υπολογισε αλλα 30 ευρω περιπου. Αν ψάχνεις την απολυτη ασφάλεια, πάρε απο ευρωπαική αποθήκη. Αν θες να δοκιμάσεις το ρισκο, η λύση που δειχνει να εχει το λιγοτερο ρισκο ειναι belgium post. Διαλέγεις και παιρνεις (*) Το εχω γράψει και αλλου αλλά το ξαναγράφω πολλάκις γιατί οι περισσότεροι δε διαβάζετε, δε ξέρετε τις διαστάσεις της πραγματικότητας και το πληρώνουν στο τέλος. Η gearbest ειναι ενα μεγάλο κινέζικο μαγαζί και εχει στείλει μπολικους τόνους πράγματα σε έλληνες αγοράστες (ειμαι και εγώ μεσα σε αυτους). Ομως τις τελευταίες/εβδομάδες μήνες τα εχει κάνει ψιλομαντάρα με τις αποστολές και αυτό δημιουργεί κόστος, μπελάδες και καθυστερήσεις στους αγοραστες. Ξεκίνησε με το να στέλνει πολλές αποστολές με απλό registred mail σε αγοράστες που ειχαν (ακριβοπληρώσει) priority eu express, γιατί μέχρι τότε "επιανε" σαν μέθοδος αποφυγής τελωνείου. Η αλλαγή βεβαια εγινε χωρίς να ρωτάνε τους αγοράστες. Επισης κάποιες φορές στέλνει με διαφορετικά registered απο το πληρωμένο που πάλι οδηγεί σε ιδιο κακο αποτελεσμα. Πριν λίγο διαβασα σε αλλο νημα,οτι κάποιος εβαλε παραγγελια με belgium και του το στειλανε με sweden post, χωρίς να τον ρωτήσουν. Τα γράφω αυτά γιατί οι διάφοροι ¨ζπρωχτάδες gearbest " προσπαθούν να πουλήσουν, χωρίς όμως να αναδεικνύουν τις πραγματικές διαστάσεις του ρίσκου (που θα μειωνε τις πωλήσεις τους). Αναβάλετε για λίγο καιρό τις αγορές σας απο gb μεχρι να στρώσει η κατάσταση ή να σοβαρευτούν. Ναι εχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις που το gearbset εκανε refund μερος ή ολόκληρο το ποσό του τελωνείου αλλά αυτό ειναι η εξαίρεση και οχι ο κανονας. Επισης ο αγοραστης πρεπει να κυνηγήσει υπερβολικά την αυτονόητη αδικία και πολλές φορές δεν βγάζει άκρη. Η επισημη γραμμή του gearbest ειναι "τα τελωνεία ειναι του αγοραστή" και οχι "αμα σας κάτσει τελωνειο θα το πληρώσουμε" οπως αφήνουν να εννοηθεί οι ελληνες "ζπροχτάδες". Προς θεου δε λεω να μη ψωνίζετε απο gb και εγώ πριν μερικές ημέρες έβαλα μια ΜΙΚΡΗ παραγγελία, αλλά να ξέρετε τις διαστάσεις και να διαλεγετε αν αξίζει να πάρετε το ρισκο. Ευχαριστώ για την απαντηση σου... το παράγγειλα πριν 5 λεπτά με belgium post.. θα κάνω την προσευχή μου να μην περάσει τελωνείο. Έχω αγοράσει πολλές φορές απο gearbest αλλά πρώτη φορά θα αγοράσω τώρα με τα τελωνεία..Ναι το διάβασα το άλλο θέμα που λέει οτι του το έστειλαν με sweden post... Αν γίνει κάτι τέτοιο και σε μένα θα ζητήσω την βοήθειά σας γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις