makalim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ψαχνω για γυαλια ηλιου και εκανα μια ερευνα αγορας online,απο το otticacenter.gr εχει αγορασει κανεις??
DIGITHEOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μου απο το συγκεκριμενο δεν εχω αγορασει....εχω αγορασει απο αυτο http://www.staroptical.gr/ και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος ,σε τρεις μερες μου ηρθανε με courier ,και αν δεν κανω λαθος δεν χρεωνει μεταφορικα για αγορες πανω απο 50 ευρω ,και στην αντικαταβολη.....αν και εγω πληρωσα με paypal.Φιλικα
efkola Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ψάχνεις αποκλειστικά ελληνικό internetομάγαζο ή και ξένο;
2koykoy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Ψάχνεις αποκλειστικά ελληνικό internetομάγαζο ή και ξένο; Αληθεια,ξερετε κανα δοκιμασμενο μαγαζι ξενο με καλες τιμες και οχι μουφες;;
tdm 900 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδια εγω αγορασα απο το http://www.otticacenter.gr/ πριν απο μια εβδομαδα και εμεινα ευχαριστημενος.Τα παιδια που μιλησα ηταν πολυ εξυπηρετικα.και μου ηρθαν και την επομενη ημερα αφου τα παραγγειλα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2013 από tdm 900
s2117 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλησπέρα και από εμένα,λέω να μην ανοίξω καινούριο θέμα.Ψάχνω και εγώ για γυαλιά ηλίου. Μάλλον καλύτερα από εξωτερικό μιας και θα είναι φτηνότερο. Σε στυλ rayban aviator, raban wayfarer ή ισως και carrera..Έχετε να προτείνετε κάτι?Βλέπω σε μερικά καλές τιμές σταhttp://www.asos.com http://www.giarre.com Είναι ΟΚ αυτά τα μαγαζιά?Για το asos διάβασα καλά λογια,το άλλο όμως?Έχετε να προτείνετε κανά άλλο?
maxdore217 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Επαναφέρω το θέμα μετά από καιρό και εγώ για να μου προτείνεται ένα καλό site (από το εξωτερικό) με ενδιαφέρει να έχει δωρεάν μεταφορικά και να είναι αξιόλογο ( έχασα τα δικά μου και είμαι στο ψάξιμο ).
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 και ebay Μπορεις να δεις.εχει καλες προσφορες.
maxdore217 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν έχω paypol , δεν έχω ασχοληθεί κιόλας με το ebay ....το βλέπω δύσκολο 1 αγορά από εκεί να κάνω γυαλιά ( που εδώ έχουν 100€+ ) το φοβάμαι λίγο. Κάτι ποιο επίσημο δεν υπάρχει ( θέλω να πω ότι δεν θέλω να είμαι πωλητές ανεξάρτητοι αλλά κάποια μεγάλη αλυσίδα) για να είμαι σίγουρος τι παίρνω και για τις χρεώσεις στην κάρτα.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν έχω paypol , δεν έχω ασχοληθεί κιόλας με το ebay ....το βλέπω δύσκολο 1 αγορά από εκεί να κάνω γυαλιά ( που εδώ έχουν 100€+ ) το φοβάμαι λίγο. Κάτι ποιο επίσημο δεν υπάρχει ( θέλω να πω ότι δεν θέλω να είμαι πωλητές ανεξάρτητοι αλλά κάποια μεγάλη αλυσίδα) για να είμαι σίγουρος τι παίρνω και για τις χρεώσεις στην κάρτα. καιρος να μαθεις για paypal και ebay και θα βρεις πολυ καλυτερες τιμες απο πωλητες που εχουν απειρες θετικες και φαινεται η ποιοτητα της δουλειας τους.πηρα oackley πριν 1,5 χρονο απο ebay.σχεδον μιση τιμη επειδη ειχαν ενα ελαχιστο σημαδι και το θεωρουσαν β διαλογη.270 εδω 100 απο ebay.ποτε μου δεν ειχα θεμα με ebay Και paypal.
Neo4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 SmartBuyGlasses , πολυ καλες τιμές , τεράστια ποικιλία και αποστολή με κουριερ , σε 3 μέρες παραλαβή Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
maxdore217 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 SmartBuyGlasses , πολυ καλες τιμές , τεράστια ποικιλία και αποστολή με κουριερ , σε 3 μέρες παραλαβή Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Λίγο που έψαξα κάποια συγκεκριμένα γυαλιά που με ενδιαφέρουν οι τιμές είναι ίδιες με Ελλάδα. Από μεταφορικά τι παίζει εκεί ?
Neo4 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αυτα που πήρα εγώ τα είχε 120 δολάρια ενώ σε όλα τα άλλα τα έβρισκα 149 ευρώ, μεταφορικά αν θυμάμαι καλά γύρω στο δεκαρικο Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
soiramk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ενδιαφέρομαι για αγορά γυαλιών οράσεως, αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα και μιας και το site που βρήκα κάποια από αυτά που με ενδιαφέρουν αναφέρθηκε σ' αυτό το thread, είπα να γράψω εδώ. Αναφέρομαι στο otticacenter.gr. Από γνησιότητα (φακών και σκελετού) και αξιοπιστία έχετε να παρατηρήσετε κάτι; Έχουν στη συσκευασία πιστοποιητικά; Αν έχετε κάποιο άλλο eshop εν γνώσει σας (εγχώριο ή μη) ή ύπαρχει κάποιο αντίστοιχο thread για γυαλιά οράσεως, ευπρόσδεκτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα