alanakosyo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ 15 ΤΣΙΓΓΑΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΗ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ..? 1
mastor10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 δεν νομιζω να ειναι εμφανες στις αιματολογικες
alanakosyo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 καπνιζω marlboro gold καπνο τους τελευτεους 2 μηνες τον 1ο μηνα εκανα old holborn κιτρινο αρωματικο
johnbond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Με απλές εξετάσεις αίματος ρουτίνας δε μπορεί να φανεί. Τώρα αν σου κάνουν εξειδικευμένες εξετάσεις για να βρουν αν καπνίζεις ίσως να γίνεται. ps.Και λέγεται τσιγάρο. Όχι τσιγγάρο.Το μπερδεύεις με τον τσιγγάνο.Αλλά ο τσιγγάνος είναι άνθρωπος και δεν καπνίζεται. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82 5
alanakosyo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 οχι δεν τιθεται θεμα τετιο μιλαμε για απλες εξετασεις σας ευχαριστω παιδια
Atapia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Φίλε 25 είσαι!!! σε 5 χρονια 30!!!! τι φοβάσαι το μπαμπα και τη μαμα... Πες τους την αλήθεια οτι κανεις κανα τσιγαρο εδω και εκεί.. Τι θα σε βαλουν τιμωρία;;;
johnbond Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Φίλε 25 είσαι!!! σε 5 χρονια 30!!!! τι φοβάσαι το μπαμπα και τη μαμα... Πες τους την αλήθεια οτι κανεις κανα τσιγαρο εδω και εκεί.. Τι θα σε βαλουν τιμωρία;;; Μπορεί να δηλώνει 25 για να μην τον καταλάβουν οι γονείς του. Μάλλον 15 θα είναι. 4
alanakosyo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ρε φιλαρακο δεν ειναι θεμα οικογενεις οι γονεις μου το ξερουνε απλος εχω ενα θεμα με την κοπελα μου και δεν θελω να το μαθει για προσωπικους λογους
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ναι καλά .και σε βαλε να κάνεις εξετάσεις για να δει αν καπνίζεις
alanakosyo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 ακριβως το ξερω ειναι μαλακια για μια κοπελα να το κανεις αυτο αλλα δυστυχως αυτο ειναι
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αυτο στις ακτινογραφιες θωρακος ειναι εμφανες πιο πολυ αλλα μονο αν εισαι μακροχρονια καπνιστης και με 1 πακετο την ημερα ανιχνευεται, τωρα 2 τσιγαρα την ημερα που κανεις δεν νομιζω να φανει κατι, αλλωστε ο οργανισμος αποβαλει πολλες τοξινες καθημερινα οποτε με τα δεδομενα τα δικα μου δεν θεωρησε καν καπνιστης, και εγω ετσι ειμαι 4-5 τσιγαρα την ημερα καπνιζω το πρωι για παρεα στον καφε, αλλωστε καφε χωρις τσιγαρο δεν παει
alanakosyo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 χαχα ετσι μπραβω στο πνευμα μου εισαι! σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα