Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ 15 ΤΣΙΓΓΑΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΗ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ..?

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με απλές εξετάσεις αίματος ρουτίνας δε μπορεί να φανεί.

Τώρα αν σου κάνουν εξειδικευμένες εξετάσεις για να βρουν αν καπνίζεις ίσως να γίνεται.

ps.Και λέγεται τσιγάρο. Όχι τσιγγάρο.Το μπερδεύεις με τον τσιγγάνο.Αλλά ο τσιγγάνος είναι άνθρωπος και δεν καπνίζεται.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF

http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82

• Like 5
Δημοσ.

Φίλε 25 είσαι!!! σε 5 χρονια 30!!!!

τι φοβάσαι το μπαμπα και τη μαμα...

Πες τους την αλήθεια οτι κανεις κανα τσιγαρο εδω και εκεί..

Τι θα σε βαλουν τιμωρία;;;

Δημοσ.

Φίλε 25 είσαι!!! σε 5 χρονια 30!!!!

τι φοβάσαι το μπαμπα και τη μαμα...

Πες τους την αλήθεια οτι κανεις κανα τσιγαρο εδω και εκεί..

Τι θα σε βαλουν τιμωρία;;;

Μπορεί να δηλώνει 25 για να μην τον καταλάβουν οι γονείς του.

Μάλλον 15 θα είναι.

• Like 4
Δημοσ.

ρε φιλαρακο δεν ειναι θεμα οικογενεις οι γονεις μου το ξερουνε απλος εχω ενα θεμα με την κοπελα μου και δεν θελω να το μαθει για προσωπικους λογους

Δημοσ.

αυτο στις ακτινογραφιες θωρακος ειναι εμφανες πιο πολυ αλλα μονο αν εισαι μακροχρονια καπνιστης και με 1 πακετο την ημερα ανιχνευεται, τωρα 2 τσιγαρα την ημερα που κανεις δεν νομιζω να φανει κατι, αλλωστε ο οργανισμος αποβαλει πολλες τοξινες καθημερινα οποτε με τα δεδομενα τα δικα μου δεν θεωρησε καν καπνιστης, και εγω ετσι ειμαι 4-5 τσιγαρα την ημερα καπνιζω το πρωι για παρεα στον καφε, αλλωστε καφε χωρις τσιγαρο δεν παει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...