Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω ρε παιδια,γυμναστικη μεσα στο σπιτι δεν μπορω να κανω με τιποτα.Οχι μονο στο σπιτι,γενικα σε κλειστο χωρο.Μια φορα γραφτηκα σε γυμναστηριο και πηγα να σαλταρω απο την κλεισουρα.Το ιδιο και οταν προσπαθω να κανω διαδρομο μεσα στο σπιτι ή βαρακια.Μου την βιδωνει να κοιταω εναν τοιχο.Ασε που βρωμαει ο τοπος ιδρωτιλα και δεν μπορεις να ανασανεις.

Μαλλον για αυτο με τραβηξε το ποδηλατακι στην φυση.Καθαρος αερας,αλλαζεις τοπια,ερχεσε πιο κοντα στην φυση(σε μερικους αυτο μπορει να μην αρεσει) και εχει και λιγο σασπενς η ολη υποθεση στα κυνηγητα,στα μαζεματα κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

πιστευω οτι οσοι ειχαν ασχοληθει ( ειδικα , απο μικροι) με καποια δραστηριοτητα που γινοταν σε ανοιχτο χωρο, δυσκολα μπορουν να μπουν σε γυμναστηριο...

απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου για τρεξιμο μας πηγαιναν στο βουνο πανω ακριβως απο τα γηπεδα ,ειχαμε ενα μικρο γυμναστηριο στον ομιλο αλλα μεχρι και αυτο ηταν διαμπερες , δε πα να ειχε κρυο δε πα να ειχε 40 βαθμους.

ακομα και τωρα που προσπαθω να παω γυμναστηριο λογω τραυματισμου , δεεεν.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εγω ρε παιδια,γυμναστικη μεσα στο σπιτι δεν μπορω να κανω με τιποτα.Οχι μονο στο σπιτι,γενικα σε κλειστο χωρο.Μια φορα γραφτηκα σε γυμναστηριο και πηγα να σαλταρω απο την κλεισουρα.Το ιδιο και οταν προσπαθω να κανω διαδρομο μεσα στο σπιτι ή βαρακια.Μου την βιδωνει να κοιταω εναν τοιχο.Ασε που βρωμαει ο τοπος ιδρωτιλα και δεν μπορεις να ανασανεις.

Εμενα δεν με πειραζει τοσο το να κοιταω εναν τοιχο οσο γυμναζομαι, γιατι ετσι συγκεντρωνεσαι στην ασκηση, οσο το σπασιμο, να περιμενεις στο γυμναστηριο, δυο και τρια ατομα, να τελειωσουν το σετ, για να κανεις κι εσυ μετα....

Χωρια το να αλλαζεις τα κιλα, αναλογα την δυναμικοτητα του καθενος και να εχεις και τον καθε φαντασμενο να κορδωνεται μπροστα σου ....

Δεν θα αναφερθω καθολου στις μυρωδιες και την ιδρωτιλα...............

Ουτε φυσικα και στον διαδρομο που πρεπει να πιασεις το τζακ ποτ για να τον βρεις ελευθερο

Ονειρο μου να αποκτησω δικο μου χωρο γυμναστικης και να ξανασχοληθω παλι με το αγαπημενο μου σπορ !!!!!

Δημοσ.

Εμενα δεν με πειραζει τοσο το να κοιταω εναν τοιχο οσο γυμναζομαι, γιατι ετσι συγκεντρωνεσαι στην ασκηση, οσο το σπασιμο, να περιμενεις στο γυμναστηριο, δυο και τρια ατομα, να τελειωσουν το σετ, για να κανεις κι εσυ μετα....

Χωρια το να αλλαζεις τα κιλα, αναλογα την δυναμικοτητα του καθενος και να εχεις και τον καθε φαντασμενο να κορδωνεται μπροστα σου ....

Δεν θα αναφερθω καθολου στις μυρωδιες και την ιδρωτιλα...............

Ουτε φυσικα και στον διαδρομο που πρεπει να πιασεις το τζακ ποτ για να τον βρεις ελευθερο

Ονειρο μου να αποκτησω δικο μου χωρο γυμναστικης και να ξανασχοληθω παλι με το αγαπημενο μου σπορ !!!!!

Ετσι ναι,αλλα και παλι.....πολυ κλεισουρα ρε παιδακι μου. :P

Δημοσ.

άρση μπυρών

ψήσινγκ - μπάρμπεκιουινγκ

ντάντεμα-τάισμα-ξεσκάτισμα

ψαρεματάκι πού και πού

ψαροντούφεκο το καλοκαίρι

τώρα τελευταία ψάχνομαι με την ποδηλατάδα στο βουνό (και στην πεδιάδα, και στην λίμνη)

με τα γραμματόσημά μου ασχολούμαι σπάνια πλέον (μια φορά την τριετία ασπούμε)

ακόμα πιο σπάνια ασχολούμαι πλέον με τον μοντελισμό (όχι με το μόντελινγκ, δεν με αφήνει η γνιεκαμ), παλιά είχα μεγάλο σκάλωμα με τα μοντέλα, πλαστικά και ξύλινα.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποια ειναι τα hobbies σας; Γραψτε κατι για αυτα.

Ενα απο τα hobbies μου ειναι το urban exploration που γινεται με παρεα. Εξερευναμε διαφορα μερη της πολης, αλλα παμε και στο υπαιθρο. Παραδειγματα εξερευνησης ειναι εγκαταλελειμενοι οικισμοι, μοναστηρια, εργοστασια, σπηλιες, καστρα κλπ Τα θετικα αυτου του hobby ειναι η παρεα, η ιστορια του συγκεκριμενου μερους, η πεζοπορια, κλπ. Τα αρνητικα ειναι η επικινδυνοτητα ωρισμενων χωρων (πχ παλια κτιρια), νομικα θεματα (πχ εισοδος σε ξενη περιουσια) κλπ Συνηθως η εξερευνηση κραταει μια ή δυο μερες (πχ σαββατοκυριακο). Απαιτει καποιον εξοπλισμο, καποιον κωδικα (τι μπορουμε και τι δεν επιτρεπεται να κανουμε), και καλη διαθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Σηκώνω βαριά πράγματα , προσπαθώ να σηκώσω όλο και βαρύτερα και εντωμεταξύ κάνω ζογκλερικά για να μη τραυματιστώ. Απαιτεί μεράκι, γερά νεύρα , φαγητό και άπειρη ξεκούραση. 

• Like 2
Δημοσ.

Σηκώνω βαριά πράγματα , προσπαθώ να σηκώσω όλο και βαρύτερα και εντωμεταξύ κάνω ζογκλερικά για να μη τραυματιστώ. Απαιτεί μεράκι, γερά νεύρα , φαγητό και άπειρη ξεκούραση. 

Έχω μια παλιά κουζίνα που θέλω να κατεβάσω για πέταμα ... ψύνεσαι ?

Σοβαρά τώρα :

Όταν λες "σηκώνω βαριά πράγματα" τι εννοείς ... στο ξεκάρφωτο βλέπεις πχ μια πολυθρόνα και προσπαθείς να την σηκώσεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...