Adon1s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 σκυλιά 4 ποδα εννοείς ;; :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia
tritonas00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το hobby μου ειναι και η δουλεια μου. (Μουσικος) 2
mphxths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Το χομπυ μου ειναι να σηκωνω...ελαφρια πραματα... Στοχος μου να σηκωσω ενα πουπουλο μια μερα
Sargath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 4 ποδα εννοείς ;; :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia Το νου σου εσύ μην σε βάλω στο μάτι
lxde Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε αφηστε τις σαχλαμαρες και γραφτε για κανα χομπι. Τι στην ευχη, τοσο κενη ζωη εχετε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/474944-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%82/?hl=%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B9 να βρίσκω παλιότερα topics...
GoDRiC- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε αφηστε τις σαχλαμαρες και γραφτε για κανα χομπι. Τι στην ευχη, τοσο κενη ζωη εχετε; Ναι, αφού είμαστε insomiacs!
lxde Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/474944-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CF%82/?hl=%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B9 να βρίσκω παλιότερα topics... Α οκ, οποτε το νημα μπορει να κλεισει. Εντιτ. Λοιπον παω στο αλλο νημα και βλεπω το χομπι ενος μοντερατορ να πορωνεται με το χεσιμο και 20 ατομα να εχουν πατησει like. Οκ, το εχω καταλαβει οτι εδω μεσα υπαρχει πολλη σαχλαμαρα, αλλα καπου υπαρχουν και ορια. Λυπαμαι που εχασα τοσο χρονο εδω μεσα, αλλα το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο. Γεια σας και καλα να περνατε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Συνένωση με ήδη υπάρχον νήμα.
Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Α οκ, οποτε το νημα μπορει να κλεισει. Εντιτ. Λοιπον παω στο αλλο νημα και βλεπω το χομπι ενος μοντερατορ να πορωνεται με το χεσιμο και 20 ατομα να εχουν πατησει like. Οκ, το εχω καταλαβει οτι εδω μεσα υπαρχει πολλη σαχλαμαρα, αλλα καπου υπαρχουν και ορια. Λυπαμαι που εχασα τοσο χρονο εδω μεσα, αλλα το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο. Γεια σας και καλα να περνατε. Το χέσιμο είναι πόρωση.Ειδικά αν σε έχει πιάσει κόψιμο και τρέχεις στην λεκάνη με υπερηχητική ταχύτητα απο 1 χιλιόμετρο μακριά και μετά μόλις κάθεσε να ζορίζεις ελάχιστα τον κώλο και να φεύγουν μαζί με κλανιές χιλιάδες θραυσματα σκατούλας ενωμένα σε έναν κυκεώνα σκατοζουμιών πιτσιλώντας την λεκάνη. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Α οκ, οποτε το νημα μπορει να κλεισει. Εντιτ. Λοιπον παω στο αλλο νημα και βλεπω το χομπι ενος μοντερατορ να πορωνεται με το χεσιμο και 20 ατομα να εχουν πατησει like. Οκ, το εχω καταλαβει οτι εδω μεσα υπαρχει πολλη σαχλαμαρα, αλλα καπου υπαρχουν και ορια. Λυπαμαι που εχασα τοσο χρονο εδω μεσα, αλλα το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο. Γεια σας και καλα να περνατε. Νομιζω πως αφενος μεν πρεπει να διαβασεις καλυτερα ολοκληρο το ποστ του, αφετερου δε να διαβασεις και τα προηγουμενα ποστ απο αυτο. Αν και το summary ειναι: Sarcasm 2
Adon1s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Α τα ωραία ειναι τα Καλοκαιρινά τύπου κρότου-λάμψης . Που απο το ζόρι και την καουρα σου φεύγουν με δύναμη , πέφτουν στο νερό και βρέχεσαι δροσίζοντάς σε παράλληλα . Sent from my iPhone using Insomnia
Star_Light Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αθλητισμος : Κολύμβηση , στίβος , πολεμικές τέχνες. διάβασμα : προγραμματισμος , πολιτική , διεθνή θέματα. απο τα αλλα μπιλιάρδο , ταινιες κτλπ
sonyxp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω, με την κρίση χόμπυ και περνάω καλά είναι 2 λέξεις στην κατάψυξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα