Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epson Expression Home XP-202 ~ 45ευρώ

Δεν το λες και τερατάκι, αλλά για χρήση σπιτιού δείχνει ελκυστικό. Και epson, με ότι σημαίνει αυτό για τα μελάνια του.

Στο skroutz ξεκινάει από τα 60.

inject πολυμηχανήματα δεν αξίζουν μία πόσο μάλλον EPSON που επιμένει να έχει το σύστημα ψεκασμού μακριά από τα μελάνια (βουλώνουν οι κεφαλές και να αλλαξεις μελάνια πάλι βουλωμένες μένουν!). Με πατέντες ξεβουλ΄ωνουν που δεν μπορεί να κάνει ο μέσος χρήστης. Ακόμα και να είναι οι κεφαλές μαζί με τα μελάνια (hp) πάλι δεν πολυαξίζουν λόγω κόστους και προβλημάτων των μελανιών (βουλώνουν/ξεραίνονται αμα δεν τα χρησιμοποιήσεις πχ για κανα μηνα/δύο). Βέβαια τα HP κάπως παλεύονται (καθαρίζεις τις κεφαλές με βρεγμένο πανάκι ή τις αλλάζεις και όλα οκ)  οι Epson αμφιβάλω (παλιός πολυ δυσαρεστημένος χρήστης epson που με σύριγγες με απιονισμένο νερό ξεβούλωνα κεφαλές για να μην τον πετάξω ώσπου τον πέταξα).

Αυτός εδώ στην προσφορά που βλέπω κοστίζει 45€ παραπάνω από ότι θα έπρεπε.

Πάρτε έναν laser πολυμηχάνημα (ακόμα και ασπρόμαυρο αν και υπάρχουν και έγχρωμοι στα 200+), πιο πολύ θα το ευχαριστηθείτε  Αυτά εδώ για περιστασιακή/οικιακή χρήση τα νευρα μονο θα σου σπάσουν και θα βαρύνουν την σακούλα σκουπιδιών όταν θα το πετάς.

• Like 1
Δημοσ.

inject πολυμηχανήματα δεν αξίζουν μία πόσο μάλλον EPSON που επιμένει να έχει το σύστημα ψεκασμού μακριά από τα μελάνια (βουλώνουν οι κεφαλές και να αλλαξεις μελάνια πάλι βουλωμένες μένουν!). Με πατέντες ξεβουλ΄ωνουν που δεν μπορεί να κάνει ο μέσος χρήστης. Ακόμα και να είναι οι κεφαλές μαζί με τα μελάνια (hp) πάλι δεν πολυαξίζουν λόγω κόστους και προβλημάτων των μελανιών (βουλώνουν/ξεραίνονται αμα δεν τα χρησιμοποιήσεις πχ για κανα μηνα/δύο). Βέβαια τα HP κάπως παλεύονται (καθαρίζεις τις κεφαλές με βρεγμένο πανάκι ή τις αλλάζεις και όλα οκ)  οι Epson αμφιβάλω (παλιός πολυ δυσαρεστημένος χρήστης epson που με σύριγγες με απιονισμένο νερό ξεβούλωνα κεφαλές για να μην τον πετάξω ώσπου τον πέταξα).

Αυτός εδώ στην προσφορά που βλέπω κοστίζει 45€ παραπάνω από ότι θα έπρεπε.

Πάρτε έναν laser πολυμηχάνημα (ακόμα και ασπρόμαυρο αν και υπάρχουν και έγχρωμοι στα 200+), πιο πολύ θα το ευχαριστηθείτε  Αυτά εδώ για περιστασιακή/οικιακή χρήση τα νευρα μονο θα σου σπάσουν και θα βαρύνουν την σακούλα σκουπιδιών όταν θα το πετάς.

Διαφωνώ για τους έγχρωμους εκτυπωτές laser λόγω κόστους αγοράς των έγχρωμων toner. Από τη στιγμή που υπάρχουν τα συστήματα CISS διαθέσιμα στην Ελλάδα, με έναν EPSON ΒΧ320FW (τον έχω και είναι εξαιρετικός ακόμα και στις φωτογραφίες) ελαχιστοποιείς το κόστος εκτύπωσης και έχεις ένα πολύ γρήγορο μηχάνημα που ειδικά με pigment μελάνια βγάζει πάρα πολύ καλές εκτυπώσεις.

Είχα laser (laserjet 1010, laserjet 3030) για πολλά χρόνια. Πιο σπαστικό από το να σβήνουν οι ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με μια απλή γόμα, για μενα δεν υπάρχει.

Μάλιστα με το CISS καταλαβαίνεις ότι το μήνυμα που βγάζουν οι εκτυπωτές ότι το τάδε μελάνι είναι άδειο δεν ισχύει, αφού ο ίδιος ο εκτυπωτής σου βγάζει μήνυμα ότι πχ το μαύρο θέλει αντικατάσταση, ενώ εσύ το βλέπεις μπροστά σου ότι είναι γεμάτο (με 100ml!), μέχρι να κάνεις reset στο chip με ένα απλό κουμπάκι.

Μόνο αρνητικό, το γεγονός ότι ακυρώνεται η εγγύηση. Αλλά με τόσο φτηνές εκτυπώσεις έχεις κάνει απόσβεση στο δεκαήμερο, ειδικά αν εκτυπώνεις πολλές σελίδες, πχ για το σχολείο των παιδιών, για δικά σου έγγραφα και φωτογραφίες από την ψηφιακή.

Νομίζω ότι οι laser εκτυπωτές καίνε και περισσότερο ρεύμα.

Εγώ με αυτά

http://www.perfectprint.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=525&category_id=138&keyword=bx320&option=com_virtuemart&Itemid=205&lang=el

http://www.amazon.co.uk/Epson-BX320FW-Multifunction-Printer-C11CA78301/dp/B003N8B79Y/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1360065690&sr=1-1

ελαχιστοποίησα το κόστος εκτυπώσεων.

Δημοσ.

δωστε καμια σελιδα για καθαρισμο κεφαλων και φτηνα μελανια γιατι τον πηρα δωρο τα χριστουγεννα (ακριβοτερα απο την προσφορα)

Πολυ καλα εκτυπωνει, γρηγορο και καλο σκαναρισμα.

Wifi δεν εχω καταφερει να συνδεσω ακομη (δεν εχω ασχοληθει και πολυ)

Και  τον δινουν προσφορα επειδη δεν εχει τα κολπα τα Online printing τα καινουργια της epson, google klp

Εγω φανατικος υποστηρικτης της HP ως τωρα, εχω αγορασει 3-4 και ολοι χαλανε στα 3 χρονια.. Ο Canon χαλασε ακομη γρηγοροτερα με πολυ μικρη χρηση και ουτε καν σκαναρει πλεον..

Μελανια απ' οτι μου ειπαν στο Πλαισιο παιρνει κατι καινουργια (που τα διαφημιζει και σαν πιο φωτεινα και ανθεκτικα η επσον) και γι'αυτο δεν εχουν βγαλει ακομη συμβατα.

laser αν τυπωνα απειρες σελιδες και αν ειχα λεφτα για εγχρωμο ισως και να επαιρνα.. αλλιως θα παραμεινω στους inkjet και ελπιζω καποια στιγμη να παρω και καποιον φωτογραφικο (αν πεσει η τιμη εκτυπωσης φωτογραφιας κατω απο 10-12 λεπτα που ετσι κ αλλιως κανει στα μαγαζια...)

Δημοσ.

Πόσο δικιο εχεις............

Μολις μου χαλασε ο photosmart c4480 , 3 χρονια μετα την αγορα του....

Εγω φανατικος υποστηρικτης της HP ως τωρα, εχω αγορασει 3-4 και ολοι χαλανε στα 3 χρονια..

Δημοσ.

ελπιζω να μην τα παθω χειροτερα με τον epson...

τι σου επαθε Φιλιππε?

παντως το νεο Ink advantage HP πρεπει να ειναι κορυφη...

αυτο το ciss που λετε ειναι ευκολο? ειδα κανει κανα 90αρι για να ξεκινησεις? ποιοτητα εκτυπωσης καλη?

Δημοσ.

ελπιζω να μην τα παθω χειροτερα με τον epson...

τι σου επαθε Φιλιππε?

παντως το νεο Ink advantage HP πρεπει να ειναι κορυφη...

αυτο το ciss που λετε ειναι ευκολο? ειδα κανει κανα 90αρι για να ξεκινησεις? ποιοτητα εκτυπωσης καλη?

Χαλασε ο τροφοδοτης χαρτιου , τα μασαει κ παθαινει εμπλοκη.Απο το "πλαισιο" μου παν να καλεσω την ΗΡ.

Οταν τους καλεσα , μου παν οτι το μοντελο εχει αποσυρθει εδω κ 5 χρονια κ πλεον δεν υποστηριζεται (ελλειψη ανταλλακτικων κτλ).

Ξανακαλω το "πλαισιο" κ ΑΠΑΙΤΩ πλεον υποστηριξη για ενα προιον που μου πουλησαν πριν 3 χρονια (2 ετη μετα την αποσυρση του).

Μου παν να το παω απο κει κ βλεπουμε..........

Δημοσ.

Υπάρχουν, σχεδόν πάντα, βίντεο τοποθέτησης στο youtube. Ψαξ' το με το μοντέλο του εκτυπωτή που σε ενδιαφέρει.

Η εκτύπωση με CISS δεν έχει καμία διαφορά από τα αυθεντικά μελάνια. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχεις ένα σύστημα συνεχούς ροής το οποίο έχει 100ml ανά χρώμα, όταν αυτά που αγοράζουμε έχουν συνήθως λιγότερο από 10ml με τα ίδια λεφτά. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και τυπώνω πολλές φωτογραφίες.

Απλά τονίζω ότι μόλις το βάλεις, δεν ισχύει η εγγύηση. Εγώ αυτό δεν το θεωρώ σημαντικό για τέτοια ποσά, από τη στιγμή που γνωρίζω ότι στους εκτυπωτές αυτό που στοιχίζει είναι τα μελάνια. Έτσι κι αλλιώς την τιμή του εκτυπωτή την έχω βγάλει από τα μελάνια που γλιτώνω.

Δημοσ.

ο εκτυπωτης ειναι 2 χρονων ετσι κ αλλιως δεν εχει εγγυηση..

αν μεινει αρκετο καιρο αχρησιμοποιητος δεν υπαρχει περιπτωση να σταξει και να χαλασουν οι κεφαλες 'η οτιδηποτε αλλο?

Ανοιξα και νεο τοπικ για φτηνα μελανια να πει και κανεις αλλος τη γνωμη του..

Τι εγινε με τον χαλασμενο?

ο HP ο παλιος κ εμενα δεν βγαζει σωστα το χαρτι οποτε τυπωνει διαγωνια (δεν ειναι τα μελανια τα εχω ελεγξει )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις και επαναγεμιζομενα μελανια, εγω στον BX305 τέτοια έχω.

Που και που σου κόβει καμια εκτύπωση στην μέση αν δεν τα έχεις γεμίσει αλλά ειναι πολύ πιο απλά και πιο φθηνά απο ciss.

Επισης τα 90 ευρω ειναι λίγο ακριβά για ciss νομιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...