Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίτηδες το κάνεις; Για τον ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ σου μιλάμε.

Και σου απάντησα. Δεν ήμουν εκεί δεν ξέρω τι έγινε. Παρακολούθησα την επικαιρότητα σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες η σφαίρα που τον χτύπησε ήταν από εξοστρακισμό. Το πως και τι έγινε είναι τόσο μπερδεμένο ώστε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος εκτός αν ήσουν εκεί και πάλι θα παρουσίαζες πιθανότατα τα γεγονότα όπως θα ήθελες (αμφότερες πλευρές φυσικά αστυνομία - παιδιά).

Αν πήγαιναν να λιντσάρουν τους αστυνομικούς, αν ο αστυνομικός σάλταρε και πυροβόλησε στα καλά καθούμενα αν αν αν απλά δεν ξέρω.

Ξέρω αυτό που σου είπα. Πως το δικό μου παιδί στο μέτρο που μπορώ θα το ελέγχω και όσον αφορά στις παρέες του και όσον αφορά στα στέκια του, τις περιοχές που συχνάζει και όσον αφορά στην ιδεολογία του. Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά αν κινηθεί στα άκρα θα υπάρξει πρόβλημα επειδή δεν πιστεύω πως από τα άκρα μπορεί να βγει οτιδήποτε καλό.

Είμαι κάθετα ατά των άκρων και δεν κάνω καμία παραχώρηση σε αυτό.

• Απαντ. 799
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανα κάποιο edit.

Κατά τα άλλα, πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, ναι. Πως αλλιώς να το πω.

Το ίδιο που θα κάνει ένας γιατρός, ένας δικαστής. Είναι δεκτό; Όχι. Αναμενόμενο; Ναι.

Ναι είναι γνωστό άλλωστε, πώς κάνει ένας γιατρός μία λάθος διάγνωση και ένας δικαστής μία λάθος ερμηνεία του νόμου;

Ε, έτσι και σε αυτούς βρέθηκε κατά λάθος μπροστά στις γροθιές (ή τις σφαίρες τους) κάποιο παιδί.

Συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους επαγγελματίες.

6-2-2013, insomnia.gr

Δημοσ.

Αρα που διαφωνουμε?

Δεν ξέρω αν διαφωνούμε. Η δική μου ένσταση και σε συζητήσεις με φίλους είναι πως μην εστιάζεται μόνο στην αστυνομική βία (που απόλυτα και ξεκάθαρα είναι καταδικαστέα) αλλά και στο κατηγορητήριο (τον ανθρωπάκο που απήγαγαν τον σχολίασε κανείς εδώ μέσα?).

Αν ρε παιδιά στο Mall (αν σχετίζεται ακόμα δεν είναι ένοχοι) είχαν σκοτωθεί 2-3 άτομα θα λέγαμε τα ίδια?

Πρώτα καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό που έκαναν. Μετά προχωράμε σε βαθυστόχαστες αναλύσεις για τα αίτια και ενδεχόμενα ελαφρυντικά. Αλλά πάνω από όλα δεν ξεχνάμε πως μιλάμε για κακοποιούς.

Δημοσ.

Και σου απάντησα. Δεν ήμουν εκεί δεν ξέρω τι έγινε. Παρακολούθησα την επικαιρότητα σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες η σφαίρα που τον χτύπησε ήταν από εξοστρακισμό. Το πως και τι έγινε είναι τόσο μπερδεμένο ώστε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος εκτός αν ήσουν εκεί και πάλι θα παρουσίαζες πιθανότατα τα γεγονότα όπως θα ήθελες (αμφότερες πλευρές φυσικά αστυνομία - παιδιά).

Αν πήγαιναν να λιντσάρουν τους αστυνομικούς, αν ο αστυνομικός σάλταρε και πυροβόλησε στα καλά καθούμενα αν αν αν απλά δεν ξέρω.

Ξέρω αυτό που σου είπα. Πως το δικό μου παιδί στο μέτρο που μπορώ θα το ελέγχω και όσον αφορά στις παρέες του και όσον αφορά στα στέκια του, τις περιοχές που συχνάζει και όσον αφορά στην ιδεολογία του. Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά αν κινηθεί στα άκρα θα υπάρξει πρόβλημα επειδή δεν πιστεύω πως από τα άκρα μπορεί να βγει οτιδήποτε καλό.

Είμαι κάθετα ατά των άκρων και δεν κάνω καμία παραχώρηση σε αυτό.

αντιφατικα αυτα που λες... πως μπορει να του απαγορευσεις να ειναι κατι χωρις να εισαι ηδη εσυ στα ακρα?

Δημοσ.

Τώρα, αλήθεια;

Ναι αλήθεια. Αν θεωρείς άκρο να ρίξω στο παιδί μου κανά δυο μπάτσες αν πάει να μου "σκοτωθεί" ή να "χαθεί" στα Εξάρχεια λίγο με ενδιαφέρει. 

Δημοσ.

Όχι απλώς απεχθάνομαι τη Χρυσή Αυγή και το φασισμό

Ναι ρε φίλε εμένα με ξενίζει αυτό. Αν το δικό μου το παιδί βρεθεί στα Εξάρχεια βραδιάτικα με άτομα αμφιβόλου ποιότητας και εμπλακεί σε αντιπαράθεση με αστυνομικούς θα τον τσακίσω στο ξύλο και θα κάνει μήνες να ξαναβγεί από το σπίτι.

Καλά, αυτό φαίνεται. Οι μόνοι που πείθεις, είναι κάποιοι άλλοι που επίσης "απεχθάνονται τη χρυσή αυγή και τον φασισμό", ξέρεις, όταν δεν είναι απασχολημένοι με βασανισμούς κρατουμένων ή να τσακίζουν τα παιδιά τους στο ξύλο.

Δημοσ.

αντιφατικα αυτα που λες... πως μπορει να του απαγορευσεις να ειναι κατι χωρις να εισαι ηδη εσυ στα ακρα?

Δεν χρειάζεται να είμαι στα άκρα ώστε να έχω κοινή λογική και να προσπαθήσω να κρατήσω το παιδί μου μακριά από κακοτοπιές. Όταν βλέπεις τη σφαίρα να έρχεται δεν πας προς τα πάνω της.

Δημοσ.

Ναι είναι γνωστό άλλωστε, πώς κάνει ένας γιατρός μία λάθος διάγνωση και ένας δικαστής μία λάθος ερμηνεία του νόμου;

Ε, έτσι και σε αυτούς βρέθηκε κατά λάθος μπροστά στις γροθιές (ή τις σφαίρες τους) κάποιο παιδί.

Συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους επαγγελματίες.

6-2-2013, insomnia.gr

Liopyr η σφαίρα εξοστρακίστηκε. Άρα επιμένω ως προς την τραγικότητα του περιστατικού.

Επιλεκτικά (δεν) συγκρατείς τις λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Καλά, αυτό φαίνεται. Οι μόνοι που πείθεις, είναι κάποιοι άλλοι που επίσης "απεχθάνονται τη χρυσή αυγή και τον φασισμό", ξέρεις, όταν δεν είναι απασχολημένοι με βασανισμούς κρατουμένων ή να τσακίζουν τα παιδιά τους στο ξύλο.

Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου. Πες με και Χίτλερ αν θες.

Τα δικά σου μεγάλωσε τα όπως θες μην βγαίνεις στα κανάλια όμως μετά και κλαίγεσαι στον επόμενο Γρηγορόπουλο και Ρωμανό αν τυχών είναι ο δικός σου. Γιατί την ευθύνη την φέρεις αποκλειστικά εσύ και κανένας άλλος.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου. Πες με και Χίτλερ αν θες.

Τα δικά σου μεγάλωσε τα όπως θες μην βγαίνεις στα κανάλια όμως μετά και κλαίγεσαι στον επόμενο Γρηγορόπουλο και Ρωμανό αν τυχών είναι ο δικός σου. Γιατί την ευθύνη την φέρεις αποκλειστικά εσύ και κανένας άλλος.

Αμ πως, μερικοί έχουν και το θράσος να διαμαρτύρονται όταν κάποιος αστυνομικός δολοφονεί εν ψυχρώ το παιδί τους. Και τις συμβουλές στα παιδιά σου. Όταν κάνεις διάλειμμα και τα αφήνεις να ξεκουραστούν από το ξύλο.

Δημοσ.

Liopyr η σφαίρα εξοστρακίστηκε. Άρα επιμένω ως προς την τραγικότητα του περιστατικού.

Επιλεκτικά (δεν) συγκρατείς τις λεπτομέρειες.

Ο Κορκονέας καταδικάστηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με άμεσο δόλο.

(μη μου γκουγκλάρεις Κούγια για αντιπαράθεση, δεν έχω χωνέψει ακόμα plx, thnx).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...