Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Liopyr η σφαίρα εξοστρακίστηκε. Άρα επιμένω ως προς την τραγικότητα του περιστατικού.

Επιλεκτικά (δεν) συγκρατείς τις λεπτομέρειες.

Για να εξοστρακίστηκε όμως, πυροβόλησε. Και υποψιάζομαι, όχι τις μπεκάτσες. Στο κάτω κάτω, μπορεί κάποιος να πει ότι απλά ήταν άστοχος και είχε σαν στόχο εξ'αρχής το παιδί.

• Like 1
  • Απαντ. 799
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αμ πως, μερικοί έχουν και το θράσος να διαμαρτύρονται όταν κάποιος αστυνομικός δολοφονεί εν ψυχρώ το παιδί τους. Και τις συμβουλές στα παιδιά σου. Όταν κάνεις διάλειμμα και τα αφήνεις να ξεκουραστούν από το ξύλο.

Με το βούρδουλα όλη τη μέρα είμαι! Σωστός φασίστας όπως είπαν και οι άλλοι!

Με 3,5 χιλιάδες post στο φόρουμ αμφιβάλω αν δουλεύεις, αν έχεις οικογένεια κλπ κλπ. Ξεκίνα τα και τα δυο και μετά τα ξαναλέμε.

Ο Κορκονέας καταδικάστηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με άμεσο δόλο.

(μη μου γκουγκλάρεις Κούγια για αντιπαράθεση, δεν έχω χωνέψει ακόμα plx, thnx).

Ξέχασες να μας πεις ποιος ήταν ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας όμως... Το ξέχασες? Εγώ όπως είπα δεν ξέρω τι έγινε αλλά εσύ θα έβαζες το χέρι σου στη φωτιά για ένα άτομο που αποδείχτηκε ικανό για όσα έκανε στη συνέχεια?

Δημοσ.

Εμένα, στα 30 μου, που δεν έχω το μυαλό πάνω από το κεφάλι μου, αν δολοφονούσαν τον φίλο μου, θα ανατίναζα την επόμενη μέρα τη ΓΑΔΑ.

Βέβαια εγώ έχω και 11000 ποστ, δεν έχω παιδιά και δεν έχω δουλέψει ποτέ μου μάλλον, άρα δε πιάνομαι.

• Like 7
Δημοσ.

Με 3,5 χιλιάδες post στο φόρουμ αμφιβάλω αν δουλεύεις, αν έχεις οικογένεια κλπ κλπ. Ξεκίνα τα και τα δυο και μετά τα ξαναλέμε.

Thresh is not amused

:lol:

• Like 5
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είμαι στα άκρα ώστε να έχω κοινή λογική και να προσπαθήσω να κρατήσω το παιδί μου μακριά από κακοτοπιές. Όταν βλέπεις τη σφαίρα να έρχεται δεν πας προς τα πάνω της.

μπορεις απλα να τον συμβουλεψεις πχ μην εισαι ακροαριστερος/ακροδεξιος γιατι κτλπ κτλπ

αν ομως του λες ΔΕΝ θα εισαι αυτο, του απαγορευεις να ειναι κατι γιατι πιθανο ειναι με αυτο τον τροπο απο αντιδραση και μονο να παει στα ακρα

Δημοσ.

Thresh is not amused :lol:

Δεν το λέω με κακία και εγώ trollaro ασύστολα αλλά όχι εδώ μέσα. Αυτό που θέλω να του πω αλλά με έχει εκνευρίσει είναι πως έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες και πως αν κάνει παιδιά θα τρέμει να μην του πάθουν κάτι, αν δεν είναι σαν τους γονείς των τεσσάρων, για να το πω πιο ευγενικά.

Δημοσ.

Μιλάμε για εθνικό διχασμό, όχι αστεία. Πάμε ολοταχώς για χούντα, κανονική, όχι τη σημερινή κοινοβουλευτική χούντα. Αναρωτιέμαι πως θα αισθανθώ όταν θα μου έρθει φύλλο πορείας να παρουσιαστώ ως Στρατονόμος...

crazy-cat.gif

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορά μας είναι πως οι δικές μου απόψεις ποτέ δεν θα θέσουν σε κίνδυνο τη ψυχική και σωματική 

ακεραιότητα κάποιου τρίτου. Οι δικές σου, αν δεν καταδικάζεις τους τέσσερις, δυστυχώς το κάνουν.

Όταν σου ζητάει να καταδικάσεις τη βία κάποιος που υποστηρίζει πως πρέπει να δέρνεις τα παιδιά σου, αλλιώς δεν δικαιούσαι να διαμαρτηρηθείς αν δολοφονηθούν από όργανο της τάξης, κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ.

Για να εξοστρακίστηκε όμως, πυροβόλησε. Και υποψιάζομαι, όχι τις μπεκάτσες. Στο κάτω κάτω, μπορεί κάποιος να πει ότι απλά ήταν άστοχος και είχε σαν στόχο εξ'αρχής το παιδί.

Μπορεί κάποιος να υποθέσει ό,τι θέλει. Εγώ το γεγονός τόνισα.

Δημοσ.

μπορεις απλα να τον συμβουλεψεις πχ μην εισαι ακροαριστερος/ακροδεξιος γιατι κτλπ κτλπ

αν ομως του λες ΔΕΝ θα εισαι αυτο, του απαγορευεις να ειναι κατι γιατι πιθανο ειναι με αυτο τον τροπο απο αντιδραση και μονο να παει στα ακρα

Συνήθως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά είναι εξαρετικά δύσκολο ένα παιδί να παραστρατίσει τόσο πολύ ώστε να καταλήξει κάπου εντελώς ακραία.

ΠΑΝΤΑ φταίνε οι γονείς εκτός αν συμβεί κάτι εντελώς μη προβλέψιμο.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να υποθέσει ό,τι θέλει. Εγώ το γεγονός τόνισα.

Το γεγονός είναι πως το δικαστήριο, λαμβάνοντας υπ'όψη μάρτυρες - εμπειρογνώμονες και όλες αυτές τις πολυτέλειες, τον καταδίκασε σε ισόβια για ανθρωποκτονία με άμεσο δόλο.

Πες απλά πως έγραψες βλακεία, θα σου κάνω like.

Δημοσ.

Kανεις δεν έχει επικροτήσει τη πράξη των οπλοφόρων. Αυτό που έχει ακουστεί ειναι το πολύ κακό για το τίποτα.

Ειπώθηκε επίσης πως δεν έχει δωθεί τόσο μεγάλη σημασία σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εγκλήματα, οπως αυτό της Μαρφιν.

Κλασικές δημοριογραφίστηκες @@ριτσες, άλλα λόγια να αγαπιομαστε, Καθαρός αποπροσανατολισμός κατ, εμέ.

Σκότωσαν και οδηγούς των στόχων και απλούς αστυφύλακες και απλούς στρατιώτες.

Ο στόχος της 17 Ν ηταν συγκεκριμένος. Πολιτικός, στρατιωτικός,επιχειρηματικός, νομικός στόχος. Οι αστυνομικοι, οι σωματοφύλακες, οι απλοί στρατιώτες, είναι μέσα στις απώλειες των στόχων. Ουσιαστικά αποτελούν στόχους. Αυτό κάνει μια τρομοκρατική οργάνωση να έχει "πολιτικό" χαρακτήρα.

Ο μόνος που δεν είχε ιδιότητα, ήταν δηλαδή απλός πολίτης, ήταν το όνομα που αναφέρθηκε παραπάνω, εξού και η αναγνωριση του λάθους από την ιδια την τρομοκρατική οργάνωση.

Αν εσυ τώρα θέλεις να πιστεύεις οτι η συγκεκριμένη οργάνωση είχε άλλον χαρακτήρα και σκοπός της ήταν να σκοτώνει καθημερινούς ανθρώπους, δικαίωμά σου, αλλά τα δείγματα δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.

Προσπάθησα να το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορούσα.

Ασχετο αλλά υπάρχει κόσμος που ακόμα και αυτη τη στιγμη δικαιολογεί τον εν ψυχρό δολοφόνο αστυνομικό και τον συσχετίζει με τους οπλοφόρους και τη ληστεία ανευ θυμάτων??

Δημοσ.

Όταν σου ζητάει να καταδικάσεις τη βία κάποιος που υποστηρίζει πως πρέπει να δέρνεις τα παιδιά σου, αλλιώς δεν δικαιούσαι να διαμαρτηρηθείς αν δολοφονηθούν από όργανο της τάξης, κάτι δεν πάει καλά.

Δεν έχω χτυπήσει ποτέ τα παιδιά μου. Αν φτάσω στο σημείο να φοβάμαι για την σωματική τους ακεραιότητα λόγω κακών παρεών και δραστηριότητας (κοινώς αντί να ψάχνουν για καμιά γκόμενα στα 15 να μαλ..... στα εξάρχεια με τους τελειωμένους) τότε ναι θα το κάνω. ισα που μετακομίζουμε κιόλας μακριά από την παλιοαθήνα και όλους τους τρελούς με τη γιαγιά στην επαρχία σχολείο εκεί κλπ.

Εσύ άστα να γίνουν ναρκομανείς, αναρχικοί, ληστές, φονιάδες, τρομοκράτες και ότι άλλο θες. Και να τους χαίρεσαι μετά και να δηλώνεις περήφανος.

Δημοσ.

Ασχετο αλλά υπάρχει κόσμος που ακόμα και αυτη τη στιγμη δικαιολογεί τον εν ψυχρό δολοφόνο αστυνομικό και τον συσχετίζει με τους οπλοφόρους και τη ληστεία ανευ θυμάτων??

Όχι αλλά όπως ειπώθηκε και πριν, πρέπει να ξεκινάμε όλα τα ποστ μας λέγοντας "καταδικάζω τον Κορκονέα, καταδικάζω την οποιαδήποτε μορφή τρομοκρατίας, καταδικάζω οποιαδήποτε μορφή αστυνομικής βίας";

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...