Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 799
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και ο βιαστής μπορεί και να σπούδασε.

Πρέπει να κάνεις διαχωρισμό, εκπαίδευση και παιδεία. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

• Like 3
Δημοσ.

Και ο "φερόμενος τάδε" που έστελνε βόμβες σε χύτρες (και άλλα λαμπρά) ήταν βραβευμένος και είδαμε σε τι κατέληξε.

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=21931">Τα δέντρα και τα κουμπούρια

Ακροδεξιος θα ειναι μαλλον και αυτος...

Συγγνώμη, αλλά την ταμπακιέρα δεν την ακουμπάει καν και γράφει ένα σορό πιασάρικες ατάκες για να περάσει αυτό που θέλει.

Τα γεγονότα σε αυτή την υπόθεση είναι πολύ απλά και απορώ που υπάρχουν τόσες συζητήσεις επί συζητήσεων. 

-Κάνανε ένοπλη ληστεία και τους πιάσανε? Κακώς την έκαναν και καλώς τους έπιασαν.

-Τους σπάσανε στο ξύλο μετά την σύλληψη? (θεωρώ 99% πως αυτό έγινε) Κακώς.

-Δημοσίευσαν πειραγμένες φωτογραφίες? Κακώς.

-Πρέπει να κρίνουμε αν καλά έκαναν και λήστεψαν την τράπεζα ή/και αν μετά καλά έκαναν και τους έδειραν με βάση τα πολιτικά τους φρονήματα? Κάκιστα.

Έχω διαβάσει τόσα και τόσα σε αυτό το νήμα αλλά και γενικότερα που με κάνουν να τραβώ τα λιγοστά μου μαλλιά. Έχουμε φτάσει στο σημείο να δολοφονούν/δέρνουν απλούς πολίτες και από την άλλη να δολοφονούνται εν ψυχρώ αστυνομικοί, και αντί να απαιτούμε όλοι να μπει ένα τέλος σε αυτή την βία και όσοι την προκαλούν/εκτελούν/υποθάλπτουν να λογοδοτήσουν, βλέπω πως πολλοί είτε από την μία είτε από την άλλη μεριά κοιτάζουν πώς θα την δικαιολογήσουν.

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=21931">Τα δέντρα και τα κουμπούρια

Ακροδεξιος θα ειναι μαλλον και αυτος...

καραγκιόζης είναι και λέει μαλακίες... από το "άρθρο":

Αν το φίλο του τον πυροβολούσε μαύρος λαθρομετανάστης, αντί για αστυνομικός θα δικαιούνταν να γίνει ρατσιστής δολοφόνος;

ρε Lucifer ξαναγράψε ρε γαμώτο αυτό με τους εγκληματίες και τους μπάτσους....

Και βέβαια όλα είναι εξαιρετικά από πίσω: Η οικογένεια; Εξαιρετική. Η μόρφωση; Μεγάλη. Το σχολείο; Καταπληκτικό. Η ανατροφή; Τέλεια. Δηλαδή όσοι τα έχουν αυτά δικαιούνται να πάρουν την κουμπούρα;

Φοβερό συμπέρασμα, εκπληκτικό, απορώ πως το σκέφτηκε...

Δημοσ.

Να υπήρχε τόση κάψα όσο και για τους ανθρώπους που έκαψαν ζωντανούς στην Μαρφίν όσο για τον Γρηγορόπουλο... Όχι μόνο ήταν περισσότεροι αλλά πέθαναν έναν αγωνιώδη θάνατο (ασφυξία/εγκαύματα) αλλά ξέχασα, "δικά μας παιδιά" τους έκαψαν σιγά μη ανοίξει καμιά μύτη, για τον Γρηγορόπουλο όμως έ;;;

Ακόμα και οι συγγενείς της μιας γυναίκες πιστεύουν ότι η μαρφιν φταίει όσο και οι μαλακες που ρίξαν την βόμβα

Το θέμα δεν είναι για τον Γρηγορόπουλο. Quote τον άλλο έκανα που δικαιολογεί όλα τα παραπάνω "επειδή είδε τον φίλο του να πέφτει". Λες και κανείς άλλος δεν έχει βιώσει άσχημα πράγματα και έχει προβλήματα. Μερικά καλόπαιδα των ΒΠ μόνο είναι ευαισθητοποιημένα και έχουν κοινωνικές ευαισθησίες. "Ενοπλη ληστεία με πολεμικό οπλισμό, απαγωγή, ενδεχόμενη συμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση". Τέλος

στον έναν βουλευτή του γνωστού ακραίους κόμματος του κάνανε τα ίδια? όταν ήταν-ειναι κατηγορούμενος για την δολοφονία λέω.

Από κριτική στο μεταξύ καλά το πάτε αλλά για την ταμπακιέρα σιγή ιχθύος. "Ένοπλη ληστεία με πολεμικό οπλισμό, απαγωγή, ενδεχόμενη συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση". Τι θα τους κάνατε ρε παλικάρια εσείς? θα τους αφήνατε να βγουν έξω? Ολοι εσείς που βρίσκεται δικαιολογίες για αυτά τα παιδιά απαντήστε στο παραπάνω? Γιατί ένας φίλος μου αναρχικός που ρώτησα χθες μου απάντησε με το αφοπλιστικό "εγω δεν θα ήμουν ποτέ μπάτσος ή δικαστής για να βρεθώ σε αυτή τη θέση". Στάση ζωής η απόσταση και η υψηλή κριτική από τον κάθε μαϊντανό. Μια χαρά !

Για τον άλλο με τις 60 βόμβες ξεχασες
Δημοσ.

Request: Μπορεί κάποιος να μου βρει ονόματα και φωτογραφίες από τους δυο δολοφόνους του ποδηλάτη στα πετράλωνα; Για να "πρέπει" να τρως ξύλο για ληστεία τράπεζας, φαντάζομαι τι "επιβάλεται" όταν έχεις σκοτώσει άνθρωπο.

Hard Mode: Προτιμώ link από το site της αστυνομίας.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και οι συγγενείς της μιας γυναίκες πιστεύουν ότι η μαρφιν φταίει όσο και οι μαλακες που ρίξαν την βόμβα στον έναν βουλευτή του γνωστού ακραίους κόμματος του κάνανε τα ίδια? όταν ήταν-ειναι κατηγορούμενος για την δολοφονία λέω.

Για ποιον λες γιατί με την Χρυσή Αυγή έχουμε χάσει το λογαριασμό και έτσι όπως το γράφεις με μπέρδεψες... Τον Κασιδιάρη και το περιστατικό στου Ζωγράφου?

Είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία ένας άχρηστος υπάνθρωπος που δεν θα έπρεπε να μπορεί να βρει δουλειά πουθενά μπόρεσε και εξελέγει βουλευτής. Τι άλλο να σου τώρα? Και η βουλευτική ασυλία είναι ντροπή φυσικά δεν το συζητάμε.

Δημοσ.

Για ποιον λες γιατί με την Χρυσή Αυγή έχουμε χάσει το λογαριασμό... Τον Κασιδιάρη και το περιστατικό στου Ζωγράφου?

Είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία ένας άχρηστος υπάνθρωπος που δεν θα έπρεπε να μπορεί να βρει δουλειά πουθενά μπόρεσε και εξελέγει βουλευτής. Τι άλλο να σου τώρα? Και η βουλευτική ασυλία είναι ντροπή φυσικά δεν το συζητάμε.

Ενώ πριν πάρει τη βουλευτική ασυλία, η ζωή του ήταν ένα μαρτύριο, τον τρέχανε στα τμήματα με το παραμικρό. Τα ίδια τα μέλη της οργάνωσης παραδέχονται ότι αν γίνει σύλληψη τους, απλά "πάνε για ένα καφεδάκι στο τμήμα" για τα μάτια του κόσμου.

Σε κάποιους άλλους βέβαια, ο ιατροδικαστής βρήκε αποδείξεις για βασανισμούς ηλεκτροσοκ (taser). Σίγουρα δεν υπάρχει διάκριση.

Δημοσ.

Request: Μπορεί κάποιος να μου βρει ονόματα και φωτογραφίες από τους δυο δολοφόνους του ποδηλάτη στα πετράλωνα; Για να "πρέπει" να τρως ξύλο για ληστεία τράπεζας, φαντάζομαι τι "επιβάλεται" όταν έχεις σκοτώσει άνθρωπο.

Hard Mode: Προτιμώ link από το site της αστυνομίας.

Γνωστοί αντιποδηλάτες αυτοί.... καμία σχέση με ρατσιστικό έγκλημα... :ph34r:

Δημοσ.

Ενώ πριν πάρει τη βουλευτική ασυλία, η ζωή του ήταν ένα μαρτύριο, τον τρέχανε στα τμήματα με το παραμικρό. Τα ίδια τα μέλη της οργάνωσης παραδέχονται ότι αν γίνει σύλληψη τους, απλά "πάνε για ένα καφεδάκι στο τμήμα" για τα μάτια του κόσμου.

Σε κάποιους άλλους βέβαια, ο ιατροδικαστής βρήκε αποδείξεις για βασανισμούς ηλεκτροσοκ (taser). Σίγουρα δεν υπάρχει διάκριση.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα συμβαίνει και πάρα πολλούς αναρχικούς που γνωρίζω μην κρίνεις επιλεκτικά, Τα πάντα είναι θέμα "τζακιού" στο συγκεκριμένο θέμα.

Φίλος μου παιδί υψηλόβαθμου στρατιωτικού Γλυφαδιώτης που δεν ξέρει πόσα λεφτά έχει τον έχουν τσιμπήσει 3-4 φορές τουλάχιστον στα Εξάρχεια για εμπρησμούς και καταστροφές.

Να σου πω τι τους κάνουν? Είναι οι λεγόμενες προσαγωγές υπόπτων κλπ τους πηγαίνουν στην Ασφάλεια παίρνουν τηλέφωνο τους γονείς τους (στη συντριπτική πλειοψηφία είναι παιδιά από καλές/δυνατές οικογένειες) και μετά από μερικές ώρες είναι πάλι έξω και σαν να μη συνέβη τίποτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...