tolis_01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 δεν κατηγορηθηκαν για τρομοκρατια επειδη ληστεψαν μια τραπεζα , ονοματιστηκαν τρομοκρατες καθως συνδεθηκαν με τρομοκρατικη οργανωση. Σύμφωνα με τι;
g_alkis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Οι 2 (ή 3) ήταν από παλιά ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες. Θα δικαστούν και για ληστεία και για τρομοκρατία (αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες). Δεν θα δικαστούν για τρομοκρατική ληστεία Αν για τους άλλους 2 (ή 1) δεν βρεθεί κάτι εις βάρος τους για συμμετοχή σε τρομοκρατία, θα δικαστούν ως ληστές. Απλά και κατανοητά.
tolis_01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Οι 2 (ή 3) ήταν από παλιά ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες. Θα δικαστούν και για ληστεία και για τρομοκρατία (αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες). Δεν θα δικαστούν για τρομοκρατική ληστεία Αν για τους άλλους 2 (ή 1) δεν βρεθεί κάτι εις βάρος τους για συμμετοχή σε τρομοκρατία, θα δικαστούν ως ληστές. Απλά και κατανοητά. Περίεργο, γιατί εγώ είδα τα πρόσωπα και των 4 στις φωτογραφίες, παρόλο που όπως λες κάποιοι δεν κατηγορούνται σαν τρομοκράτες. Εκτός αν με τα βασανιστήρια παραμορφώθηκαν τόσο πολύ που ήταν 2, απλά φαίνονται διαφορετικοί.
kuzko21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Σύμφωνα με τι; συμφωνα με τα δακτυλικα αποτυπωματα που βρεθηκαν σε γιαφκες (2/4) ... τωρα εαν οι αλλοι δυο δεν εχουν σχεση , ως ληστες θα δικαστουν χωρις την κατηγορια της συμμετοχης σε τρομοκρατικη οργανωση.
g_alkis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Περίεργο, γιατί εγώ είδα τα πρόσωπα και των 4 στις φωτογραφίες, παρόλο που όπως λες κάποιοι δεν κατηγορούνται σαν τρομοκράτες. Εκτός αν με τα βασανιστήρια παραμορφώθηκαν τόσο πολύ που ήταν 2, απλά φαίνονται διαφορετικοί. Βεβαίως. Αν για αυτόν ή αυτούς δεν αποδειχτεί τίποτα εις βάρος του ως αφορά τρομοκρατία και τσάμπα βγήκε η μούρη τους στο γυαλί, ας τους κάνουν μια ωραιότατη αγωγή και να ζητήσουν μια ωραιότατη αποζημίωση να στρώσουν αν υπάρχει παραβίαση. Αν και δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχει νομος περι αποκλειστικότητα της δημοσίευσης φωτό μόνο τρομοκρατών. Και του πάσαρη θυμάμαι και διαφόρων άλλων.
V for Vagelis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Σχετικότατο. 4 καλόπαιδα κυκλοφορούν με καλάζνικοφ, κάνουν ληστεία/απαγωγή και ενδεχομένως να εμπλέκονται σε τρομοκρατική οργάνωση και κακώς πολύ κακώς τρώνε ξύλο μετά τη σύλληψη (το μοναδικό λάθος της αστυνομίας στην συγκεκριμένη περίπτωση, σε κάθε άλλη χώρα του κόσμου πιθανότατα θα τους είχαν καθαρίσει). Το μοναδικό λάθος; Υποθέτω ότι το φωτοσοπάρισμα κινείται μέσα στα νομικά πλαίσια... Θεωρείς αποδεκτό η αστυνομία να σου λέει ψέματα;
tolis_01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Βεβαίως. Αν για αυτόν ή αυτούς δεν αποδειχτεί τίποτα εις βάρος του ως αφορά τρομοκρατία και τσάμπα βγήκε η μούρη τους στο γυαλί, ας τους κάνουν μια ωραιότατη αγωγή και να ζητήσουν μια ωραιότατη αποζημίωση να στρώσουν αν υπάρχει παραβίαση. Αν και δεν είμαι σίγουρος οτι υπάρχει νομος περι αποκλειστικότητα της δημοσίευσης φωτό μόνο τρομοκρατών. Και του πάσαρη θυμάμαι και διαφόρων άλλων. Τότε είναι τραγική σύμπτωση που σε τόσα ακροδεξιά εγκλήματα από ληστείες εως φόνο, δεν έχουμε δει πρόσωπα; (ενώ έχουμε δει τρομοκρατών, οροθετικών, διαδηλωτών). Πάντως αν τα δακτυλικά αποτυπόματα σε σπίτια ατόμων που εμπλέκονταν με την ΣΠΦ σημαίνουν αυτόματα συμμετοχή σε τρομοκρατία, πιθανολογώ πως πολλοί από το φιλικό και οικογενειακό κύκλο των φυλακισμένων είναι τρομοκράτες, ακόμα και οι γιαγιάδες τους.
g_alkis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Όχι σε σπίτια που έμεναν με τις υπερήφανες μαμάδες τους. Μπερδεύεσαι.
kuzko21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Τότε είναι τραγική σύμπτωση που σε τόσα ακροδεξιά εγκλήματα από ληστείες εως φόνο, δεν έχουμε δει πρόσωπα; (ενώ έχουμε δει τρομοκρατών, οροθετικών, διαδηλωτών). Πάντως αν τα δακτυλικά αποτυπόματα σε σπίτια ατόμων που εμπλέκονταν με την ΣΠΦ σημαίνουν αυτόματα συμμετοχή σε τρομοκρατία, πιθανολογώ πως πολλοί από το φιλικό και οικογενειακό κύκλο των φυλακισμένων είναι τρομοκράτες, ακόμα και οι γιαγιάδες τους. αλλο γιαφκα , αλλο σπιτι. παντως , εαν και τα δικα μου αποτυποματα ηταν σε ενα τετοιο ''σπιτι'' απο σπονα , σιγουρα θα ημουν υποπτος , χωρις καμια δοση παραλογισμου.
tolis_01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 αλλο γιαφκα , αλλο σπιτι. παντως , εαν και τα δικα μου αποτυποματα ηταν σε ενα τετοιο ''σπιτι'' απο σπονα , σιγουρα θα ημουν υποπτος , χωρις καμια δοση παραλογισμου. Αν θέλεις πάντως, κανονίζεται. PS: Δεν υπονοώ ότι έγινε κάτι αντίστοιχο στην συγκεκριμένη περίπτωση, και η δική μου άποψη είναι πως δεν έγινε.
kuzko21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αν θέλεις πάντως, . PS: Δεν υπονοώ ότι έγινε κάτι αντίστοιχο στην συγκεκριμένη περίπτωση, και η δική μου άποψη είναι πως δεν έγινε. απαντησες μονος σου. δεν υπερασπιστηκα ετσι και αλλιως καμια απο τις δυο πλευρες για να παρω ως απαντηση το παραπανω βιντεο. καταδικαζω αυτον τον υπαναπτυκτο αστυνομικο που φυτεψε τις μολοτοφ μεσα στην τσαντα οπως και τους 4 του θεματος μας. (ειτε λεγονται τρομοκρατες ειτε ληστες- για αλλους λογους σε καθε περιπτωση)
Cossutius. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης κι εγώ «θα μπορούσα» να θερίσω κάμποσους με την κυνηγετική καραμπίνα. Δεν την έβγαλα όμως βόλτα στην τράπεζα... «Καταδίκαζαν τέτοιες ενέργειες»;...και τα Kalashnikov τότε για ποιο λόγο τα κουβαλούσαν; Για εκφοβισμό; Αν δηλαδή ο εκφοβισμός δεν έπιανε σε κάποιους, δε θα τα χρησιμοποιούσαν; Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω... Σαφώς και θα θεωρείσαι τρομοκράτης. Όπως σαφώς επίσης θα θεωρείσαι και ληστής. Η διαφορά είναι ότι, αν το χρησιμοποιήσεις πυροβολώντας και σκοτώνοντας κάποιον, απλά θα είσαι και δολοφόνος. Με κάθε ειλικρίνεια και πλήρη επίγνωση αυτού που λέω, δε νιώθω ότι υπερβάλλω ούτε στο ελάχιστο. Η 7,62 βολίδα, περνάει πέντε ανθρώπους στη σειρά πριν χάσει ταχύτητα. Εκτός αν βρει κόκαλο, οπότε ο «τυχερός» είναι μόνο ο πρώτος... Sorry τωρα ειδα τις απαντήσεις σου. Όπως έγραψε και ο Luci δε πας για ληστεία απειλώντας πως αν δε μου δώσετε τα λεφτά σας θα φέρω τη καραμπίνα απ το σπίτι. Με τα νέα δεδομένα ειδικά στις τράπεζες, αν δε δεις όπλο, γελάς και συνεχίζεις τη δουλειά σου ή φωνάζεις τον σεκιουριτη εφόσον υπάρχει.. (true story) Με το σκεπτικό αυτό, οποιοσδήποτε κάνει ένοπλη ληστεία πρέπει να θεωρείται και τρομοκράτης. Οπως και ο ίδιος γνωρίζεις δεν υφίσταται αυτό γενικά . Αν το πάρουμε βέβαια ο καθένας προσωπικά και γραμματικά, ναι και εμένα με τρομοκρατει η θέα ενός όπλου στη μούρη μου, οπότε με αυτή τη λογικη όλοι οι ληστές με όπλο είναι και τρομοκράτες. Αν το παίρνεις βάση αυτης τη λογικής μαζί σου, δε διαφωνώ. Εδωσες μια εξήγηση παρακάτω του σκεπτικού σου, αλλά η αλήθεια ειναι πως μάλλον δε κατάλαβα τι σημαίνει τρομοκράτης για εσένα. Υποθέτω το παραπάνω οπότε και συμφωνώ. Η μόνη μου ένσταση λοιπόν, όπως και πολλών, ειναι το γιατι αντιμετωπίστηκαν ως τρομοκράτες και όχι ως ληστές όπως τόσοι άλλοι. Θα περίμενες κανεις, στον βιαστή της κοπέλας στη Πάρο να κάνουν χειρότερα. Προφανώς παίζει ρόλο ο λόγος που διακήρυξαν οτι έκαναν τη ληστεία. Και επειδή το γράφουν κάποιοι, δεν έχει αποδειχθεί πως τα συγκεκριμένα άτομα, είχα σχέση με τη ληστεία στο νησί που σκοτώθηκε ο ταξιτζής.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 δεν κατηγορηθηκαν για τρομοκρατια επειδη ληστεψαν μια τραπεζα , ονοματιστηκαν τρομοκρατες καθως συνδεθηκαν με τρομοκρατικη οργανωση. και γω εκλεβα τσιχλες απο το μαγαζι του μπαρμπα μου, δεν τις γεμιζα ηρωινη και τις πηγαινα σχολειο για να με πουν εμπορο ναρκωτικων. Αυτό.
Muchacho Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν βαρεθηκατε? Το ολο θεμα δεν βγαζει πουθενα...Απο την μια λεω μπραβο που καποιοι 20 χρονοι ειχαν τα αντερα και καναν οτι καναν,αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τι καναν και τι καταφεραν με αυτο,γιατι ουσια 0.. Απο την μια λεω αν και θα μπορουσαν να τα ειχαν γραμμενα ολα,ετσι και αλλιως απο ευπορες οικογενειες προερχονται οι περισσοτεροι αλλα απο την αλλη κανουν πραγματα που αυτοι που επρεπε ειναι στον καναπες τους... Εχουμε και τα ξεφτερια, τους ραμπο της ΕΛΛΑΣ που δεν χρειαζεται καν να πουμε για αυτους.. Εχουμε και τους γονεις τους που ζουν στον κοσμο τους,και αυτοι ειναι που εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Τεσπα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις