Cossutius. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Eξακολουθεις να μην κάνεις αυτοκριτική.
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Eξακολουθεις να μην κάνεις αυτοκριτική. δεν μου χρειαζεται. Συνεχίστε.
kirileman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 δεν μου χρειαζεται. Hint: Αν τελικά το αποφασίσεις, ξεκίνα από τα προφανή, την ορθογραφία!
LogokrisiaGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Site: http://parallhlografos.wordpress.com/2013/02/18/%CE%B7-%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C%CF%82/">Η σιωπή δεν είναι χρυσός. Του Γιώργου Αυγερόπουλου
Fotis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Τι αυτοκριτικη εχω κανει εγω? Καλημερα κλεκορ αδερφε!Απο το καλοκαιρι απληρωτους τους εχει οι "κατωτατος μισθος" 1500 ευρο τι θα γινει? Και οι συντροφοι εργαζομενοι στομαχι εχουν πρεπει να φανε... Κάνε πρώτα την αυτοκριτική σου, όπως μέχρι και ο Fotis έχει κάνει, και μετά έλα να μας πεις τις απόψεις σου
Baslir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Τι αυτοκριτικη εχω κανει εγω? Καλημερα κλεκορ αδερφε!Απο το καλοκαιρι απληρωτους τους εχει οι "κατωτατος μισθος" 1500 ευρο τι θα γινει? Και οι συντροφοι εργαζομενοι στομαχι εχουν πρεπει να φανε... Επιχειρηματολογία επιπέδου και σχετική με το θέμα. Οι υποστηριχτές της συγκεκριμένης "επένδυσης" δεν έχουν γράψει ούτε μία γραμμή για το μηδενικό όφελος του Ελληνικού κράτους και για την τεράστια οικονομική χασούρα. 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εχουμε γραψει παρα πολλα κανε ενα κοπο να διαβασεις που εχεις και αποψη για το τι γραφουμε ακομα δεν μπηκες... 1
Baslir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εχουμε γραψει παρα πολλα κανε ενα κοπο να διαβασεις που εχεις και αποψη για το τι γραφουμε ακομα δεν μπηκες... "Ακόμα δεν μπήκες".... το επίπεδο παραμένει υψηλό. Επί της ουσίας δεν έχεις γράψει ούτε μισή λέξη, κάτι links κάνεις copy paste από το capital.gr, που δεν αντικρούουν κανένα επιχείρημα για το ανύπαρκτο όφελος της "επένδυσης". Κάνε λοιπόν έναν κόπο και γράψε τίποτε, πέρα από την αποτυχημένη ειρωνεία σου.
kostas_dr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καταλαβαίνω απολύτως την ωφέλεια που έχει τώρα το Ελληνικό (άντε επειδή έχω και καλή διάθεση λόγω της ωραίας μέρας, ας το πω) κράτος, απ΄την εξωφρενική ανεργία που μαστίζει τόσους και τόσους ανθρώπους. Τα φορολογικά έσοδα τρέχουν απ΄τα μπατζάκια του. Αν το Κράτος (τρομάρα του) θέλει συμμετοχή στα έσοδα, ας γίνει συνεταίρος να αναλάβει και κάποιες δαπάνες, αλλά τι λέω τώρα, ε;
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ο "Εξάντας" έχει κάνει δύο καλά ντοκιμαντέρ νομίζω για το θέμα. Αφορά και αντίστοιχη περίπτωση στην Ρουμανία. http://vimeo.com/51122692#at=0
leftermann Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Από τον Εξάντα: Χρυσός στα χρόνια της κρίσης, μέρος Α: Ρόσια Μοντάνα Χρυσός στα χρόνια της κρίσης, μέρος Β: ο θησαυρός της Κασσάνδρας
Baslir Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καταλαβαίνω απολύτως την ωφέλεια που έχει τώρα το Ελληνικό (άντε επειδή έχω και καλή διάθεση λόγω της ωραίας μέρας, ας το πω) κράτος, απ΄την εξωφρενική ανεργία που μαστίζει τόσους και τόσους ανθρώπους. Τα φορολογικά έσοδα τρέχουν απ΄τα μπατζάκια του. Αν το Κράτος (τρομάρα του) θέλει συμμετοχή στα έσοδα, ας γίνει συνεταίρος να αναλάβει και κάποιες δαπάνες, αλλά τι λέω τώρα, ε; Για το (ανύπαρκτο) "κέρδος" που θα έχει το κράτος από την παρούσα συμφωνία με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσος, έχεις να πεις κάτι ή απλά την υποστηρίζεις γιατί σου το είπε ο Πρετεντέρης? Την χρεοκοπημένη κατάσταση του Κράτους τη γνωρίζουμε, το να την επαναλαμβάνεις σε κάθε σου post είναι περιττό. Την χρεοκοπία που έφεραν οι ίδιοι "κύριοι" που το 2003 έκλεισαν τέτοιες συμφωνίες, για να χαίρεσαι εσύ σήμερα που θα πλουτίσουν οι Καναδοί. Φαντάζομαι, η εναλλακτική να γίνει αξιοποίηση του όποιου εθνικού ορυκτού πλούτου, με αδιαφάνεια και σκοπό την εγχώρια οικονομική ενίσχυση της καταχρεωμένης Ελλάδας, σου φαίνεται πολύ ουτοπική, οπότε κάτσε να πανηγυρίζεις που ο εθνικός μας νταβατζής (λέγε με Μπόμπολας) θα πλουτίσει ακόμη περισσότερο, ενώ εσύ θα πληρώνεις χαράτσια και κερατιάτικους φόρους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις