viper2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 τα μεταλλευτικά τέλη τι ειναι; στην αμερικη το λενε royalties. τουτεστιν, συμβαινει και στας αμερικας http://www.businessweek.com/articles/2013-02-07/bloomberg-view-the-gold-rush-roots-of-u-dot-s-dot-budget-woes
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει απ'έξω η Αγια Ημών Ορθόδοξος Εκκλησία. Κλικ.
leftermann Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δήμαρχοι @ρχίδια, και δήμαρχοι ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ. Απάντηση Λαμπάκη προς Πάχτα: Η επιστολή του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης “Κύριε Πάχτα, ακούστε τι είναι απρέπεια, αντιδεοντολογικό και απαράδεκτο. Απαράδεκτο θα ήταν να επικοινωνούσα μαζί σας για να σας ζητήσω, εντός εισαγωγικών, την άδεια να συμμετέχω σε κοινωνικό συλλαλητήριο του λαού της Χαλκιδικής. Στο κάτω – κάτω δεν μας ειδοποιήσατε ότι γίνατε και μητροπολίτης για να σας ζητάμε την άδεια να μπούμε στο χώρο που εσείς θεωρείτε ως ιδιοκτησία σας. Αν έχετε πατριωτικό φρόνημα και εργάζεστε για τον λαό σας απαντώ με αυτό που είδα στον τόπο που τον θεωρείτε ιδιοκτησία σας. Τους δημότες του Δήμου Αριστοτέλη κατά χιλιάδες να θεωρούν ότι είστε εξοστρακισμένος από την συνείδησή τους. Αντιδεοντολογικό θα ήταν να συναλλαγώ μαζί σας αφού τίποτα κοινό δε μας συνδέει, πέραν του γεγονότος ότι στο κάλεσμα του συντονιστικού των δημοτών του Δήμου σας προς τους αντίστοιχους δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου έχουμε ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, απάντησα θετικά ερχόμενος ως απλός πολίτης, ως Έλληνας, όπως και αυτοί ήρθαν πολλάκις συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα μας στην Αλεξανδρούπολη. Απρεπές και αντιδημοκρατικό είναι να ζητάτε ν’ αποκλεισθώ από κοινωνικούς αγώνες, στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την κοινωνία του Δήμου σας κλειστή από όσους έτυχε να είναι θεσμικοί αλλά να νοιώθουν πάνω απ’ όλα Έλληνες και να αγωνίζονται ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Σε κάθε περίπτωση μιλώντας για μένα με αυτοκριτική καταλήγω: 1)Εγώ πηγαίνω στο γραφείο μου στο Δημαρχείο κάθε μέρα και ότι ώρα θέλω. ΕΣΕΙΣ; 2)Είμαι ψηλά στην συνείδηση των δημοτών μου άσχετα αν συμφωνούν με τις απόψεις μου ή όχι. ΕΣΕΙΣ; 3)Εγώ δεν δέχθηκα καμία ερώτηση από δημοσιογράφους αν παίρνω ανταλλάγματα. ΕΣΕΙΣ; 4)Εγώ κάνω τα Δημοτικά Συμβούλια και τις Επιτροπές στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης. ΕΣΕΙΣ; 5)Εγώ θεωρώ ότι είμαι μέσα στους κοινωνικούς αγώνες του Δήμου μου. ΕΣΕΙΣ; 6)Εγώ δέχομαι την κριτική από όλους και δεν θεωρώ ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι μία κλειστή κάστα, όπου απαγορεύεται να προσέλθουν άλλοι θεσμικοί ή μη, και τούτο γιατί δεν φοβάμαι την κριτική, έχοντας πεποίθηση για την πολιτική μου καθαρότητα. ΕΣΕΙΣ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ” Η απάντηση στο ερώτημα 1 πάντως είναι "όχι". Έχει μήνες να πατήσει στο δημαρχείο, γιατί ένα βράδυ οι κανίβαλοι οι Ιερισσιώτες τον είχαν αποκλείσει μέσα, του σπάσαν το αμάξι (νομίζω το τούμπαραν, είχε ειπωθεί ότι το κάψαν κιόλας αλλά δεν ισχύεει), μουχαχαχα.
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ας πρόσεχαν ποιόν ψήφιζαν τότε, ή μήπως τον έμαθαν το 2010 που έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου;
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δεν τον ψήφισαν. "Καλλικράτης" λέγεται το κόλπο.
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τον ψήφισαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. Ο Καλλικράτης ισχύει για όλη την Ελλάδα, όχι μόνο εκεί.
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τι σχέση έχει αυτό που λες. Τον ψήφισαν πολύ λιγότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους της περιοχής, και για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Ο τρόπος με τον οποίο εκλέγονται οι άρχοντες του τόπου γενικότερα είναι γνωστός και όχι και τόσο δημοκρατικός. Αυτοί που κοντέψαν να τον δείρουν, σαφώς και δεν τον ψήφισαν. Αυτό το "ο λαός τον ψήφισε, ας τον φάει στην μάπα" είναι μεγάλη μπούρδα. 3
Cossutius. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αυτό το "ο λαός τον ψήφισε, ας τον φάει στην μάπα" είναι μεγάλη μπούρδα. Nαι και όσοι το λένε, όλος τυχαίος δεν τον έχουν ψηφίσει...χαχαχαχαχαχαχαχαχ 1.000.000 φορές το έχουμε πει για τη μεγαλυτερη μπουρδα ολων των εποχών, Η μειοψηφία βγαζει εδω και χρόνια τους άρχοντες του τόπου. Αν μεγάλο ποσοστό του λαού έχει ευθύνη, είναι που τους έβγαζε εως το 2004. Απο κει και πέρα τα πράγματα στο εκλογικό σύστημα ξέφυγαν.
LRoi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ε, ναι, αν ας πούμε ψηφίσεις κάποιον και μετά μάθεις ότι είναι παιδόφιλος, θα γυρίσει κανένας με τα μυαλά του από πάνω και θα σου πει: Ας μην τον ψήφιζες, στην επόμενη τετραετία πάλι η ευκαιρία σου... Cossutie σταμάτα να με ακολουθείς στα νήματα Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από LRoi 2
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τον συγκεκριμμένο πάντως τον κράζουν πλέον ακόμα και πρώην υποστηρικτές και ψηφοφόροι του. Έχουν παραιτηθεί επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, λέγοντας σε γενικές γραμμές ότι δεν ξέραν τι ακριβώς σχεδιάζεται στον τόπο όταν τον υποστήριξαν. Μέχρι και βουλευτής χαλκιδικής έχει παραιτηθεί λόγω της θέσης του κόμματός του που ήταν άλλη προεκλογικά και άλλη μετεκλογικά (ω, τι περίεργο και προτότυπο! άλλα σου λέγαν, άλλα κάναν, αλλά τους ψήφισες τώρα, σκάσε και κολύμπα). Του παππούλη. Δεν ειπώθηκαν πουθενά όλα αυτά βέβαια, σε κανένα ΜΜΕ. Μην πω παραπάνω, θα τα πάρει όλα ο διάολας. κι άλλοι ανυπάκουοι:
LogokrisiaGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τι σχέση έχει αυτό που λες. Τον ψήφισαν πολύ λιγότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους της περιοχής, και για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Ο τρόπος με τον οποίο εκλέγονται οι άρχοντες του τόπου γενικότερα είναι γνωστός και όχι και τόσο δημοκρατικός. Αυτοί που κοντέψαν να τον δείρουν, σαφώς και δεν τον ψήφισαν. Αυτό το "ο λαός τον ψήφισε, ας τον φάει στην μάπα" είναι μεγάλη μπούρδα. Ε ναι ρε, εδώ μαθαίνουμε πως σε μία απάτη φταίει ο απατημένος. Ο απατεώνας είναι μάγκας. 2
Disappointment from Hellas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ε ναι ρε, εδώ μαθαίνουμε πως σε μία απάτη φταίει ο απατημένος. Ο απατεώνας είναι μάγκας. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leftermann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Χρησιμοποιώ το παρόν νήμα για οτιδήποτε έχει σχέση με τον ελληνικό χρυσό και την Ελληνικός Χρυσός, πιστεύω δεν είναι ανάγκη να ανοίξω άλλο αφού όσα είχαμε να πούμε για τα επεισόδια τα είπαμε...
παπι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Οι του ΑΠΘ θα μιλησουν για οικονομικο εγκλημα. Οκ. Να βαλουν και ζωντανη συνδεση (μεσου skype) με Ακη και Παπαγεωργοπουλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις