Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι βοήθεια! 
Ξέρει κανείς πώς μπαίνει αυτό το μαραφέτι στην πινακίδα του γραμμικού; 

Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ!  :cry:

Δένω το σκοινάκι γύρω γύρω? 

Το επιπλέον σκοινάκι τι κάνει; 
βοήθειαααα! :((((((((((( 

Δημοσ.

ξερω να σου πω, αλλα με λογια ειναι κομματακι δυσκολο να το περιγραψεις...

αντε επειδη με βρηκες στις καλες μου και δεν εχω κατι αλλο να κανω  

τα μπλε και κοκκινα ειναι τα δυο κορδονια που καταληγουν στις βιδες πανω και κατω της πινακιδας

επισης πρεπει να ειναι το ιδιο τεντωμενα για να ειναι ο παραλληλογραφος παραλληλος

post-51430-0-70955000-1361283480_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε ποιά σχολή κάνουν ακόμα σχέδιο με πινακίδα ?

Σε δημόσιο ΙΕΚ είμαι. Τεχνικός Διακόσμησης. 

Σε όλες τις σχολές που έχουν να κάνουν με σχέδιο κάνουν Γραμμικό κτλ. Αν δεν πάρεις τις βάσεις, πώς θα τα καταφέρεις με το autocad? :P 

@kakofonix: με τις βίδες και το πού καταλήγουν τα σχοινάκια είχα το θέμα. Αλλά το καταφέραμε στη σχολή με τη βοήθεια της καθηγήτριας και ενός συσπουδαστή. 

Ευχαριστώ πάντως :) 

Δημοσ.

Σε δημόσιο ΙΕΚ είμαι. Τεχνικός Διακόσμησης. 

Σε όλες τις σχολές που έχουν να κάνουν με σχέδιο κάνουν Γραμμικό κτλ. Αν δεν πάρεις τις βάσεις, πώς θα τα καταφέρεις με το autocad? :P

@kakofonix: με τις βίδες και το πού καταλήγουν τα σχοινάκια είχα το θέμα. Αλλά το καταφέραμε στη σχολή με τη βοήθεια της καθηγήτριας και ενός συσπουδαστή. 

Ευχαριστώ πάντως :) 

Κοίτα και εγώ έκανα κάποτε σχέδιο με το χέρι αλλά τη λογική αυτή δε τη καταλαβαίνω ...

Είναι σαν να λες "αν δεν μάθεις να σκαλίζεις το μάρμαρο πως θα γράψεις με μολύβι ?"

Το ότι είναι ΙΕΚ που πιθανών να μην έχει εναλλακτική λόγω υποδομών είναι μια εξήγηση.

Δημοσ.

δεν ισχύει αυτό που λες! 
Σε όλες τις σχολές αρχιτεκτονικής/διακόσμησης/καλών τεχνών κτλ κάνουν ελεύθερο, γραμμικό, διακοσμητικό, δομικό, κατασκευαστικό κτλ σχέδια. 

Πολλοί αρχιτέκτονες κάνουν σχέδια στο χέρι και δουλεύουν πάνω σε αυτά και τα στέλνουν σε σχεδιαστήρια για να τα έχουν και σε ηλεκτρονική μορφή. 

Και στην Αγγλία που κοιτάζω για Πανεπιστήμια, μου ζήτησαν σχέδια γραμμικού στο πορτφόλιο. 

Ακόμα και στο λύκειο κάνουν γραμμικό (για να περάσουν σε αρχιτεκτονικές σχολές). 
Δεν είναι κάτι άχρηστο επειδή βγήκαν προγράμματα στον υπολογιστή.  :)  

Δημοσ.

δεν ισχύει αυτό που λες! 

Σε όλες τις σχολές αρχιτεκτονικής/διακόσμησης/καλών τεχνών κτλ κάνουν ελεύθερο, γραμμικό, διακοσμητικό, δομικό, κατασκευαστικό κτλ σχέδια. 

Πολλοί αρχιτέκτονες κάνουν σχέδια στο χέρι και δουλεύουν πάνω σε αυτά και τα στέλνουν σε σχεδιαστήρια για να τα έχουν και σε ηλεκτρονική μορφή. 

Και στην Αγγλία που κοιτάζω για Πανεπιστήμια, μου ζήτησαν σχέδια γραμμικού στο πορτφόλιο. 

Ακόμα και στο λύκειο κάνουν γραμμικό (για να περάσουν σε αρχιτεκτονικές σχολές). 

Δεν είναι κάτι άχρηστο επειδή βγήκαν προγράμματα στον υπολογιστή.   :)

Δεν  αμφισβήτησα την αξία του γραμμικού, η χρήση κάποιου ξεπερασμένου εργαλείου με παραξένεψε.

Και τα σχέδια σε Autocad γραμμικά σχέδια είναι ...

Σε πολλές σχολές κάνουν ακόμα με το χέρι απλά για να μην αντιγράφονται ευκολα.

τέλος πάντων ... ας σταματήσουμε εδώ το offtopic

Δημοσ.

Δεν  αμφισβήτησα την αξία του γραμμικού, η χρήση κάποιου ξεπερασμένου εργαλείου με παραξένεψε.

Και τα σχέδια σε Autocad γραμμικά σχέδια είναι ...

Σε πολλές σχολές κάνουν ακόμα με το χέρι απλά για να μην αντιγράφονται ευκολα.

τέλος πάντων ... ας σταματήσουμε εδώ το offtopic

καλέ τι ξεπερασμένος ο παραλληλογράφος;! 

εγώ τι να πω που χρησιμοποιούσα Ταυ μέχρι τώρα;! χαχα! 

Για να κλείσει το θέμα επειδή μπορεί κάποιος να θέλει να βάλει παραλληλογράφο, επίσης, πρέπει να κάνει γύρω γύρω το σκοινάκι από το κάθε βιδάκι (κάτω από τη ροδελίτσα) και να βιδώσει σφιχτά το βιδάκι. 

Ουφ! Άντε να δούμε τι θα κάνουμε και με αυτό το μαραφέτι :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...