Προς το περιεχόμενο

Πρώτες πληροφορίες για το PlayStation 4


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια πρώτη γεύση από το PlayStation 4 μας έδωσε πριν λίγο η Sony σε επίσημη παρουσίαση, αφήνοντας άλλες σημαντικές ανακοινώσεις όπως την εμφάνιση της κονσόλας, την ημερομηνία διάθεσης και φυσικά την τιμή της, για την επερχόμενη έκθεση E3 τον Ιούνιο στο Las Vegas.Τα σχέδια της Sony για τη νέα της κονσόλα δεν περιορίζονται μόνο στα βιντεοπαιχνίδια αλλά σκοπός είναι η σύνδεση με ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, ακόμα μεγαλύτερο από αυτό του προκάτοχου του, του PlayStation 3. Για τη δημιουργία του PS4, η Sony έχει μιλήσει με αρκετούς δημιουργούς παιχνιδιών ήδη από τις αρχές της κυκλοφορίας του PS3 έτσι ώστε να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Μερικές από τις πρώτες πληροφορίες που γνωστοποίησε η Sony στην παρουσίαση για το PlayStation 4

  • Επεξεργαστής που στηρίζεται στην x86 αρχιτεκτονική
  • 8GB GDDR5 μνήμη
  • DualShock 4
  • Δεύτερος επεξεργαστής που αναλαμβάνει άλλες εργασίες όπως downloads, ανέβασμα βίντεο και browsing όσο εσείς παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι
  • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
  • Νέο γραφικό περιβάλλον
  • Πολύ πιο γρήγορη φόρτωση των παιχνιδιών τα οποία "κατεβαίνουν" στο παρασκήνιο καθώς εσείς παίζετε
  • Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά παιχνίδια που παίζουν φίλοι σας και να συμμετέχετε σε συζητήσεις ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε να συμμετέχετε στο παιχνίδι και να βοηθήσετε το φίλο σας.
  • Δυνατότητα μετάδοσης περιεχομένου σχετικές με το παιχνίδι που παίζετε σε άλλες έξυπνες συσκευές όπως smartphones και tablets, κάτι αντίστοιχο με το Microsoft SmartGlass
  • Οι τίτλοι του PlayStation 3 δεν υποστηρίζονται στο PlayStation 4, με τη Sony όμως να εξετάζει εναλλακτικούς τρόπους αναπαραγωγής τους μελλοντικά.
Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Το DualShock 4, το νέο χειριστήριο του PlayStation 4 έρχεται να επιβεβαιώσει τις διαρροές της περασμένης εβδομάδας, και διαθέτει νέο σχεδιασμό αλλά και touchpad στο μπροστινό μέρος. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα κουμπί "share", θύρα ακουστικών αλλά και ένα light bar που σε συνδυασμό με μία εξωτερική 3D κάμερα, μπορεί να εντοπίσει το χειριστήριο στον τρισδιάστατο χώρο και να μεταδώσει τις κινήσεις του στο παιχνίδι.

 

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Album: Sony DualShock 4

10 images

0 comments

 

 

Το Social Gaming είναι ένα από τα κύρια "συστατικά" του PlayStation 4 με τη Sony να συνεργάζεται με το Facebook και το Ustream για το PlayStation Network έτσι ώστε να δημιουργήσει νέες εμπειρίες. Πατώντας το share πλήκτρο από το χειριστήριο του Dualshock 4, άμεσα μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά το παιχνίδι που παίζετε στην κονσόλα στους φίλους σας και να τους αφήσετε να σας βοηθήσουν αν κολλήσατε κάπου.

 

Το PS Vita παίζει σημαντικό συνοδευτικό ρόλο στο PlayStation 4 με τη δυνατότητα να παίζει τα παιχνίδια του PlayStation 4 μέσω του streaming δικτύου της Gaikai, της εταιρείας που εξαγόρασε πέρσι η Sony.

 

Στα πρώτα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν, ξεχωρίζουν τα Killzone Shadow Fall, Knack, Second Son, Driveclub, Destiny της Bungie αλλά και το Diablo III της Blizzard το οποίο θα κυκλοφορήσει όχι μόνο για το PlayStation 4 αλλά και για το PlayStation 3.

 

Link.png Site: PlayStation.com

Video Video: PlayStation Meeting 2013

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators

εμφανισιακά μου αρέσει αρκετά το DualShock4, κρίμα που δεν πρόκειται να δείξουν σήμερα την εμφάνιση της κονσόλας :-(

 

να υποθέσω ότι θα πέσει edit μιας και δεν είναι σίγουρο ότι έχουν ανακοινώσει όλα τα specs για τώρα...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία πράματα... Ένας καθαρόαιμος μέσος υπολογιστής με μπόλικη μνήμη. Μόνο καλό μπορεί να κάνει σ' εμάς με τα τούμπανα Gaming PCs.

 

Καλύτερα γραφικά και υψηλής ευκρίνειας textures ελπίζω να γίνουν στανταρ επιτέλους. Σίγουρα όμως θα υπάρχει πολύ καλύτερη συμβατότητα. Τα απαράδεκτα "console ports" ελπίζω να εκλείψουν. Και όλα αυτά για κανα δυο χρονάκια... Γιατί η εξέλιξη του υπολογιστή τρέχει, ενώ το PS4 ήρθε για να μείνει καμιά δεκαετία.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που καίει πιο πολύ και φυσικά θέτει και βάσεις για το επομενο xbox είναι η τιμή, γιατί αν επιβεβαιωθουν οι φημες για 429€ η απλη και 529€ η premium να πανε να πνιγούν.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με ικανοποιουν αρκετα οσο βλεπω μεχρι τωρα.Πιστευω η σονυ εχει επενδυσει πολλα στο προιον , το οικοσυστημα θα εκτιμηθει και θα δουλεψει καλα και μου φαινεται πως θελει αμεσα πολλους και καλους τιτλους αφου ακομα δεν εχουμε δει την κονσολα και βλεπουμε τα πρωτα gameplay videos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Playstation 4 φαίνεται πολύ μπροστά και με ψήνει ιδιαίτερα!

 

Ένα από τα βασικότερα κατά τη γνώμη μου είναι τι θα γίνει με αυτούς που έχουν αγοράσει κάποιο παιχνίδι για PS3 και θέλουν να το παίξουν στο PS4. Θα πρέπει να το ξαναπληρώσουν στο νέο cloud? Θα μπορούν να συνεχίσουν από το σημείο που έχουν μείνει;

 

Για να προλάβω αυτούς που θα πουν "Τι τα θες τα παιχνίδια του 3, αφού υπάρχουν τα νέα", έχω να πω το εξής:

 

1) Το PS3 μου έχει πάθει δύο φορές YLOD (το έχω φτιάξει και τις δύο φορές)

2) Λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνω να παίξω.

3) Λόγω των παραπάνω, έχω να παίξω σοβαρά εδώ και έναν χρόνο περίπου. (ευελπιστώ ότι μετά το Πάσχα, maximum το καλοκαίρι θα μπορώ σιγά σιγά να ξαναρχίσω να παίζω)

4) Πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος που θα ήθελε να παίξει κάποια παιχνίδια του PS3, από τη στιγμή που τα έχει αγοράσει κιόλας

5) Λόγω του YLOD θα με ενδιέφερε η αγορά του PS4 (δε νομίζω να αξίζει η αγορά PS3, από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το 4)

και το σημαντικότερο:

6) Θα μπορώ να παίξω multiplayer το ίδιο παιχνίδι με φίλο μου που θα έχει PS3 και εγώ το PS4?

 

Φοβάμαι ότι δυστυχώς τα παραπάνω δεν ενδιαφέρουν καθόλου τη Sony....

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξίζουν ένα Μπράβο. Ειδικά στο killzone... οκ μπορώ να πω πως άγγιξαν το Crysis 2. Τρομερή δουλειά. Μακάρι να δούμε στο μέλλον ακόμα καλύτερα games!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με εντυπωσίασε η ιδέα των 2 επεξεργαστών... Θα πρέπει να κρατήσουν τον κλασικό χαρακτήρα της κονσόλας, να παίζει απροβλημάτιστα τα παιχνίδια... για τις άλλες δουλειές έχει ο θεός... (ας μην κολλάει το παιχνίδι με τις άλλες διεργασίες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά τα νέα εως τώρα...για να δούμε και την τιμή - μεγάλο ζητούμενο στις μέρες μας. Έπειτα αναμένουμε πληροφορίες τιμής για XBOX 720 για να γίνει η επιλογή.

 

Για να δούμε τι θα δούμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...