lambroszekis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Από επιλογή τους πάνε. δε νομιζω οτι πας με τη θεληση σου στα ματ , οπου σου πουν πας (το αν μετα τρως πλυση εγκεφαλου ειναι αλλο θεμα ) Βασικα απ οτι οσα γνωριζω ειναι 50/50 αρχικα πανε στα ματ ολοι αυτο που τιμουσαν τα γυραδικα των γυρω περιοχων αλλα υπαρχουν και οι "ενθουσιασμενοι" που τους αρεσει και πανε με καμαρι... Ενω τελος υπαρχουν κι αυτοι που βολευονται λογω του σταθερου κυλιωμενου ωραριο(δηλαδη γνωριζουν οτι μια μερα θα ναι πρωι επειτα μεσημεριανη βαρδια και τελος βραδινη και ξεκουραση την επομενη) αλλα και 150€ παραπανω που τσιμπανε
brickoman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 δηλαδη γνωριζουν οτι μια μερα θα ναι πρωι επειτα μεσημεριανη βαρδια και τελος βραδινη και ξεκουραση την επομενη αλλα και 150€ παραπανω που τσιμπανε Ναι καλά...... Εάν ήταν έτσι η Αστυνομία, τότε εμείς οι στρατιωτικοί (που υποτίθεται ότι είμαστε και ανώτεροι των αστυνομικών) γιατί μας λένε τις υπηρεσίες μόλις δύο μέρες πριν και έχουμε την εβδομάδα 5 εργάσιμες μέρες υπηρεσία (κανονικά) + 4 μέρες Βραδυνή (μαζί με πρωινή εννοείται) + Σάββατο ή Κυριακή υποχρεωτική υπηρεσία, χωρίς δεκάρα τσακιστή παραπάνω από τον μισθό μας; Μήπως κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά; Εάν βάλω μέσα και τις μεταθέσεις που παρατάμε κάθε 4μηνο τις οικογένειές μας και μας στέλνουν στου διαόλου την μάνα, τρέχα γύρευε! Γενικά τα παραπάνω που λες, ισχύουν μόνο για αντιστράτηγους, αρχ.γε.επ, διοικητές κτλ όπου όλη μέρα κάθονται. Ρώτα και τους από κάτω όμως να δεις τι εστί βερίκοκο....
REDODIN7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Για όλα φταίνε οι μπάτσοι... ΟΥΓΚ "Πάμε να κάνουμε ένα πέσιμο τώρα να πάρουμε κανα πανό'' ΟΥΓΚ Οι μπάτσοι φταίνε που σκοτώνονται οι οπαδοί μεταξύ τους.. Στο γήπεδο ο νεοελληνάρας βγάζει τον πραγματικό του εαυτό...Αυτόν της απύθμενης βλακείας που τον χαρακτηρίζει. Επίσης της βλαχομαγκιάς και της πολιτιστικής του αναπηρίας. Για μένα πρέπει να καταργηθεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα όπως επίσης να κλείσουν όλοι οι κολοσύνδεσμοι των οπαδών - στρατιωτών των ΠΑΕ. Ε δεν εχουν κανει και λιγα! Αλλα το θεμα της βιας χωρις λογο ή της υπερμετρου βιας δεν μπορεις να το αμφισβητησεις, οκ ειπαμε αυτοι που ειναι καφροι να εχουν την καταλληλη αντιμετοπιση στους αλλους ομως γιατι φερονται με τοσο μισος ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι καλά...... Εάν ήταν έτσι η Αστυνομία, τότε εμείς οι στρατιωτικοί (που υποτίθεται ότι είμαστε και ανώτεροι των αστυνομικών) γιατί μας λένε τις υπηρεσίες μόλις δύο μέρες πριν και έχουμε την εβδομάδα 5 εργάσιμες μέρες υπηρεσία (κανονικά) + 4 μέρες Βραδυνή (μαζί με πρωινή εννοείται) + Σάββατο ή Κυριακή υποχρεωτική υπηρεσία, χωρίς δεκάρα τσακιστή παραπάνω από τον μισθό μας;απαλλαγές ftw? edit: πόσες υπηρεσίες λες ότι έχει το μήνα ένας αξιωματικός? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2013 από ThReSh
linkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 απαλλαγές ftw? Απλα ξεχασε να αναφερει οτι μαζευουν απαλλαγες και τις κολλανε και παιρνουν 10ημερα off.Λεπτομερειες. 1
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης οι υπηρεσίες των στελεχών στο στρατό σε 2 στρατόπεδα που ήξερα σίγουρα έβγαιναν στην αρχή του κάθε μήνα εκτός απροοπτων ή τίποτα τραμπων που έκαναν μεταξύ τους δεν άλλαζε κάτι Και ευτυχώς τις είχα κι εγώ και έκανα τα κουμάντα μου να ξέρω ποιους να αποφεύγω μόνο τα πουστονεα δε ξέρουν το θα τους ξημερώσει.. Για στέλεχος μου φαίνεται απίστευτο 1
Ntinaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι καλά...... Εάν ήταν έτσι η Αστυνομία, τότε εμείς οι στρατιωτικοί (που υποτίθεται ότι είμαστε και ανώτεροι των αστυνομικών) γιατί μας λένε τις υπηρεσίες μόλις δύο μέρες πριν και έχουμε την εβδομάδα 5 εργάσιμες μέρες υπηρεσία (κανονικά) + 4 μέρες Βραδυνή (μαζί με πρωινή εννοείται) + Σάββατο ή Κυριακή υποχρεωτική υπηρεσία, χωρίς δεκάρα τσακιστή παραπάνω από τον μισθό μας; Μήπως κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά; Εάν βάλω μέσα και τις μεταθέσεις που παρατάμε κάθε 4μηνο τις οικογένειές μας και μας στέλνουν στου διαόλου την μάνα, τρέχα γύρευε! Γενικά τα παραπάνω που λες, ισχύουν μόνο για αντιστράτηγους, αρχ.γε.επ, διοικητές κτλ όπου όλη μέρα κάθονται. Ρώτα και τους από κάτω όμως να δεις τι εστί βερίκοκο.... και σενα με το ζορι σε πηρανε εκει?
Cryptic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι καλά...... Εάν ήταν έτσι η Αστυνομία, τότε εμείς οι στρατιωτικοί (που υποτίθεται ότι είμαστε και ανώτεροι των αστυνομικών) γιατί μας λένε τις υπηρεσίες μόλις δύο μέρες πριν και έχουμε την εβδομάδα 5 εργάσιμες μέρες υπηρεσία (κανονικά) + 4 μέρες Βραδυνή (μαζί με πρωινή εννοείται) + Σάββατο ή Κυριακή υποχρεωτική υπηρεσία, χωρίς δεκάρα τσακιστή παραπάνω από τον μισθό μας; Για να μην ξέρουν οι κατάσκοποι πότε υπηρετεί ο καθένας, γιατί με τέτοιους μισθούς ποιός ξέρει τι προσφορές μπορεί να δεχτεί ο καθένας. 1
conkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Είπαμε γουρούνια δολοφόνοι, αλλά όχι και έτσι. Δε νομίζω να επιτίθενται στους οπαδούς έτσι για πλάκα... που ζειτε καποιοι ρε παιδια ;!;! εχουμε μνημη χρυσοψαρου ή ποτε δεν μαθαμε ; ενα παραδειγμα θα σου πω , περα απο τα κλασσικα με τις ζαρντινιερες κτλ. δες το περιστατικο οπου δερνουν τον βουλευτη και συμβολο της αντιστασης του 1941-1944 Γλεζο και μετα ελατε να τα πουμε παλι. Ολοι εχουμε προσωπικα παραδειγματα απο αναιτια αστυνομική βια γιατι στην χωρα που ζουμε σκαβουμε τον πατο του βαρελιου καθε μερα και πιο πολυ. Απο τους καιρους της ευημεριας μεσουρανουσαν αυτα τα περιστατικα , τωρα στην κριση που ο λαος θελει ακομη πιο πολλα για να ηρεμησει τι σας κανει εντυπωση? Εχουμε δει πληρωμενους κουκουλοφορους , να τα καινε και να τα σπανε, συνδεση της αστυνομιας με τους νεοναζι, δολοφονιες νεαρων απο αστυνομικους και ατελειωτο ξυλο με καθε αποδεκτη υπο την ανοχη μας και σας κανει ακομη εντυπωση οτι πεφτει ξυλο στα γήπεδα.,..., 3-5 υπηρεσιες μαξ το μηνα εχουν οι στρατιωτικοι που γνωρισα στο στρατο και για καθε μια απο αυτες επαιρναν και μερα OFF μετα. δεν τους χαλασε αυτο που καταλαβα για τους στρατιωτικους ειναι οτι εχουν τοοοοσα προνομια που τωρα που τους τα κοβουν και τους φερνουν σε παρομοια φαση με αλλους υπαλληλους του δημοσιου τους φαινεται σαν υποβαθμιση σε επιπεδο ουγκαντας
brickoman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για να μην ξέρουν οι κατάσκοποι πότε υπηρετεί ο καθένας, γιατί με τέτοιους μισθούς ποιός ξέρει τι προσφορές μπορεί να δεχτεί ο καθένας. Είναι κι αυτός ένας λόγος και σενα με το ζορι σε πηρανε εκει? Όχι, πήγα με την θέλησή μου, έτσι όπως πήγαν όλοι στις σχολές τους, αυτό όμως τι σημαίνει; Απλα ξεχασε να αναφερει οτι μαζευουν απαλλαγες και τις κολλανε και παιρνουν 10ημερα off.Λεπτομερειες. Κάτι δεν γνωρίζεις καλά, τις απαλλαγές τις δουλεύεις κανονικά, απλά όχι εκείνες τις ημέρες (γι αυτό άλλωστε είναι και απαλλαγές). απαλλαγές ftw? edit: πόσες υπηρεσίες λες ότι έχει το μήνα ένας αξιωματικός? Αναλόγως, αξιωματικός ΣΞ, ΠΝ ή ΠΑ; Θα σου πω για το ΠΝ. Εάν υποθέσουμε ότι ο μήνας έχει 30 μέρες και ότι υπάρχουν 4 Σαββατοκύριακα, τότε έχει 22 πρωινές, 9 βραδυνές και μία μέρα το κάθε Σαββατοκύριακο. Βέβαια όλα αυτά εξαρτώνται από πολλά όπως για παράδειγμα τα ταξίδια, τους "διακανονισμούς" που κάνει ο καθένας για τις υπηρεσίες του (π.χ. αυτή την εβδομάδα καθόλου βραδινή αλλά για τις επόμενες δύο, όλες τις ημέρες θα έχει και βραδινή) καθώς και για το εάν τον έχουν στείλει πουθενά αλλού ή σε κάνα στρατολογικό γραφείο (ή γραφείο υπηρεσιών όπως τα λένε τώρα). 3-5 υπηρεσιες μαξ το μηνα εχουν οι στρατιωτικοι που γνωρισα στο στρατο και για καθε μια απο αυτες επαιρναν και μερα OFF μετα. δεν τους χαλασε Καλό, μόνο που έπρεπε να το γράψεις εδώ. Οι στρατιωτικοί από σχολή να έχουν 3-5 υπηρεσίες τον μήνα; Να μου έλεγες για βυσματικά ΕΠ.ΟΠια να πω εντάξει, αλλά στρατιωτικοί σχολών; Επίσης οι υπηρεσίες των στελεχών στο στρατό σε 2 στρατόπεδα που ήξερα σίγουρα έβγαιναν στην αρχή του κάθε μήνα εκτός απροοπτων ή τίποτα τραμπων που έκαναν μεταξύ τους δεν άλλαζε κάτι Και ευτυχώς τις είχα κι εγώ και έκανα τα κουμάντα μου να ξέρω ποιους να αποφεύγω μόνο τα πουστονεα δε ξέρουν το θα τους ξημερώσει.. Για στέλεχος μου φαίνεται απίστευτο Βγαίνουν, αλλά όταν ο καθένας πάει συνέχεια και τις αλλάζει επειδή "έχει τα γενέθλια της κόρης του" τότε όχι την προηγούμενη, αλλά ούτε την ίδια μέρα δεν ξέρεις εάν και πότε θα έχεις υπηρεσία. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2013 από brickoman
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ναι υπαρχουν και οι ριγμενοι , υπηρχαν και αυτοι που εκαναν 1 υπηρεσια το μηνα γιατι αυτοι εβγαζαν τις υπηρεσιες και οι αλλοι εκαναν 3 και 4 (ειχα μια ανθυπολοχαγινα -οχι απο σχολη, πριν τους εμθ- που τη πακετωναν ετσι και ολη την ωρα γκρινιαζε και πηγαινε και τους φωναζε ) οπως παιζουν πακετα μεταξυ τους οι φανταροι επειδη εχουν καποια παραπανω εξουσια ή ακρες , ετσι και χειροτερα κανουν και τα στελεχη δε διαφωνω , αλλα αυτο ειναι ασχετο με το τι ισχυει στη θεωρια ή τι πρεπει να ισχυει 1
Ntinaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Όχι, πήγα με την θέλησή μου, έτσι όπως πήγαν όλοι στις σχολές τους, αυτό όμως τι σημαίνει; οτι δε μπορεις να γκρινιαζεις για κατι που ηταν επιλογη σου.
brickoman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 οτι δε μπορεις να γκρινιαζεις για κατι που ηταν επιλογη σου. Αντίστοιχα ο φοιτητής που πέρασε Μεθοδολογία της Επιστήμης ή Ιστορικό Αρχαιολογικό, ήξερε από πριν ότι δεν θα έβρισκε δουλειά σε αυτό που σπούδασε, αλλά ήταν επιλογή του. Αυτός δηλαδή γιατί να έχει το δικαίωμα να γκρινιάζει και να μην το έχω εγώ; Επιλογή του ήταν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αναλόγως, αξιωματικός ΣΞ, ΠΝ ή ΠΑ; Θα σου πω για το ΠΝ. Εάν υποθέσουμε ότι ο μήνας έχει 30 μέρες και ότι υπάρχουν 4 Σαββατοκύριακα, τότε έχει 22 πρωινές, 9 βραδυνές και μία μέρα το κάθε Σαββατοκύριακο. Βέβαια όλα αυτά εξαρτώνται από πολλά όπως για παράδειγμα τα ταξίδια, τους "διακανονισμούς" που κάνει ο καθένας για τις υπηρεσίες του (π.χ. αυτή την εβδομάδα καθόλου βραδινή αλλά για τις επόμενες δύο, όλες τις ημέρες θα έχει και βραδινή) καθώς και για το εάν τον έχουν στείλει πουθενά αλλού ή σε κάνα στρατολογικό γραφείο (ή γραφείο υπηρεσιών όπως τα λένε τώρα).μην μετράς τις καθημερινές πρωινές, μόνο αυτές που κάθεσαι μετά το μεσημέρι, σε αυτές παίρνεις απαλλαγές και δεν πατάς για μέρες... σε ΣΞ πάντως δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα που ανέφερες...
brickoman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 μην μετράς τις καθημερινές πρωινές, μόνο αυτές που κάθεσαι μετά το μεσημέρι, σε αυτές παίρνεις απαλλαγές και δεν πατάς για μέρες... σε ΣΞ πάντως δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα που ανέφερες... Εγώ σου είπα ότι μιλάω για Πολεμικό Ναυτικό. Εμένα η πρωινή μου τώρα πια που άλλαξα πόστο είναι 8 πμ - 6μμ, άρα μετράει και ως μεσημεριανή μαζί εάν το πάρουμε έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα