Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

θα ήθελα λίγο να μου πείτε αν γίνεται να πας στην τράπεζα Π.Χ μια paysafe αξίας 25 ευρώ και η τράπεζα να στα δώσει σε λεφτά..

δηλαδή...

πείτε ότι μου δίνει κάποιος έναν κωδικό paysafe 25 ευρώ.

αν πάω εγώ τον κωδικό στην τράπεζα τότε η τράπεζα μπορεί να μου τα δώσει σε λεφτά?

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο post να ρωτησω και εγω:

σε πληρωμη μου απο τον "χ" μέσω pay pal  περνάνε άμεσα στο pay pal μου λογαριασμο και απο εκεί στη προπληρωμένη μου κάρτα που έχω συνδέσει τη κάρτα με το λογ/μο μου pay pal ή θέλει μέρες όλο αυτό?

πρώτα πάνε στο pay pal και μετά εγώ μπάινω εκεί και δίνω "εντολή" να μεταφερθούν στη προπληρωμένη ή πάνε άμεσα στη κάρτα?

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

θα ήθελα λίγο να μου πείτε αν γίνεται να πας στην τράπεζα Π.Χ μια paysafe αξίας 25 ευρώ και η τράπεζα να στα δώσει σε λεφτά..

δηλαδή...

πείτε ότι μου δίνει κάποιος έναν κωδικό paysafe 25 ευρώ.

αν πάω εγώ τον κωδικό στην τράπεζα τότε η τράπεζα μπορεί να μου τα δώσει σε λεφτά?

οι paysafe καρτες αγοραζονται απο περιπτερα δεν ξερω αν τις βρισκεις σε τραπεζες.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να τις κανεις exchange,δηλαδη? Ειναι μερικοι τυποι πχ και εγω το κανω αυτο.. Δινεις την paysafe και σου δινουνε ενα Χ ποσο ο καθενας εχει και τα fee's του ομως. Που ξεκινανε απο 10 εώς 25% και στα στελνουν σε paypal και μετα τα περνεις ευκολα και ωραια :)

Δημοσ.

οι paysafe καρτες αγοραζονται απο περιπτερα δεν ξερω αν τις βρισκεις σε τραπεζες.

Δεν εννοώ αυτό..

από ότι κατάλαβα ο intheand είπε πάνω σε αυτό που ήθελα..αλλά δεν το κατάλαβα καλά..

δηλαδή αν πας την paysafe στην τράπεζα κρατάει και αυτή ένα ποσοστό?

Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτό..

από ότι κατάλαβα ο intheand είπε πάνω σε αυτό που ήθελα..αλλά δεν το κατάλαβα καλά..

δηλαδή αν πας την paysafe στην τράπεζα κρατάει και αυτή ένα ποσοστό?

Αν πας την PAYSAFE σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τραπεζα θα σκασουν στα γελια.

Ειναι απλα ενα ΧΑΡΤΙ που δεν εχει καμια αξια για την τραπεζα.. τοσο απλα

για να μην ανοιγω αλλο post να ρωτησω και εγω:

σε πληρωμη μου απο τον "χ" μέσω pay pal  περνάνε άμεσα στο pay pal μου λογαριασμο και απο εκεί στη προπληρωμένη μου κάρτα που έχω συνδέσει τη κάρτα με το λογ/μο μου pay pal ή θέλει μέρες όλο αυτό?

πρώτα πάνε στο pay pal και μετά εγώ μπάινω εκεί και δίνω "εντολή" να μεταφερθούν στη προπληρωμένη ή πάνε άμεσα στη κάρτα?

Ναι θελει καποιες μερες γιατι ειναι μεταφορα χρηματον.

Αν κανεις ΜΕΤΑΦΟΡΑ απο pp σε προβληρωμενη θα κανει 2-4 εργασιμες.

Μπορεις να τις κανεις exchange,δηλαδη? Ειναι μερικοι τυποι πχ και εγω το κανω αυτο.. Δινεις την paysafe και σου δινουνε ενα Χ ποσο ο καθενας εχει και τα fee's του ομως. Που ξεκινανε απο 10 εώς 25% και στα στελνουν σε paypal και μετα τα περνεις ευκολα και ωραια :)

Θεωριτικα ναι.. αλλα εχει πολλους απατεονες που δεν στα στελνουν καν.. καλητερα πηγενε σε ενα ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ δες ποιος παιζει poker η στοιχημα και πουλα την σε αυτον στα χρηματα της...

Στο γενικό του θέματος τώρα ..
Η ""paysafe"" είναι ένας κακός τρόπος διατήρησης ανωνυμίας και θεωρητικά εύκολης πρόσβασης στον διαδικτυακό τζόγο. αγοράζετε συνήθως για την ταχύτητα και τον φόβο να δώσει κάποιος την κάρτα του online (αν και αυτό ξεπερνιέται με πχ moneybookers).

Είναι ένα χαρτί που απλά δεν έχει καμια αξια σε κανονικές αγορές.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πας την PAYSAFE σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τραπεζα θα σκασουν στα γελια.

Ειναι απλα ενα ΧΑΡΤΙ που δεν εχει καμια αξια για την τραπεζα.. τοσο απλα

χαχαααα καλο, ακομα γελάω

Δημοσ.

Για δοκίμασε αυτό το site http://www.ukashx.com/voucher/paysafecard/

(δεν το έχω χρησιμοποιήσει)

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες για μεταφορά ηλεκτρονικού χρήματος μεταξύ υπηρεσίων

εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο αυτή https://www.extremexchange.com/   <--αλλά δεν κάνει για paysafecard

Δημοσ.

Για δοκίμασε αυτό το site http://www.ukashx.com/voucher/paysafecard/

(δεν το έχω χρησιμοποιήσει)

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες για μεταφορά ηλεκτρονικού χρήματος μεταξύ υπηρεσίων

εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο αυτή https://www.extremexchange.com/   <--αλλά δεν κάνει για paysafecard

To malwarebytez μου το βγαζει ΑΚΥΡΟ στο δευτερολεπτο..!!! προσοχη. (το πρωτο)

Δημοσ.

όντως τα περισσότερα site (80-90%) είναι απάτη

ο ποίο ασφαλής τρόπος να μεταφέρει κάνεις τα λεφτά του από την Paysafe στο paypal είναι με exchangers οι όποιοι είναι έμπιστοι και έχουν κάνει πολλά exchanges.

ένας από αυτούς είμαι και εγώ, κρατάω βέβαια ένα μικρο πόσο (10%) αλλά και πάλι είναι ο ποίο ασφαλής τρόπος.

Δημοσ.

αυτο που αναφέρεις εδώ (εικόνα) ισχύει; Απλως ρωταω !
κρατας ενα μικρο ποσο δλδ 45 λεπτα του ευρώ ή 10% της paysafe? δλδ στην 10αρα κρατας ενα ευρω;

4408d6290022489bb7032b8.png

Δημοσ.

η Paysafe ναι μεν είναι προπληρωμένη κάρτα, αλλά δεν είναι σαν την προπληρωμένη της Τράπεζας Κύπρου

Δημοσ.

η Paysafe ναι μεν είναι προπληρωμένη κάρτα, αλλά δεν είναι σαν την προπληρωμένη της Τράπεζας Κύπρου

H paysafe δεν ειναι ΚΑΡΤΑ. 

Η αγωρα της ειναι θεμιτη μονο οταν ο χριστης σκοπευει να ξοδεψει το ποσο καπου στο ιντερνετ (κατα κυριο λογο στοιχημα ποκερ καζινο). Δεν κανει για μεταφωρα σε PAYPAL.

1)Μακρια απο EXCHANGERS... Αν θελετε την PAYSAFE μονο για φωρτοση του PAYPAL ή βγαλτε μια της ALPHABANK (χρεωστικη) και την φωρτονετε χωρις κοστος ή δειτε εδω http://www.insomnia.gr/topic/458723-%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7-paypal-oxi-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-oxi-paysafe/

2)Αν εχετε PAYSAFEcard βρειτε καποιον γνωστο να ασχολειτε με το στοιχημα και δοστε του την και θα σας βαλει τα χρηματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...