Cossutius. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Pournara και μονο απο αυτό το ποστ, σταματάμε τη κουβέντα.. Ε μην το πουλησεις. Δεν ειναι ολες οι εποχες καλες για αγοροπωλησιες. Τινα κανουμε δηλαδη. Να φτιαξουμε νομο που να κρατα σταθερη την τιμη στηναγορα αιωνια; Εδω σου λέω οτι το ακινητο έχει γινει αβάσταχτο, συμφωνεις οτι ένας άνεργος ή ένας με χαμηλό μισθο δε μπορει να πληρώσει χαράτσια, σου λέω οτι ούτε να πουλήσει μπορεί, το κράτος πιθανότατα δε θα του το πάρει κιόλας και η απαντησή σου είναι να μη πουλήσει. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ο κόσμος. Μόνο να πληρωνει. Και το χειρότερο ειναι το εξης. Το κράτος απαιτεί απ τον χαμηλόμισθο ή τον άνεργο να πληρωσει χαράτσι για το σπίτι του, χωρις να το ενδιαφέρει που βρηκε τα λεφτα. Οταν το κράτος ειναι να πάρει φράγκα, δε το νοιάζει για τη μαύρη εργασία...αν ειναι να πάνε αλλου, βάζει πρόστιμα...Συγχαρητήρια!!! Ο σκοπός είναι να σταματήσουν τα χαράτσια στις κατηγορίες που αναφέραμε. Δεν μπορείς να επιβάλλεις φόρους σε ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν. Αν δε το αντιλαμβάνεσαι αυτό, δε μπορουμε να κάνουμε κουβέντα. μη μου λες για 10 χρονια, ουτε 3 δε συμπληρωσαμε ακομη. Εσυ μου έκανες παρελθοντικη κουβέντα, ενω απ την αρχη σου ειπα σε ποια εποχή αναφέρεσαι. Στα 3 αυτά χρόνια έχουν διαλυθεί μισθοι, εργασίες...ΔΕΝ έχουμε καμία σχέση με το 2009....κάθε χρόνο είμαστε και χειρότερα. Περισσότεροι φόροι, μικρότεροι μισθοι, ακριβότερη ζωή, αύξηση της ανεργίας, λιγότερες επενδύσεις, μικρότερη αξία ακινήτων. Διαφωνείς κάπου?? Ειδικά για το τελευταίο, εφόσον λες οτι εισαι στο χώρο θα έπρεπε να τα ξέρεις καλυτερα... Μου κάνεις συζήτηση για το τι γινόταν. Δε μας απασχολεί τι γινόταν. Αυτά έγιναν.Δεν αλλάζει το παρελθόν. Το ΔΝΤ ηρθε στην Ελλάδα για να τα διορθώσουμε αυτά. Αντι να τα διορθώσουμε γίνονται χειρότερα. 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Για ενα σπιτι με ενοικιο 300 ευρω, προφανως η ηλικια του η το μεγεθος του, του καθοριζει αντικειμενικη, κατω απο 100 χιλιαρικα. Χαρατσια και φοροι δεν πρεπει να ξεπερνανε το χιλιαρικο. Και με την προϋποθεση οτι το χαρατσι ως φορος ηταν υπερογξος, και με τον ενιαιο, στα μικρα σπιτια θα μειωθει κατα πολυ. Να συμπληρώσω και εγώ πως αν το σπίτι είναι νοικιασμένο(και δε λέμε ότι απλά πιάνει 300), ο ιδιοκτήτης πληρώνει και φόρο εισοδήματος. Από 10 έως 45% ανάλογα πόσα εισοδήματα ίδιου τύπου έχει.
kage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ ακομη. αλλα το οτι υπαρχει μεγαλο ποσοστο ιδιοκατοικησης στην ελλαδα ειναι το μοναδικο θετικο της! ειναι και αλλοι φοροι...http://www.fpress.gr/akinhta/item/7698-odigos-enoikion-2013-poso-noikiazontai--posoi-foroi-analogoyn ----- μου ακουγεται σεναριο τρομοκρατιας και μονο... ειναι ρισκο για τις ασφαλιστικες αν ασφαλιστουν τοσα πολλα διαμερισματα για μεγαλα ποσα και ξερετε αν γινει το μπαμ και πουν δεν εχουμε λεφτα θα εγγυηθει το κρατος ξανα αχαχαχχα κοροιδευουν το κοσμο. παρομοιο ρισκο ειναι και τα συνταξιδιοτικα. οσο βλεπουν οτι δεν αντιδραει κανεις τοσο περισσοτερο θα γ τον κοσμο υ.γ. για να κλεψεις λιγα φορας κουκουλα για τα πολλα κουστουμι
pournaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Pournara και μονο απο αυτό το ποστ, σταματάμε τη κουβέντα.. Εδω σου λέω οτι το ακινητο έχει γινει αβάσταχτο, συμφωνεις οτι ένας άνεργος ή ένας με χαμηλό μισθο δε μπορει να πληρώσει χαράτσια, σου λέω οτι ούτε να πουλήσει μπορεί, το κράτος πιθανότατα δε θα του το πάρει κιόλας και η απαντησή σου είναι να μη πουλήσει. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ο κόσμος. Μόνο να πληρωνει. Και το χειρότερο ειναι το εξης. Το κράτος απαιτεί απ τον χαμηλόμισθο ή τον άνεργο να πληρωσει χαράτσι για το σπίτι του, χωρις να το ενδιαφέρει που βρηκε τα λεφτα. Οταν το κράτος ειναι να πάρει φράγκα, δε το νοιάζει για τη μαύρη εργασία...αν ειναι να πάνε αλλου, βάζει πρόστιμα...Συγχαρητήρια!!! Απαλλαγη ανεργων μια χαρα υπαρχει, ηδη απο το πρωτο χαρατσι, μην πιπιλιζεις αλλο αυτη την καραμελα. Ναι η απαντηση μου ειναι να μην το πουλησει, μιας και σε ολα σου τα μηνυματα, εχεις τη μονιμη κλαψα, του τι θα κανει ο καημενος ο ανεργος μιας και πεφτοντας η αξια του, δεν μπορει ουτε να το πουλησει. Καταλαβε το, οτι η πωληση της πρωτης κατοικιας, ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανει καποιος, γιατι αν δεν την ειχε, τα ενοικια που θα πληρωνε την ιδια χρονικη περοδο, θα ηταν πολλαπλασια. Και παλι ανεργος θα ηταν. Ο σκοπός είναι να σταματήσουν τα χαράτσια στις κατηγορίες που αναφέραμε. Δεν μπορείς να επιβάλλεις φόρους σε ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν. Αν δε το αντιλαμβάνεσαι αυτό, δε μπορουμε να κάνουμε κουβέντα. Εσυ μου έκανες παρελθοντικη κουβέντα, ενω απ την αρχη σου ειπα σε ποια εποχή αναφέρεσαι. Στα 3 αυτά χρόνια έχουν διαλυθεί μισθοι, εργασίες...ΔΕΝ έχουμε καμία σχέση με το 2009....κάθε χρόνο είμαστε και χειρότερα. Περισσότεροι φόροι, μικρότεροι μισθοι, ακριβότερη ζωή, αύξηση της ανεργίας, λιγότερες επενδύσεις, μικρότερη αξία ακινήτων. Διαφωνείς κάπου?? Ειδικά για το τελευταίο, εφόσον λες οτι εισαι στο χώρο θα έπρεπε να τα ξέρεις καλυτερα... Μου κάνεις συζήτηση για το τι γινόταν. Δε μας απασχολεί τι γινόταν. Αυτά έγιναν.Δεν αλλάζει το παρελθόν. Το ΔΝΤ ηρθε στην Ελλάδα για να τα διορθώσουμε αυτά. Αντι να τα διορθώσουμε γίνονται χειρότερα. Δυο μετρα και δυο σταθμα... μαλιστα. Δε σε απασχολει το οτι τοτε απεκρυπταν την πραγματικη αξια, πληρωνοντας λιγοτερο φορο μεταβιβασης, αλλα σε απασχολει οτι επεσε η αξια του σπιτιου σε σχεση με τοτε. Οχι, να μη σε απασχολει ουτε αυτο για να εισαι σωστος. Να σε απασχολει μονο το ποσο εχει σημερα ενα σπιτι χωρις να συγκρινεις την αξια του με τοτε. Και αν αυτη την αξια τη θεωρεις ικανοποιητικη, πουλα του και μεινε στο ενοικιο, αν οχι, κρατα το να ανεβει.
dreamercon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Η συζήτηση έφυγε εκτός θέματος. Στην ελλάδα, όποτε γίνεται φυσική καταστροφή, το κράτος βάζει το χέρι στην τσέπι και πληρώνει την αμέλεια των πολιτών που δεν φρόντισαν να ασφαλιστούν. Έτσι υπάρχουν αγροτικές αποζημιώσεις, αποζημιώσεις για περιοχές που πλήγεισαν από θεομηνία, πλημμύρες, πυρκαγιές και κατολισθήσεις. Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρεία. Θα πρέπει είτε ο πολίτης να το καταλάβει αυτό, και να αναλάβει τις ευθύνες του όποτε συμβαίνει κάτι ή το κράτος να επιβάλει την ασφάλιση - και βέβαια το πρώτο είναι και το προτιμότερο.
chill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό πίσω από τους φόρους στα ακίνητα. Θέλω να πω, άντε τα τέλη κυκλοφορίας τα πληρώνουμε με το σκεπτικό των έργων (ασχέτως αν οι δρόμοι είναι τρύπες με άσφαλτο, τα μισά φανάρια δεν λειτουργούν και πλέιστα άλλα όμορφα και ελληνικά). Με τα σπίτια τι γίνεται;
dreamercon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό πίσω από τους φόρους στα ακίνητα. Θέλω να πω, άντε τα τέλη κυκλοφορίας τα πληρώνουμε με το σκεπτικό των έργων (ασχέτως αν οι δρόμοι είναι τρύπες με άσφαλτο, τα μισά φανάρια δεν λειτουργούν και πλέιστα άλλα όμορφα και ελληνικά). Με τα σπίτια τι γίνεται; Οι περισσότεροι φοροι δεν είναι ανταποδοτικοί, δηλαδή δεν πληρώνεις για να αποκομίσεις κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία. Φόροι ακινήτων υπάρχουν διεθνώς. Το πρόβλημα στην ελλάδα είναι το στοιχείο της έκπληξης, ότι συνέχεια αλλάζει το επίπεδο των φόρων με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει και να μην μπορείς να πάρεις σωστές επιλογές για το μέλλον. 1
Cossutius. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Απαλλαγη ανεργων μια χαρα υπαρχει, ηδη απο το πρωτο χαρατσι, μην πιπιλιζεις αλλο αυτη την καραμελα. Δεν υπάρχει καμια απαλλαγή ανέργων. Ο έχων σπίτι είναι υποχρεωμένος να πληρώσει χαράτσι. Αν ηταν οπως τα λες, δε θα κάναμε τέτοια κουβέντα. ι. Καταλαβε το, οτι η πωληση της πρωτης κατοικιας, ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανει καποιος, γιατι αν δεν την ειχε, τα ενοικια που θα πληρωνε την ιδια χρονικη περοδο, θα ηταν πολλαπλασια. Και παλι ανεργος θα ηταν. Πω πω...πάλι απ την αρχη θα πάμε...Αν ο άνεργος δεν έχει να πληρωσει το χαράτσι τι θα κάνει ρε Πουρνάρα?? Θα προσπαθήσει να πουλήσει. Και επειδή τα σπίτια δεν πουλιουνται πλέον θα καταλήξει να ξεπεράσει τα 5000, οποτε ξέρεις τι θα συβει? Τι λέμε τοσο καιρο σε 2-3 νηματα? Γιατι λέμε οτι αυτοι οι φόροι ειναι άδικοι και πρέπει να αλλάξει το φορολογικό συστημα? Και ναι, όσοι ειναι σε ενοικιο και ειναι άνεργοι πλέον καταλήγουν να φιλοξενούνται ή να ειναι άστεγοι...200 φορές τα έγραψα, ευτυχώς το κατάλαβες... Δε σε απασχολει το οτι τοτε απεκρυπταν την πραγματικη αξια, πληρωνονταςλιγοτερο φορο μεταβιβασης, αλλα σε απασχολει οτι επεσε η αξια του σπιτιου σε σχεση με τοτε. Oχι δε με απασχολει σε αυτο το νήμα τι γινόταν πριν 10 χρόνια. Αυτό το έχουμε ηδη συζητήσει, τα .εχουμε καταδικάσει και ο καθένας μας (εκτος απ όσους ειναι στο Δαφνη), γνωριζει οτι δεν υπάρχει επιστροφή στο παρελθόν. Σκοπός ειναι να διορθωθούν τα κακώς κειμενα που υπάρχουν τωρα...Αυτά που υποτιθεται οτι διορθώνουν το μέλλον... Εκτος και αν θες να επαναλαμβανομαστε και να λέμε πάλι τα ιδια. Σημασία έχει ένα... Είσαι υπέρ του χαρατσίου για τους άνεργους και της νέας ασφάλειας ακινήτων ή όχι? Υ.Γ- Και έλεος με τις λέξεις -λαϊκίζεις-κλάψα, κτλ κτλ. Ουτε ο cool Άλεξ ή ο Βαγγέλας να ήσουν που ήρθε σε δύσκολη θέση. Αν είναι να αρχίσω να σε λέω και εγώ γραφικό και κωλοτουμπα και πάμε στα παράθυρα γνωστού ιδιωτικου τηλεοπτικου καναλιου Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από Cossutius.
pournaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δεν υπάρχει καμια απαλλαγή ανέργων. Ο έχων σπίτι είναι υποχρεωμένος να πληρώσει χαράτσι. Αν ηταν οπως τα λες, δε θα κάναμε τέτοια κουβέντα. Πω πω...πάλι απ την αρχη θα πάμε...Αν ο άνεργος δεν έχει να πληρωσει το χαράτσι τι θα κάνει ρε Πουρνάρα?? Θα προσπαθήσει να πουλήσει. Και επειδή τα σπίτια δεν πουλιουνται πλέον θα καταλήξει να ξεπεράσει τα 5000, οποτε ξέρεις τι θα συβει? Τι λέμε τοσο καιρο σε 2-3 νηματα? Γιατι λέμε οτι αυτοι οι φόροι ειναι άδικοι και πρέπει να αλλάξει το φορολογικό συστημα? Και ναι, όσοι ειναι σε ενοικιο και ειναι άνεργοι πλέον καταλήγουν να φιλοξενούνται ή να ειναι άστεγοι...200 φορές τα έγραψα, ευτυχώς το κατάλαβες... Oχι δε με απασχολει σε αυτο το νήμα τι γινόταν πριν 10 χρόνια. Αυτό το έχουμε ηδη συζητήσει, τα .εχουμε καταδικάσει και ο καθένας μας (εκτος απ όσους ειναι στο Δαφνη), γνωριζει οτι δεν υπάρχει επιστροφή στο παρελθόν. Σκοπός ειναι να διορθωθούν τα κακώς κειμενα που υπάρχουν τωρα...Αυτά που υποτιθεται οτι διορθώνουν το μέλλον... Εκτος και αν θες να επαναλαμβανομαστε και να λέμε πάλι τα ιδια. Σημασία έχει ένα... Είσαι υπέρ του χαρατσίου για τους άνεργους και της νέας ασφάλειας ακινήτων ή όχι? Υ.Γ- Και έλεος με τις λέξεις -λαϊκίζεις-κλάψα, κτλ κτλ. Ουτε ο cool Άλεξ ή ο Βαγγέλας να ήσουν που ήρθε σε δύσκολη θέση. Αν είναι να αρχίσω να σε λέω και εγώ γραφικό και κωλοτουμπα και πάμε στα παράθυρα γνωστού ιδιωτικου τηλεοπτικου καναλιου http://www.forologoumenos.gr/permalink/11300.html Αρθρο 53 του νομου 4021/2011 Ομοίως κατ’ εξαίρεση των παραγράφων 2 και 3 δεν οφείλεται το ειδικό τέλος του παρόντος άρθρου για ένα ακίνητο που ιδιοκατοικείται και ανήκει κατά κυριότητα ή επικαρπία σε μακροχρόνια άνεργο, εγγεγραμμένο στα μητρώα του ΟΑΕΔ ή στους καταλόγους προσφερομένων προς εργασία του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας και των παραρτημάτων του ή του λογαριασμού ανεργίας προσωπικού ημερήσιων εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης ή του λογαριασμού ανεργίας τεχνικών τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καθώς και άνεργο που επιδοτήθηκε λόγω τακτικής επιδότησης από τους ως άνω φορείς και λογαριασμούς κατά τους έξι (6) τουλάχιστον από τους δώδεκα (12) μήνες που προηγούνται κάθε φορά της ημερολογιακής βάσης υπολογισμού του τέλους, όπως αυτή ορίζεται με την κανονιστική απόφαση που προβλέπεται στην παράγραφο 13 του παρόντος άρθρου. Η απαλλαγή του προηγούμενου εδαφίου δεν παρέχεται εφόσον το οικογενειακό εισόδημα κατά το προηγούμενο έτος, του έτους επιβολής του τέλους, υπερβαίνει το ποσό των 12.000 ευρώ, το οποίο προσαυξάνεται κατά 4.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο.
spacefart Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 δεν πληρωνω δραχμη πια. ας ερθουν να το παρουν. θα με δειτε στις ειδησεις
Cossutius. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παμε πάλι απ την αρχη και ειναι το τελευταίο ποστ σε αυτο εδω το νημα. Μακροχρόνια άνεργοι, ειναι αυτοι που έχουν κάρτα ανεργίας παραπάνω από ένα χρόνο, ενώ έχει ακολουθήσει απόλυση απο τη προηγούμενη εργασία. Το μέτρο δεν αφορά ανθρώπους που έχουν απολυθεί αργότερα, έχουν εξαναγκαστεί να παραιτηθούν (σύνηθες τακτική πλέον), ήταν εισοδηματίες οπως κάποιες νοικοκύρες πχ(κοινός δεν εργάστηκαν ποτέ και ζούσαν από κάποιο ενοίκιο), έχουν πάρει εθελούσια, έχουν εργαστεί μόνο 3-4 μηνες το έτος, όπως τη καλοκαιρινή σεζον, ειναι Α.Με.Α. αλλά έχουν ακινητη περιουσία πάνω απο 150.000 ευρω βάση των αντικειμενικων αξιών (που έχουμε πει ποσο άδικες ειναι και ποσο υπεραξια δινουν στα σπιτια) Το μέτρο δεν αφορά εσένα που απολύθηκες πριν 5 μήνες και τώρα πρέπει να πληρώσεις χαράτσι. Θα σε αφορά αν έχει περάσει 1 έτος. Το μέτρο δεν αφορά εσένα που ο ΟΑΕΔ σε εστειλε να εργαστεις για 2 μηνες με σύμβαση. Άνεργος είσαι όμως. Εκτος και αν θεωρείς εργασια 2 μηνες το χρονο με 450 ευρω το μηνα. Για να γραφτείς στον ΟΑΕΔ πρέπει να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Για χιλιάδες λόγους, δεν μπορει πολύς κόσμος να τηρεί αυτές τις προϋποθέσεις, διότι μπορει να εργάζονται με ελάχιστα ένσημα, μπορει χωρίς κτλ κτλ. Στο ειπα απ την αρχή, βάλε όλες τις παραμέτρους στο θέμα. δεν πληρωνω δραχμη πια. ας ερθουν να το παρουν. θα με δειτε στις ειδησεις Αν ειναι καινουργιο θα στο πάρουν. Αν όχι θα βάλουν χέρι σε καναν συγγενη
pournaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παμε πάλι απ την αρχη και ειναι το τελευταίο ποστ σε αυτο εδω το νημα. Μακροχρόνια άνεργοι, ειναι αυτοι που έχουν κάρτα ανεργίας παραπάνω από ένα χρόνο, ενώ έχει ακολουθήσει απόλυση απο τη προηγούμενη εργασία. Το μέτρο δεν αφορά ανθρώπους που έχουν απολυθεί αργότερα, έχουν εξαναγκαστεί να παραιτηθούν (σύνηθες τακτική πλέον), ήταν εισοδηματίες οπως κάποιες νοικοκύρες πχ(κοινός δεν εργάστηκαν ποτέ και ζούσαν από κάποιο ενοίκιο), έχουν πάρει εθελούσια, έχουν εργαστεί μόνο 3-4 μηνες το έτος, όπως τη καλοκαιρινή σεζον, ειναι Α.Με.Α. αλλά έχουν ακινητη περιουσία πάνω απο 150.000 ευρω βάση των αντικειμενικων αξιών (που έχουμε πει ποσο άδικες ειναι και ποσο υπεραξια δινουν στα σπιτια) Το μέτρο δεν αφορά εσένα που απολύθηκες πριν 5 μήνες και τώρα πρέπει να πληρώσεις χαράτσι. Θα σε αφορά αν έχει περάσει 1 έτος. Το μέτρο δεν αφορά εσένα που ο ΟΑΕΔ σε εστειλε να εργαστεις για 2 μηνες με σύμβαση. Άνεργος είσαι όμως. Εκτος και αν θεωρείς εργασια 2 μηνες το χρονο με 450 ευρω το μηνα. Για να γραφτείς στον ΟΑΕΔ πρέπει να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Για χιλιάδες λόγους, δεν μπορει πολύς κόσμος να τηρεί αυτές τις προϋποθέσεις, διότι μπορει να εργάζονται με ελάχιστα ένσημα, μπορει χωρίς κτλ κτλ. Στο ειπα απ την αρχή, βάλε όλες τις παραμέτρους στο θέμα. Αν ειναι καινουργιο θα στο πάρουν. Αν όχι θα βάλουν χέρι σε καναν συγγενη εγω σου εδωσα το νομο, που μιλα για ανεργους. Τωρα ξεκινα να κανεις διαχωρισμους. Οχι το ενα, γιατι κι εκεινος ειναι ανεργος, οχι το αλλο, γιατι κι αυτον πρεπει να τον πιασει το μετρο, και παει λεγοντας. Εγω να τις βαλω ολες τις παραμετρους; Αντε να τις βαλω. Ποσο θα θεωρουσες εσυ οτι μετρα καποιος ως ανεργος ωστε να μην πληρωσει το χαρατσι. 1 μερα; 1 μηνα; 2 μηνες. Μια χαρα λοιπον. Θα μου κανει μια απολυση για ενα μηνα καθε χρονο ο εργοδοτης μου, και θα απαλλασομαι απο το οτιδηποτε. Ξερεις, οι παραμετροι, δεν ειναι μονο απο τη μια μερια, ειναι κι απο την αλλη. Και να εισαι σιγουρος οτι θα βρεθουν παρα πολλοι που θα τις εκμεταλλευτουν
Cossutius. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εδω ένα ωραίο τέχνασμα για να μην θεωρείται κάποιος μακροχρόνια άνεργος. Ο ΟΑΕΔ καλει εγγεγραμμένους ανεργους να παρακολουθήσουν επιδοτούμενο σεμινάριο. Φυσικά κανεις δεν έχει ενημερώσει τους ανέργους οτι θα τους βγάλει από τις λίστες, όταν τους ενημέρωναν για το "επιμορφωτικό προγραμμα". Οι συμμετέχοντες παραμένουν χωρίς δουλειά ενώ διαγράφονται απο τις λίστες των ανέργων. Αρα πληρώνουν και χαράτσι. Για ένα επιδοτούμενο σεμινάριο 1 μηνα ξέρω γω.. Θα βρω και λινκ. Πουρνάρα οι παράμετροι ειναι πολλοι.Και φυσικά ειναι και απ τις 2 πλευρές. Εξου και ο λόγος που φωνάζει ο κόσμος οτι πρέπει να αλλάξει ο νόμος. Ετσι μένουν πολλοί ακάλυπτοι και ουσιαστικά παίζουμε το θέατρο του παραλόγου ενω τη πληρωνουν άνθρωποι που πραγματικά δεν έχουν... Τα χαράτσια και οι φόροι θα έπρεπε να πηγαίνουν βάση εισοδηματος, οχι βάση περιουσιακων στοιχείων και ακινητων. Ενα ακινητο δε λεει τιποτε πλέον. Σε λιγο που θα φορολογήσουν και τα χωραφια θα δεις γέλιο που θα πέσει...
pournaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εδω ένα ωραίο τέχνασμα για να μην θεωρείται κάποιος μακροχρόνια άνεργος. Ο ΟΑΕΔ καλει εγγεγραμμένους ανεργους να παρακολουθήσουν επιδοτούμενο σεμινάριο. Φυσικά κανεις δεν έχει ενημερώσει τους ανέργους οτι θα τους βγάλει από τις λίστες, όταν τους ενημέρωναν για το "επιμορφωτικό προγραμμα". Οι συμμετέχοντες παραμένουν χωρίς δουλειά ενώ διαγράφονται απο τις λίστες των ανέργων. Αρα πληρώνουν και χαράτσι. Για ένα επιδοτούμενο σεμινάριο 1 μηνα ξέρω γω.. Θα βρω και λινκ. Ναι, διοτι ο οαεδ, ξερει αν εχεις σπιτι η αν μενεις στο ενοικιο... Εδω ένα ωραίο τέχνασμα για να μην θεωρείται κάποιος μακροχρόνια άνεργος. Ο ΟΑΕΔ καλει εγγεγραμμένους ανεργους να παρακολουθήσουν επιδοτούμενο σεμινάριο. Φυσικά κανεις δεν έχει ενημερώσει τους ανέργους οτι θα τους βγάλει από τις λίστες, όταν τους ενημέρωναν για το "επιμορφωτικό προγραμμα". Οι συμμετέχοντες παραμένουν χωρίς δουλειά ενώ διαγράφονται απο τις λίστες των ανέργων. Αρα πληρώνουν και χαράτσι. Για ένα επιδοτούμενο σεμινάριο 1 μηνα ξέρω γω.. Θα βρω και λινκ. Πουρνάρα οι παράμετροι ειναι πολλοι.Και φυσικά ειναι και απ τις 2 πλευρές. Εξου και ο λόγος που φωνάζει ο κόσμος οτι πρέπει να αλλάξει ο νόμος. Ετσι μένουν πολλοί ακάλυπτοι και ουσιαστικά παίζουμε το θέατρο του παραλόγου ενω τη πληρωνουν άνθρωποι που πραγματικά δεν έχουν... Τα χαράτσια και οι φόροι θα έπρεπε να πηγαίνουν βάση εισοδηματος, οχι βάση περιουσιακων στοιχείων και ακινητων. Ενα ακινητο δε λεει τιποτε πλέον. Σε λιγο που θα φορολογήσουν και τα χωραφια θα δεις γέλιο που θα πέσει... Δεν ξερεις τι θελεις... Θα φορολογησεις την ακινητη περιουσια, βασει του εισοδηματος. Παγκοσμια πρωτοτυπια. Βγαζεις 100 χιλιαρικα το χρονο, αλλα μενεις σε 75 τμ, θα πληρωσεις φορο για τα 75 τμ, 10 φορες πανω απο αυτον που βγαζει 10 χιλιαρικα το χρονο και μενει σε 75τμ.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα τα αυτονόητα;Ρε πουρνάρα ενω ώρες ώρες θαυμάζω τις γνώσεις σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι μερικές φορές γίνεσαι βασιλικότερος του βασιλέως.Εδώ ξεσηκώθηκαν οι ίδιοι οι βουλευτές της κυβέρνησης εναντίων τω υπερβολικών φόρων στα ακίνητα εσύ τους υπερασπίζεσαι;Εδώ το παιδί του Δρακουμέλ άκουσον άκουσον σήκωσε το μπαϊράκι εναντίων των υπέρμετρων φόρων τι συζητάμε τώρα δηλαδή και πάνω σε ποια βάση;.ότι οι φόροι είναι δίκαιοι και καλά κάνουν που τους βάζουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα