Προς το περιεχόμενο

μαθηματικά υψηλού κύρους


dimitrios10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 textbox17     Αξία ειδών  +                           250.00          250.00

 

textbox18     αξία επισκευών   -                      50.00               0.00

 

textbox19    προκαταβολή =                           20.00                0.00

 

textboxt20  μερικό σύνολο *                          230.00            250.00

 

textbox21     23% φπα +                                  52,90             57,50

                                                                

textbox22    μερικό  σύνολο + φ.π.α !!           282,90            307,50

 

 

 

τη γράφουμε  για κώδικα διότι μου έχει σπάσει τα νεύρα ένα Σαββάτο ολόκληρο  σε visual basic 10

Να τα κάνω ανά δυο textbox

textbox19.text  = (textbox17.text) + (textbox18.text) και ούτω κάθε εξής !!!!

Επεξ/σία από dimitrios10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Σας ευχαριστώ κύριε καθηγητά  .Το ενδιαφέρων σας΄ήταν παραπάνω από το αναμενόμενο  κατατοπιστικό !!!Αν μου λέγατε και των τίτλου του βιβλίου ώστε να επωφελήθή  και ο βιβλιοπώλης  ένεκα της οικονομικής κρίσεις  που διέπει τη χώρα !!θα σας ήμουν υπόχρεος !!!θα το προτιμούσα με εικόνες !!εάν είναι δυνατών παρακαλώ !! :shock:  Αγάθονας !!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά. Εξαρτάται τί εσύ θες επιλέγεις από τα παρακάτω.

Μία συμβουλή, μην πάρεις ελληνικές μεταφράσεις. Πάντα στα Αγγλικά.

Sams Teach Yourself Visual Basic 2012 in 24 Hours, Complete Starter Kit

ISBN-10: 0672336294

ISBN-13: 978-0672336294

 

(Καλύπτει winforms & vb.net)

 

Beginning ASP.NET 4.5: in C# and VB

ISBN-10: 1118311809

ISBN-13: 978-1118311806

καλύπτει ASP.NET, C# & VB - όλα σε ένα :)

 

Sams Teach Yourself WPF in 24 Hours

ISBN-10: 0672329859

ISBN-13: 978-0672329852

 

καλύπτει WPF & C#

Ποιό κατ εμέ να πάρεις, χμμμ

 

Το 1ο είναι το πιο εύκολο για να ξεκινήσεις. Έχει και πολλές φώτο και είναι πάρα πολύ εύκολο.

 

Το 2ο καλύπτει ASP.NET, C# & VB ίσως να είναι καλύτερο. Μαθαίνεις και τίς δύο γλώσσες του .ΝΕΤ με την μία, αν και γνωρίζοντας VB10, ακόμα και η σύνταξή της δεν είναι τόσο μακρυά από C#.

Oι winforms δεν είναι μακρυά από τον designer της ASP.NET και μαθαίνεις και να προγραμματίζεις για ιντερνετ.

 

Το 3ο καλύπτει WPF, είναι σε c# αλλά είναι πολύ καλό γιατί μαθαίνεις κατευθείαν XAML, βασικές αρχές MVP klp. Και ο περισσότερος κώδικας στο βιβλίο, κάνει μετάφραση σε Silverlight χωρίς πολλά προβλήματα ;)

Επίσης είναι εύκολο βιβλίο για διάβασμα.

 

(όλα Sams είναι εύκολα βιβλία, και τα προτείνω όταν με ρωτάνε, γιατί ανεξάρτητα πόσο βαθιά πάνε, θες να ξεκινήσεις από κάπου εύκολα πάντα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΓΓΛΙΚΑ !!!!ΜΜΜΜ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ !!!ΣΕ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ !!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ !!!ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΜΑ ΤΟ ΔΩ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ !!!!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΤΙΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΎ

βΑΣΙΚΑ πρέπει να σου πω ότι η μόνη μου σχέση με τη visual 10 πέρα από τη περιέργεια να κάνω ένα πρόγραμμα έτσι για να λέω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο !!!!προσπαθώ να κάνω ένα πρόγραμμα για εμένα για τη δουλεία μου το οποίο δεν υπάρχει και βολεύει έμενα για τη δουλειά μου !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο προγραμματισμός δεν είναι άιντε βουρ και όποιον πάρει ο χάρος... Αν θέλεις να κάνεις ένα πρόγραμμα που λειτουργεί σωστά χρειάζεται να διαβάσεις. Αν όχι στα Αγγλικά (που φυσικά είναι αυτό που προτείνω και γω) τότε στα Ελληνικά. Μην περιμένεις να φτιάξεις κάτι έστω και λίγο αξιόλογο χωρίς να πιάσεις βιβλίο στα χέρια σου. Μπορείς επίσης να βοηθηθείς από video tutorials που υπάρχουν. Το να ανοίγεις θέματα σε forum με το παραμικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις δεν είναι η λύση, ιδιαίτερα όταν όλα αυτά τα προβλήματα θα λυθούν αυτόματα τους πρώτους μήνες σοβαρής ενασχόλησης.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα εδώ τώρα !!έκανα αυτή το το θέμα εδώ είναι ένας εττικετογράφος !!Αφού είδα πολλά βίντεο και κράτησα πολλές σημειώσεις και από το ίντερνετ ,και παρόλα αυτά πάλι δεν δουλεύει!!Το θέμα είναι ότι 

και μόνο η ασχολία είναι ευχάριστη απασχόληση και εδώ που έφτασα χωρείς βοήθεια  παρά μόνο από 2 βιβλία της της visual 6 αυτήν είχα εδώ και πολλά χρόνια !!.φέτος είδα ότι έχουν βγει και άλλες εκδώσεις !!Η δουλεία  μου είναι άλλη όπως δείχνη και το λογότυπο μου εκεί post-258799-0-91082100-1362421126_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να κάνει αυτά που θες το πρόγραμμα σου πρέπει στα klik events των κουμπιών να  γράψεις συναρτήσεις (function-procedure-method).

Οι συναρτήσεις αποτελούνται από δηλώσεις μεταβλητών (variables) και εντολές (commands) ...

 

Έχεις κάπου 10-15 μέρες που ασχολείσαι εδώ στο φορουμ και δεν βλέπω να έχεις κάνει κάποια σοβαρή πρόοδο στο πρόγραμμα.  :( 

Διάβασε σε κανα βιβλίο η στο internet τις έννοιες με bold (τουλάχιστον) για VB.NET άσχετα με το πρόγραμμα σου, και μετά θα γίνεις πιο γρήγορος και παραγωγικός.  :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα κιόλας !!Δεν κάθομαι όλοι μέρα να γράφω και να διαβάζω έχω άλλες εργασίες να κάνω !!το επάγκελμα μου είναι να πλένω χαλιά !!!αυτό το κάνω έτσι για να ξεκουράζομαι χαλαρώνω πολύ !!από το 1995 ασχολούμαι με υπολογιστή αλλά τώρα κατάλαβα ότι εκτ΄πος από το ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ το οποίο είναι μεν καλό !!!!για μένα τουλάχιστον λόγο εργασίας !!αλλά υπάρχουν και άλλα ωραία πράματα να κάνει κανείς !!!Τώρα αυτό που έβαλα τα έχω δει από βίντεο και αν προσέξεις έχω βάλει στα klik events των κουμπιών να γράψεις συναρτήσεις (function-procedure-method).

Οι συναρτήσεις αποτελούνται από δηλώσεις μεταβλητών (variables) και εντολές (commands) ...  παράδειγμα στο  BUTTON 4  ΠΟΥ ζητάω να κάνει διαγραφή φαίνεται ο κώδικας !!!όπως και σε όλα τα ΒUΤΤΟΝ τους ανάλογους κώδικες !!!!τη να πω ίσως θέλει και κάτι άλλο !!!!θέλει ώρα και ψάξιμο !!!αν και κάποιος μου είπε ότι αυτό είναι θέμα 15 λεπτών να το κάνει !!!!! ΈΧΩ φτιάξη ολοκληρωμένη εφαρμογή σύμφωνα με της ανάγκες της δουλείας μου για εμένα βασικά αλλά ψάχνω κομμάτι κομμάτι της εργασίες για να δουλέψει !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[..]ΈΧΩ φτιάξη ολοκληρωμένη εφαρμογή σύμφωνα με της ανάγκες της δουλείας μου για εμένα βασικά αλλά ψάχνω κομμάτι κομμάτι της εργασίες για να δουλέψει !!![/b][/i]

Ειλικρινά δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν έχεις φτιάξει ή γράψει μια ολοκληρωμένη εφαρμογή, αντίθετα η Visual BASIC .NET έχει γράψει για εσένα μια απλή εφαρμογή «βάσης δεδομένων» και τώρα που χρειάζεται να γράψεις κώδικα ώστε να την φέρεις στα μέτρα σου και να κάνει κάποια χρήσιμα για εσένα πράγματα έχεις μπλοκάρει διότι δεν διαθέτεις τις απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσεις.

 

Ειλικρινά δεν ξέρω αν η τόσο μεγάλη φιλικότητα των σύγχρονων εργαλείων είναι τελικά καλό ή κακό διότι τώρα στην σκέψη σου έχεις καταλήξει ότι: «ΈΧΩ φτιάξη ολοκληρωμένη εφαρμογή σύμφωνα με της ανάγκες της δουλείας μου για εμένα βασικά αλλά ψάχνω κομμάτι κομμάτι της εργασίες για να δουλέψει !» ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις κάνει τίποτε το ουσιαστικό – και τώρα που πρέπει να το κάνεις απλά δεν μπορείς.. (αυτό που λες "[..]αλλά ψάχνω κομμάτι κομμάτι της εργασίες για να δουλέψει").

 

Πρέπει να διαβάσεις & μελετήσεις διαφορετικά δεν θα βγάλεις άκρη, άσε δε ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις και λογικά σφάλματα στον κώδικα σου τα οποία δεν πιάνει η VB (φοβάμαι ότι ούτε μπορείς να τα φανταστείς..) και να ζημιωθείς στην εργασία σου τελικά αντί να ωφεληθείς!

 

Όπως και να έχει καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου :-)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν και όποτε γίνει !!και έως ότου και αν γίνει το excell  να είναι καλά !!συνεχίζουμε έτσι !!Το θέμα είναι να κάνεις κάτι να μην είσαι παθητικός στη ζωή και να λες <,δεν γίνετε >εφ όσων υπάρχουν ανθρωπινών χέρια για μένα όλα γίνονται .ζημία δεν υπάρχει διότι δεν κάνω κάτι για εμπορείο ,σε αυτή τη φάσει θα έπρεπε να είχα πάει σε κάποια σχολή αλώστε !!!ίδωμεν !! ΈΧΩ ΦΤΙΑΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ !! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΒΕΝΗ ΕΔΩ !!ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ  ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΔΩ !!ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΜΩΣ !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά κάνεις και ασχολείσαι με τον προγραμματισμό, κανένας δεν είπε να μην ασχοληθείς. Ούτε με τον προγραμματισμό ασχολούνται μόνο όσοι είναι επαγγελματίες. Για να μπορέσεις όμως να μάθεις και να κάνεις κάποιο σωστό πρόγραμμα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο, πρέπει να διαβάσεις και πρέπει να το κάνεις μεθοδικά. Δε γίνεται χωρίς να έχεις γνώσεις επειδή ο GUI editor μπορεί και φτιάχνει τον κώδικα απο πίσω να βασίζεσαι μόνο σε αυτό για να φτιάξεις κώδικα (όπως είπε ο directx). Αυτό είναι για να αναπτύσσουν γρήγορα λογισμικό αυτοί που ήδη ξέρουν να προγραμματίζουν. Αυτό δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει. Βρες κάποιο καλό βιβλίο, διάβασε το, κάνε τα παραδείγματα και στο προσεχές μέλλον μπορεί και να κάνεις την εφαρμογή που θέλεις :D

Και πριν από όλα αυτά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις πως παίρνεις screenshot στα windows, 'ολη την οθόνη ή μονο το μέρος που θέλεις (hint: snipping tool)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και πριν από όλα αυτά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις πως παίρνεις screenshot στα windows, 'ολη την οθόνη ή μονο το μέρος που θέλεις (hint: snipping tool)

Βασικα χρησιμοποιησε αυτο

http://code.google.com/p/sharex/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...