torq Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 λίγο μπερδεμένος ο τίτλος. έχω έναν υπολογιστή που συνδέεται ασύρματα στο νετ. στην κάρτα δικτύου του συνδέω ένα καλώδιο που πάει σε ένα switch. αν πάνω στο switch συνδέσω κι άλλους υπολογιστές, αυτοί μπορούν να έχουν internet; θα το δοκίμαζα αλλά δεν έχω ακόμα το switch
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 γιατί όχι? φυσικά και γίνεται με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. στην wifi κάρτα enable sharing ,allow users to connect using this device... τα windows αυτόματα θα δώσουν ip στην ethernet, μην την αλλάξεις. τα pc θα πάρουν dhcp απτά windows όταν ενεργοποιηθεί το sharing 1
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 γιατί όχι? φυσικά και γίνεται με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. στην wifi κάρτα enable sharing ,allow users to connect using this device... τα windows αυτόματα θα δώσουν ip στην ethernet, μην την αλλάξεις. τα pc θα πάρουν dhcp απτά windows όταν ενεργοποιηθεί το sharing εσυ τωρα δε καταλαβες τι θελει να κανει.... εεε?
WalkerSW Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Κάποιος καημένος μοιράζει δωρεάν ίντερνετ στην γειτονιά! 2
leventakas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 δηλαδη τσακωνα θα κανουμε το πισι acess point Κατα καποιο τροπο?
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εσυ τωρα δε καταλαβες τι θελει να κανει.... εεε? κατάλαβα πολύ καλά....αυτό που ζητάει γίνεται όπως το λέω.."χιλιοδοκιμασμενο".. εσύ τι κατάλαβες και πετάς ένα ξέρω όχι χωρίς αιτιολόγηση? δηλαδη τσακωνα θα κανουμε το πισι acess point Κατα καποιο τροπο? δεν είπε κάτι για access point... το wifi θέλει να μοιράσει ενσύρματα.. τουλάχιστον αυτό γραφει...
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 κατάλαβα πολύ καλά....αυτό που ζητάει γίνεται όπως το λέω.."χιλιοδοκιμασμενο".. εσύ τι κατάλαβες και πετάς ένα ξέρω όχι χωρίς αιτιολόγηση? Αντε καλα φιλε τσακωνα..... hogger ειναι ο τυπος λεμε.... HOGGER και εσυ καθεσε και του εξηγεις πως να το κανει. Παιρνει απο καπου ασυρματα, ή ηθελημενα απο γειτονα, ή το κλεβει και θελει να το μοιρασει και στην αποθηκη, στη κουζινα, στο φιλο του.... Δε παμε καλα λεμε. Το οτι γινεται και πως γινεται το ξερουμε εδω και 40 χρονια, απο τοτε που στηναμε δικτυα με dial up connections και τις μοιραζαμε, αλλο θεμα αυτο ομως και δεν ειναι η ουσια στο συγκεκριμενο ποστ.
tsakonas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 σορρυ παλιε... εδω ειναι forum ανταλλαγης αποψεων, οχι προβλεψεων.... το τι συμπεραινεις εσυ, δεν εχει καμια σημασια/σχεση...μπορει να παιρνει απο ανοιχτο δικτυο του δημου.... who cares..
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Που θα μπορουσε καλλιστα να εξηγησει οταν ανοιξε το ποστ αλλα...... ειπε κατευθειαν το αποτελεσμα μιας σκεψης που εχει χωρις να εξηγει τπτ. που ειναι το ρουτερ? πως παιρνει ιντερνετ? Γιατι θελει να το κανει αυτο? Τωρα βεβαια που θα τα δει, θα ερθει και θα πει αυτο, Ναι απο το δημοσιο παιρνω ή απο το γειτονα που μου τα επιτρεπει ολα και κανα δυο αλλες ταινιες επιστημονικης φαντασιας ακομη. Οταν ομως το καταλαβε και ο walker απο πανω, που σου ειπα δε καταλαβες τι παει να κανει.....παλι σε σενα αναφερθηκε ομως.... καλο ε? Βασικα ο τροπος που το εγραψε για να σου δωσω ενα παραδειγμα ειναι σα να ειμαι κλειδαρας και να μου ερχεται ενας με καλτσα στο κεφαλι και να με ρωταει αν μπορω να του βγαλω αντικλειδι, ή κατι τετοιο. Τεσπα... δεν εχω κατι μαζι σου και ενσυρματα και ασυρματα γινεται αυτο που θελει, αλλα ο τροπος που το ποσταρει εμενα με κανει να μη θελω να τον βοηθησω. Εσυ, αμα θες βοηθα τον.
itbous Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εφοσον εχεις switch, κανε τα πραγματα πιο απλα και φτιαξε ενα layer 2 δικτυο κανωντας bridging στις συνδεσεις. 1)Επελεξε την ασυρματη και την ενσυρματη καρτα δικτυου. 2)Δεξι κλικ εχοντας και τις 2 επιλεγμενες. 3)Πατα την επιλογη που αναφερει την λεξη Γεφυρα η Bridge. Με αυτον τον τροπο θα επεκταθει το δικτυο που πεφτει στην καρτα δικτυου μεχρι μεσα, χωρις να σπασει και χωρις να υπαρχει delay λογω routing table στον υπολογιστη με τις 2 καρτες.
naiv_dim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Τεσπα... δεν εχω κατι μαζι σου και ενσυρματα και ασυρματα γινεται αυτο που θελει, αλλα ο τροπος που το ποσταρει εμενα με κανει να μη θελω να τον βοηθησω. Σόρρυ, αλλά μην απαντάς καθόλου και μην δώσεις ποτέ σημασία στο συγκεκριμένο θέμα εφόσον δεν θέλεις να τον βοηθήσεις.
takistmr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Εγώ πάντως εκτιμώ την ειλικρίνειά του. Θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι το κάνει για κάποιο "Θεάρεστο" σκοπό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα