Προς το περιεχόμενο

Έρευνα: Στην τουαλέτα με τις συσκευές τους οι χρήστες smartphones


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι χρήστες smartphones φαίνεται να μην αποχωρίζονται με τίποτα τις συσκευές τους, καθώς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία O2 Αγγλίας, τα τρία τέταρτα των χρηστών χρησιμοποιούν τη συσκευή τους στην τουαλέτα, ενώ οι μισοί από αυτούς παραδέχτηκαν ότι την έχουν κοντά τους ακόμη και κατά τη διάρκεια του μπάνιου.Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι το 59% των χρηστών προτιμούν την αποστολή μηνυμάτων κειμένου όσο χρόνο βρίσκονται στην τουαλέτα, ενώ το 45% παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί το smartphone του για αποστολή email. Περίπου το ένα τρίτο των ερωτηθέντων έχει απαντήσει μάλιστα σε τηλεφωνική κλήση, ενώ το 24% έχει ξεκινήσει ένα τηλεφώνημα.

 

Η έρευνα έρχεται πάνω στο χρονικό διάστημα όπου οι εταιρείες παρουσιάζουν τα πρώτα αδιάβροχα κινητά τηλέφωνα, όπως για παράδειγμα το Sony Z, και αναφέρει επίσης ότι πάνω από το 15% των 2000 χρηστών που πήραν μέρος έχουν ρίξει τη συσκευή τους στην τουαλέτα.

 

Ο David Johnson γενικός μάνατζερ της Ο2 στην Αγγλία δηλώνει ότι “‘έχουμε γίνει (η Αγγλία) ένα έθνος από χρήστες που πραγματοποιούν ταυτόχρονα πολλές διαδικασίες με το κινητό τους τηλέφωνο είτε για εργασία είτε για browsing, που δεν είναι καθόλου περίεργο οι καταναλωτές να τα χρησιμοποιούν κάθε στιγμή που τα χέρια τους δεν είναι απασχολημένα”.

 

Οι λόγοι πάντως που οι χρήστες smartphones παίρνουν μαζί τους τις συσκευές ακόμη και στο μπάνιο είναι κατά κύριο λόγο για να μην βαριούνται (29%), ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 12% νοιώθει πίεση για να “φαίνεται” περισσότερο στη ψηφιακή του κοινωνική ζωή.

 

Link.png Site: http://www.telegraph.co.uk/technology/mobile-phones/9914594/Quarter-of-men-admit-to-sitting-down-on-the-loo-so-they-can-keep-using-mobile-phone.html[/url]']telegraph.co.uk

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείτε ότι θα το πάρω μαζί μου στη τουαλέτα. Εκει διαβάζω όλες τις ειδήσεις και τα blogs. Τέρμα τα περιοδικά ;·)

 

Sent from my iPhone using Insomnia

  • Like 17
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχω smartphone για να το πάρω στην τουαλέτα αλλα το ipad το τιμάω οποτε πάω το ομολογώ :P :P

Την καλύτερη χρήση κάνεις για το iPad.

 

Και φυσικά, και μαμώ τις έρευνες...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Smartphone στο χεσιμο, παντα μα παντα, αλλα κατα την διαρκεια του μπανιου μονο μια φορα και αυτη μεσα σε σακουλα πλαστικη δεμενη 100απλο κομπο να εμοδισω την υγρασια, γιατι περιμενα σοβαρο τηλ... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...