Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και λιγους μηνες ταιζουμε μια γατουλα στη γειτονια, δεν φαινεται να εχει ιδιοκτητη, τωρα ειναι εγκυος και καποια απ τη γειτονια βρηκε κτηνιατρο που θα της κανει μαζι εκτρωση και στειρωση! Ειναι νομιμο αυτο? Ποιος εχει αυτο το δικαιωμα? Εχουμε τοσο λυσει ολα τα δικα μας που πρεπει να διορθωσουμε και τα ζωα μαλλον.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι δεν ξερει κανεις σιγουρα οτι δεν εχει ιδιοκτητη. Γιατι ειναι εγκυος. Γιατι ειναι αδικο και ασκοπο.

Γιατί δεν την "υιοθετείς" τότε και αυτήν και τα αδέσποτα που θα γεννήσει;

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι δεν ξερει κανεις σιγουρα οτι δεν εχει ιδιοκτητη. Γιατι ειναι εγκυος. Γιατι ειναι αδικο και ασκοπο.

Άσκοπο δεν είναι γιατί θα γλιτώσουν πολλά μελοντικά γατιά από εξαθλίωση και ρόδες.

Τώρα για το άδικο, εδώ κάνουν οι άνθρωποι εκτρώσεις αβέρτα η γάτα μας πείραξε.

Μπορείτε βέβαια να την αφήσετε μια φορά να γεννήσει μιας που είναι και έγκυος και μετά στείρωση.

Ο ιδιοκτήτης δεν θα είναι πρόβλημα, ούτε πρόκειται να κάνει κάποιος μήνυση για μια γάτα που τάιζε που και που στην αυλή του, ούτε θα το καταλάβει καν τι συνέβει.

Δημοσ.

Αδέσποτο ζώο συντροφιάς: είναι κάθε ζώο συντροφιάς το οποίο, είτε δεν έχει κατοικία, είτε βρίσκεται έξω από τα όρια της κατοικίας του ιδιοκτήτη του ή του ή κατόχου ή συνοδού ή φύλακα και δεν τελεί υπό την άμεση επίβλεψη και τον έλεγχό τους.

http://www.opengov.gr/ypaat/?p=127

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τον συνδεσμο, δεν εχω προβλημα με τη στειρωση αλλα την εκτρωση σε ζωο χωρις λογο δεν τη βλεπω καλη λυση, θα τα επαιρνα αν ειχα δικο μου σπιτι, αλλα αντε και με μειον αυτα τα 4 γατια το λυσαμε το προβλημα? Δε νομιζω. Αν την υιοθετησω και την αφησω να κυκλοφορει ελευθερη με λουρακι με ταυτοτητα και τσιπακι αραγε μπορω να το αποτρεψω συτο? Ή απλα θα την κρυψω καπου μεχρι να γεννησει ...

Δημοσ.

+ Και πρόσθετα να υιοθετήσεις και τους απογόνους των απογόνων τους κτλ... (χιούμορ πάντα)

Βασικό πρόβλημα υπάρχει και χρειάζεται να κρατηθεί ο αριθμός τους σε λογικά πλαίσια, οπότε καλό είναι να γίνεται στείρωση, όπως θα δεις να έχει γίνει και σε αρκετά από αυτά που διαθέτουν σύλλογοι φιλοζωικοί.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τον συνδεσμο, δεν εχω προβλημα με τη στειρωση αλλα την εκτρωση σε ζωο χωρις λογο δεν τη βλεπω καλη λυση, θα τα επαιρνα αν ειχα δικο μου σπιτι, αλλα αντε και με μειον αυτα τα 4 γατια το λυσαμε το προβλημα? Δε νομιζω. Αν την υιοθετησω και την αφησω να κυκλοφορει ελευθερη με λουρακι με ταυτοτητα και τσιπακι αραγε μπορω να το αποτρεψω συτο? Ή απλα θα την κρυψω καπου μεχρι να γεννησει ...

Κρύψ'την τότε, υιοθέτησε τα μικρά της ή βρες τους σπίτι και πριν την αφήσεις ελεύθερη φρόντισε να την στειρώσεις.

Ελπίζω να μην διανοηθείς να την κρύψεις και μετά να αφήσεις αδέσποτα και αυτήν και τα γατιά της...

Δημοσ.

Σύμφωνα με το παραπάνω κείμενο, εφόσον βρίσκεται μέσα στα όρια της κατοικίας σου και είναι υπό την άμεση επίβλεψή σου, δε θεωρείται αδέσποτο.

Δημοσ.

Γιατι ειναι εγκυος. Γιατι ειναι αδικο και ασκοπο.

Όντως, δεν είναι αρκετά τα κουφάρια που γίνονται λιώμα στην άσφαλτο.

Δημοσ.

Εδω και λιγους μηνες ταιζουμε μια γατουλα στη γειτονια, δεν φαινεται να εχει ιδιοκτητη, τωρα ειναι εγκυος και καποια απ τη γειτονια βρηκε κτηνιατρο που θα της κανει μαζι εκτρωση και στειρωση! Ειναι νομιμο αυτο? Ποιος εχει αυτο το δικαιωμα? Εχουμε τοσο λυσει ολα τα δικα μας που πρεπει να διορθωσουμε και τα ζωα μαλλον.

Στειρωση και εκτρωση χωρις δευτερη κουβεντα. Εκτος αμα θες να την βαλεις μες στο σπιτι σου μαζι με τα γατακια της,μαζι με τα γατια αυτων μετα απο λιγους και παει λεγοντας.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...