-nick- Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Όση γυμναστική και να κάνεις.....αν η φάτσα σου είναι σκατά, σκατά θα παραμείνει. Δε πα να χεις κορμάρα λοιπόν λόγω προσπάθειας, αν η φύση σε έχει φτύσει, χλεμπόνι θα σαι μια ζωή.Καλα ναι προφανως μιλουσα για το σωμα
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Παίδες , γυναίκες και άντρες, δεν πετάνε τους άνθρωπους-γαρίδα. Επίσης σπανίζουν οι άσχημοι στη φάτσα, ωραίοι στο σώμα. Αδιάφοροι ίσως.
hewey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο το thread πήγε από τη γυμναστική του 2013 στο κατά πόσο όμορφος, δυνατός ή σούπερ ουάου είναι ένας γυμνασμένος άνθρωπος. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα τίποτα προτάσεις και ιδέες για γυμναστήρια της προκοπής με καλές τιμές χώρους κλπ.. Αντ' αυτού μερικοί αλληλοτρώγονται εδώ πέρα. Ας είναι όμως: η γυμναστική είναι κατ' εξοχήν μέσο εξασφάλισης καλής υγείας και φυσικής κατάστασης. Μας βοηθάει να αντέχουμε στο καθημερινό τρέξιμο, να εκτονωθούμε, να αποβάλουμε τοξίνες, να κάνουμε τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα, να γλυτώσουμε μελλοντικά προβλήματα. Κι αυτά μόνο αν συνδυάζεται με μια διατροφή της προκοπής, αποχή από τις σπατάλες και προφανώς αυτά τα "φάρμακα" που ντοπάρουν τον οργανισμό σαν να κάνεις overclocking στο θεό. Εκεί νομίζω τελειώνει το κεφάλαιο γυμναστική για το μέσο άνθρωπο. Το αν παρεμπιπτόντως βελτιώνει την εμφάνιση και κατ' επέκταση αυξάνει την αυτοπεποίθηση ή την αυταρέσκεια κάποιου αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με τη δική του ψυχοσύνθεση. Είναι προφανές ότι όσοι έχουν εμμονή με τους μύες τους - και δεν είναι αθλητές ή επαγγελματίες, προπονητές κλπ. που έχουν ''έννομο συμφέρον'' - έχουν κάποιο είδος ανασφάλειας, αν όχι ψυχολογικό πρόβλημα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όποιος γυμνάζεται τακτικά έχει εμμονή. Δεν είναι τόσο δύσκολο να τους ξεχωρίσεις άλλωστε, αν σου πιάσουν κουβέντα γι' αυτό σε κουράζουν αφάνταστα. Και όχι, δεν είναι πιο "χρήσιμοι" οι γυμνασμένοι σε μια κοινωνία επειδή "αντέχουν' στις σφαλιάρες ή κάτι αντίστοιχο. Δεν υπάρχει τέτοιο κριτήριο, κακώς μάλιστα το γράφω κιόλας. Όλα τα χε η μαριορή... μακάρι το μόνο πρόβλημα της κοινωνίας μας και του πολιτισμού μας να ήταν η αμέλεια του σώματος και η υπερβολική έμφαση στο "πνεύμα" - μπούρδες πνεύμα δηλαδή, εφόσον βασιλεύει η ημιμάθεια, οι γελοίοι ηγέτες, ο αναλφαβητισμός κλπ. Πάω τώρα στο θέμα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Εν έτει 2013 δεν είναι λίγο ακριβή η 6μηνη συνδρομή των 150 ευρώ σ' ένα μέτριο γυμναστήριο; Ρώτησα σε 2 στην περιοχή μου (κέντρο Αθήνας) και έχουν τόσο ή και περισσότερο... Καμιά πρόταση συμφέρουσα, ενδιαφέρουσα;
thomasG4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο το thread πήγε από τη γυμναστική του 2013 στο κατά πόσο όμορφος, δυνατός ή σούπερ ουάου είναι ένας γυμνασμένος άνθρωπος. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα τίποτα προτάσεις και ιδέες για γυμναστήρια της προκοπής με καλές τιμές χώρους κλπ.. Αντ' αυτού μερικοί αλληλοτρώγονται εδώ πέρα. Ας είναι όμως: η γυμναστική είναι κατ' εξοχήν μέσο εξασφάλισης καλής υγείας και φυσικής κατάστασης. Μας βοηθάει να αντέχουμε στο καθημερινό τρέξιμο, να εκτονωθούμε, να αποβάλουμε τοξίνες, να κάνουμε τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα, να γλυτώσουμε μελλοντικά προβλήματα. Κι αυτά μόνο αν συνδυάζεται με μια διατροφή της προκοπής, αποχή από τις σπατάλες και προφανώς αυτά τα "φάρμακα" που ντοπάρουν τον οργανισμό σαν να κάνεις overclocking στο θεό. Εκεί νομίζω τελειώνει το κεφάλαιο γυμναστική για το μέσο άνθρωπο. Το αν παρεμπιπτόντως βελτιώνει την εμφάνιση και κατ' επέκταση αυξάνει την αυτοπεποίθηση ή την αυταρέσκεια κάποιου αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με τη δική του ψυχοσύνθεση. Είναι προφανές ότι όσοι έχουν εμμονή με τους μύες τους - και δεν είναι αθλητές ή επαγγελματίες, προπονητές κλπ. που έχουν ''έννομο συμφέρον'' - έχουν κάποιο είδος ανασφάλειας, αν όχι ψυχολογικό πρόβλημα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όποιος γυμνάζεται τακτικά έχει εμμονή. Δεν είναι τόσο δύσκολο να τους ξεχωρίσεις άλλωστε, αν σου πιάσουν κουβέντα γι' αυτό σε κουράζουν αφάνταστα. Και όχι, δεν είναι πιο "χρήσιμοι" οι γυμνασμένοι σε μια κοινωνία επειδή "αντέχουν' στις σφαλιάρες ή κάτι αντίστοιχο. Δεν υπάρχει τέτοιο κριτήριο, κακώς μάλιστα το γράφω κιόλας. Όλα τα χε η μαριορή... μακάρι το μόνο πρόβλημα της κοινωνίας μας και του πολιτισμού μας να ήταν η αμέλεια του σώματος και η υπερβολική έμφαση στο "πνεύμα" - μπούρδες πνεύμα δηλαδή, εφόσον βασιλεύει η ημιμάθεια, οι γελοίοι ηγέτες, ο αναλφαβητισμός κλπ. Πάω τώρα στο θέμα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Εν έτει 2013 δεν είναι λίγο ακριβή η 6μηνη συνδρομή των 150 ευρώ σ' ένα μέτριο γυμναστήριο; Ρώτησα σε 2 στην περιοχή μου (κέντρο Αθήνας) και έχουν τόσο ή και περισσότερο... Καμιά πρόταση συμφέρουσα, ενδιαφέρουσα; Άμα σου φαίνεται ακριβό το γυμναστήριο, μπορείς πολύ εύκολα να γυμνάζεσαι σπίτι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μπάρα για έλξεις που βάζεις στην πόρτα και ένα σετ με βαράκια. Το βασικότερο από όλα όμως είναι η διατροφή. Εδώ θα βρεις αρκετά προγράμματα διατροφής ανάλογα τους στόχους που έχεις θέσει. Για προγράμματα γυμναστικής κοίτα εδώ. Γενικά το site έχει πάρα πολλές συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες.
hewey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Άμα σου φαίνεται ακριβό το γυμναστήριο, μπορείς πολύ εύκολα να γυμνάζεσαι σπίτι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μπάρα για έλξεις που βάζεις στην πόρτα και ένα σετ με βαράκια. Το βασικότερο από όλα όμως είναι η διατροφή. Εδώ θα βρεις αρκετά προγράμματα διατροφής ανάλογα τους στόχους που έχεις θέσει. Για προγράμματα γυμναστικής κοίτα εδώ. Γενικά το site έχει πάρα πολλές συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες. Μου φαίνονται λίγο ακριβά σε σχέση με αυτό που προσφέρουν. Έχω δει δηλαδή γυμναστήρια πεντακάθαρα, ευρύχωρα, με καλοσυντηρημένα μηχανήματα, καλό αερισμό κλπ. σε παρόμοιες τιμές ή λίγο πιο ακριβά. Όταν δηλαδή πάω σε ένα γυμναστήριο που είναι μέτριο σε όλα αυτά και πάραυτα έχει τις ίδιες τιμές, τότε ναι, μου φαίνεται ακριβό. Έχεις δίκιο για τη διατροφή είναι το ήμισυ τουλάχιστο της υπόθεσης. Ευχαριστώ για τα λινκς, το 2ο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο για την περίπτωση μου.
thomasG4 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μου φαίνονται λίγο ακριβά σε σχέση με αυτό που προσφέρουν. Έχω δει δηλαδή γυμναστήρια πεντακάθαρα, ευρύχωρα, με καλοσυντηρημένα μηχανήματα, καλό αερισμό κλπ. σε παρόμοιες τιμές ή λίγο πιο ακριβά. Όταν δηλαδή πάω σε ένα γυμναστήριο που είναι μέτριο σε όλα αυτά και πάραυτα έχει τις ίδιες τιμές, τότε ναι, μου φαίνεται ακριβό. Έχεις δίκιο για τη διατροφή είναι το ήμισυ τουλάχιστο της υπόθεσης. Ευχαριστώ για τα λινκς, το 2ο μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο για την περίπτωση μου. Μη σε ξεγελάει επειδή είναι από forum που έχει bodybuilders. Έχει και κόσμο που είναι πιο καινούριος στο θέμα διατροφή. Άμα ψάξεις θα βρεις αρκετά προγράμματα διατροφής, που είναι πιο κοντά στην δικιά σου περίπτωση. Αν μη τι άλλο θα μάθεις πολλά πράγματα στο αντικείμενο.
funbreaker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Παιδιά πόσο πάει ο μήνας στην Αθήνα για γυμναστήριο? Εδώ (Θεσσαλονίκη) είναι ακόμα πανάκριβα. Ακόμα στην τελευταία τρύπα με σκουριασμένα μηχανήματα σου ζήτάνε 40 το λιγότερο και στα πιο normal 50. Σε ποια χώρα νομίζουν πως βρίσκονται? Το θετικό είναι πως βγαίνουν συχνά online προσφορές και παρατηρώ μια μια μείωση τιμών σιγα σιγα.
Adon1s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 οχι τίποτα άλλο . κάποια την έχουν δει κάπως κιόλας , και στα φυλλάδιά τους λένε με καμάρι " δεν γίνεται να είσαι ο καλύτερος και ο φθηνότερος την ίδια στιγμή ". Ίσα ρε , κατούρα και λίγο . για το γυμναστήριο στην Όλγας στην Ευζώνων λέω .
afentiko Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εμένα το μόνο που με στεναχωρεί στο όλο θέμα είναι το ότι όλοι παίρνουν φάρμακα (και με το φάρμακα εννοώ οτιδήποτε, ακόμα και την "φυσική" πρωτεΐνη). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι δε θέλουν να έχουν απλά ένα γυμνασμένο σώμα αλλά ένα τούμπανο σώμα. Άμα κάνεις πολύ γυμναστική και διατροφή ΜΟΝΟ θα φτάσεις σε ένα Α επίπεδο το οποίο δε φτάνει σε κανέναν για κάποιο λόγο. Το πιο θλιβερό είναι ότι γίνονται σαν το Ράμπο και μετά σου λένε ότι δεν έχουν πάρει τίποτα, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ. κοροϊδεύουν και τους εαυτούς τους.
dreaming123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εγω αυτό που λέω είναι οτι αυτοί που λένε οτι δεν παίρνουν τπτ παίρνουν πρωτείνη αν λένε οτι παίρνουν πρωτείνη παίρνουν κρεατίνη και αν λένε οτι να μωρέ μόνο κρεατίνη παίρνω έχουν μπει στα σκληρά... Επίσης όλους τους body θα τους δεις με red bull....Πάω για βόκτες εγώ!!!xaxaxa
kuzko21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 χαθηκε η αξια του oμου αυγου με τα σκουπακια λεω γω...
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!!Θέλω να κανω μια ερώτηση και να απαντήσετε(όσοι θέλετε) αντικειμενικά!Λοιπόν τι έχετε πάθει ο κόσμος(ειδικά ηλικίες 20-30)και λιώνει στα γυμναστήρια δίχως αύριο?Γιατί έχουν τόσο κόμπλεξ με το σώμα τους?και δεν μιλάω για ανθρώπους που χρειάζεται να χάσουν κιλά,μιλάω για περιπτώσεις ανθρώπων με φυσιολογικά κιλά και με νορμάλ σωμα!! Sent from my Lumia 710 Έχει * Sent from my Lumia 710 Μερικοί βασικοί λόγοι: Για να σφίξουν κώλο, για να δουν κώλους, για ν'ανοίξουν οι πλάτες τους, για να κάνουν γνωριμίες, για να περάσουν την ώρα τους, για να προσπαθήσουν να γίνουν σαν έναν απ'το Men's Health... Σε περίπτωση που ο άλλος/η δεν έχει πραγματική ανάγκη να χάσει κιλά, τότε οι λόγοι που αφορούν κώλους και γνωριμίες είναι ίσως οι πιο κύριοι 1
dreaming123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Τα αυγά πάντα βρασμένα και τρώμε κανα 2-3 αλλά μόνο ενα κρόκο... Στο γυμναστήριο ενας πιτσιρικάς μου είπε οτι έτρωγε 20+ τη ημέρα...με κρόκο μαζί.... Και ήταν περίεργος που είχε βγάλει κατι σπυριά σε όλη τη πλάτη...
bosei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μ' αρέσει που μερικοί εδώ την έχετε δει ειδήμονες και ξέρετε τα πάντα για το πως να φτιαχτεί ένα σώμα. Βγάζετε όλα σας τα κόμπλεξ σε όσους κάνουν μία οποιαδήποτε προσπάθεια και παράλληλα τους ακυρώνετε θεωρόντας δεδομένο ότι έχουν κάνει χρήση ΑΑΣ. Λίγο να είχατε ασχοληθεί θα καταλαβαίνατε ότι σχεδόν ό,τι λέτε μερικοί είναι αναληθές. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα