murcielago580 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα σε ολους. Εχω μια απορια που ισως φανει σε καποιους παιδικη αλλα προς το παρων δεν εχω βρει απαντηση. Θελω ενα android tv box το οποιο θα συνδεθει με τηλεοραση μεσω hdmi απο οτι εχω καταλαβει και πανω στο οποιο θα εχει συνδεθει σκληρος δισκος μεσω usb 3 για αναπαραγωγη ταινιων full hd με ηχο dts-dtshd.Οι ταινιες εχουν μεγεθος συνηθως απο 8-9 gb εως και 20gb. Η ερωτηση ειναι,θα μπορει να κανει αναπαραγωγη χωρις κολληματα?δλδ ενα καλο android tv box κανει για τετοια δουλεια?θα ειναι ομαλη η αναπαραγωγη της ταινιας η λογω μεγαλου αρχειου ταινιας θα υπαρχουν κολληματα? Επισης για να εχω ηχο dts,πως θα συνδεθει ο ενισχυτης?με καλωδιο απο την τηλεοραση στον ενισχυτη η θα πρεπει να εχει εξοδο το android tv box που να στελνει το σημα απευθειας στον ενισχυτη? Εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο? Ευχαριστω και συγνωμη αν ειναι λιγο χαζη η ερωτηση μου.
takaros79 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαλημερα παιδια... εχω να κανω ερωτηση, εχω ενα παλιο home cinema συγκεκριμενα αυτο https://www.superfi.co.uk/p-5158-discontinued-sony-davs888-dvdsacd-home-cinema-system-multi-region.aspx υπαρχει περιπτωση να μπορει να συνδεθει με το tv box μου που ειναι αυτο(και δεν εχει ερθει ακομα) http://www.tanix-box.com/project-view/tanix-tx3-mini-powered-amlogic-s905w-tv-box-android-7/ και να μπορει να παιξει 5.1? και αν ναι πως?(καταλαβαινω οτι πρεπει να συνδεθει με οπτικη)αλλα μετα τι πρεπει να κανω? θελω να συνδεσω το boxaki σε tv ή σε προτζεκτορα μεσω hdmi ειναι κριμα το παλιο home cinema να καθεται κ να μαραζωνει... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από takaros79
villasg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, murcielago580 είπε Καλημερα σε ολους. Εχω μια απορια που ισως φανει σε καποιους παιδικη αλλα προς το παρων δεν εχω βρει απαντηση. Θελω ενα android tv box το οποιο θα συνδεθει με τηλεοραση μεσω hdmi απο οτι εχω καταλαβει και πανω στο οποιο θα εχει συνδεθει σκληρος δισκος μεσω usb 3 για αναπαραγωγη ταινιων full hd με ηχο dts-dtshd.Οι ταινιες εχουν μεγεθος συνηθως απο 8-9 gb εως και 20gb. Η ερωτηση ειναι,θα μπορει να κανει αναπαραγωγη χωρις κολληματα?δλδ ενα καλο android tv box κανει για τετοια δουλεια?θα ειναι ομαλη η αναπαραγωγη της ταινιας η λογω μεγαλου αρχειου ταινιας θα υπαρχουν κολληματα? Ανετα δοκιμασμενο με Zidoo X8 ( usb 3 θυρα ) 7 ώρες πριν, murcielago580 είπε Επισης για να εχω ηχο dts,πως θα συνδεθει ο ενισχυτης?με καλωδιο απο την τηλεοραση στον ενισχυτη η θα πρεπει να εχει εξοδο το android tv box που να στελνει το σημα απευθειας στον ενισχυτη? Μεσω της θυρα OPTICAL ή passthough [ https://www.youtube.com/watch?v=yX5_TaAjfwM ] 7 ώρες πριν, murcielago580 είπε Εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο? ZIDOO X8 ZIDOO X9S Διαβασε εδω να καταλαβεις τι καλουδια εχχουν : https://www.avforums.com/review/zidoo-x9s-x8-x10-android-tv-box-review.13067 1
GEOZN8 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα μια βοήθεια παρακαλώ. Διάβασα παιδιά ότι σε πολλά TV box 4κ H96 Pro plus που γράφει επάνω όχι alfawayse κλπ έχουν θέμα με το μαμά τροφοδοτικό και αρκετοί χρήστες προτυνουν εκτός από άλλο καλώδιο HDMI και αγορά άλλο τροφοδοτικού 5v 3ah αντί 2ah που είναι ο μαμα ο κινέζικος.. Έχετε υπόψην σας γιαυτό το θέμα κάτι?? Δεν με πειράζει ας πάω να πάρω άλλο άμα είναι για καλύτερα.. Αλλά από 2ah σε 3ah μήπως έχω θέμα που θα είναι λίγο ποιο δυνατός η όχι?
mples Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 αν εισαι απο τους τυχερους και δεν εχεις προβλημα με το απαραδεκτο η96 μην το πειραζεις καθολου να πας να παιξεις τζοκερ και οχι με τα περισσότερα αμπερ δεν θα εχεις προβλημα
GEOZN8 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Εννοείς φίλε μου με τα περιφερειακά η και με το ίδιο αυτό καθε αυτό..?? Καλώδιο οκ φορτιστή να πάρω άλλο η να δοκιμάσω αυτόν που θα έχει το πακέτο πρώτα??
mples Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 δυστυχώς εχουν βγαλει φουρνιες με πολλα προβληματα και οχι μονο στο τροφοδοτικο αν δεν εχεις προβλημα μην αλλαξεις τιποτα αν εχεις βαλε αλλο τροφοδοτικο και κανε το σταυρο σου εγω εφαγα στην μαπα δυο απο αυτα ελπιζω εσυ να εισαι τυχερος φιλε
solton57010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μπορεί να προτείνει κάποιος ένα tv box πλην. του xiaomi το οποίο να έχει την φωνητική αναζήτηση?Το θέλω για άτομο το οποίο είναι άσχετο με την τεχνολογία για να βάζει μέσω της φωνιτικής αναζήτησης τραγούδια στο youtube.
GEOZN8 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δεν το έχω παραλαβει ακομη να ξέρω τι παιζει σε 2-3 μερες λογικα θα το έχω γιατι απο την δευτερα ειναι στο Κ.Δ.Αττικης. Εγω έλεγα τον μαμα να μην το δοκιμασω καθολου και να παω να παρω έναν καλό που βρήκα της AKYGA Adapter 5V/3A 15w που έχει και 2 χρόνια εγγυηση συν 8 βυσματα συν μαζι με Προστασία από: υπέρταση (OVP), υπερένταση (OCP), υπερφόρτωση (OPP), υπερθέρμανση (OTP) και βραχυκυκλώματα (SCP) στα 13 ευρω..!! Τι λέτε ??
arma1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, GEOZN8 είπε Καλησπέρα μια βοήθεια παρακαλώ. Διάβασα παιδιά ότι σε πολλά TV box 4κ H96 Pro plus που γράφει επάνω όχι alfawayse κλπ έχουν θέμα με το μαμά τροφοδοτικό και αρκετοί χρήστες προτυνουν εκτός από άλλο καλώδιο HDMI και αγορά άλλο τροφοδοτικού 5v 3ah αντί 2ah που είναι ο μαμα ο κινέζικος.. Έχετε υπόψην σας γιαυτό το θέμα κάτι?? Δεν με πειράζει ας πάω να πάρω άλλο άμα είναι για καλύτερα.. Αλλά από 2ah σε 3ah μήπως έχω θέμα που θα είναι λίγο ποιο δυνατός η όχι? 3 ώρες πριν, mples είπε δυστυχώς εχουν βγαλει φουρνιες με πολλα προβληματα και οχι μονο στο τροφοδοτικο αν δεν εχεις προβλημα μην αλλαξεις τιποτα αν εχεις βαλε αλλο τροφοδοτικο και κανε το σταυρο σου εγω εφαγα στην μαπα δυο απο αυτα ελπιζω εσυ να εισαι τυχερος φιλε Ισχυει και για το tx9 pro αυτο ;
freelove Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN to ανω μηχανηματακι εχω... novago εχει δοκιμασει κανεις? μπορει να παιξει?
mples Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, arma1 είπε Ισχυει και για το tx9 pro αυτο ; οχι ειναι οκ αυτο 8 ώρες πριν, solton57010 είπε Μπορεί να προτείνει κάποιος ένα tv box πλην. του xiaomi το οποίο να έχει την φωνητική αναζήτηση?Το θέλω για άτομο το οποίο είναι άσχετο με την τεχνολογία για να βάζει μέσω της φωνιτικής αναζήτησης τραγούδια στο youtube. m8s w τωρα το βγαζει και με φωνητική αναζήτηση 1
GEOZN8 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά μόλις είδα ότι πάει στο ταχυδρομείο.. Έχω αγχωθεί χθες είδα πολλά βίντεο με χάλια θέμα που δεν έπαιρναν μπρος.. Λέω μήπως πάω να πάρω τα τροφοδοτικά..
D-tonys7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Γνωρίζει κανείς αν το Google Cast το οποίο είναι ενσωματωμένο στο Χiaomi tv box αν κάνει την ίδια δουλειά με το Chromecast 2?
dimvel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μολις παρελαβα ενα mecool m8s pro απο το bangood το συνδεσ στην τιβι (μια παλια sony) και δεν εχω σημα μπαμ - μαυρη οθονη. Εχει κανεις καμια ιδεα τι να φταιει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα