Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοούσα ότι έχω δει και τα δύο μοντέλα τόσο με χειριστήρια με πλήκτρα αριθμών όσο και χωρίς.

Καλή (νομίζω) περίπτωση βρήκα και σε ολλανδικό κατάστημα αλλά πως το φέρνεις από εκεί και με τι κόστος.

Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με λειτουργία αυτών, αν κολλάνε ή έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα, όπως νομίζω είχε αναφερθεί για Nokia Streaming Box 8010;

Επεξ/σία από gousias
  • Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gousias είπε

Εννοούσα ότι έχω δει και τα δύο μοντέλα τόσο με χειριστήρια με πλήκτρα αριθμών όσο και χωρίς.

Καλή (νομίζω) περίπτωση βρήκα και σε ολλανδικό κατάστημα αλλά πως το φέρνεις από εκεί και με τι κόστος.

Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με λειτουργία αυτών, αν κολλάνε ή έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα, όπως νομίζω είχε αναφερθεί για Nokia Streaming Box 8010;

Το Nokia 8000 το έχω και δεν κολλάει σε αυτά που το θέλω εγώ. Συνεχίζει τώρα  η Thomson να τα βγάζει κατόπιν αδείας της μητρικής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποίο είναι καλύτερο TV box από τα δύο το x96 m200 η το x96 Q plus 

Επεξ/σία από Aggelosz8
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε TV box σύγκριση
Δημοσ.

Εκανα το λάθος κ βιάστηκα και αγόρασα ένα H96 Max Ultimate RK3528 από Banggood...με σκοπό να χρησιμοποιηθεί σε ψηφιακή μη-smart τηλεόραση για vodafone tv / cosmote tv.

https://www.banggood.com/H96MAX-Ultimate-RK3528-Android-13-TV-Box-4+64GB-Dual-WIFI-6-Bluetooth-5_0-Set-Top-Box-8K-H_265-Screen-Cast-3000Mps-p-1985108.html

Αξιολόγηση από κάτω (από το 2023) γράφει ότι δεν υποστηρίζει HD περιεχόμενο σε δημοφιλείς πλατφόρμες...δεν ξέρω αν έχει αλλαξει κάτι από τότε.

Κοίταζα ένα παρόμοιο με λίγο κατώτερες προδιαγραφές, όπου δεν είχε τέτοιες αναφορές στις αξιολογήσεις, είδα αυτό με το ίδιο βασικό hardware κ δεν κοίταξα καθόλου αξιολογήσεις.

Το γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο, το έχει δοκιμάσει;

Δημοσ.

Κανένα από αυτά δεν υποστηρίζουν αυτό που θες ανεξαρτήτως hardware γιατί δεν είναι πιστοποιημένα.

Δημοσ.
17 minutes ago, mr.Vox said:

Κανένα από αυτά δεν υποστηρίζουν αυτό που θες ανεξαρτήτως hardware γιατί δεν είναι πιστοποιημένα.

δηλαδή δεν θα παίζουν καθόλου (είναι rooted; ) ή θα έχουν άλλους περιορισμους;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, definitio είπε

δηλαδή δεν θα παίζουν καθόλου (είναι rooted; ) ή θα έχουν άλλους περιορισμους;

Ότι θες μπορεί να είναι. Πάρε ένα πιστοποιημένο για να μην σκας και να ψάχνεις

Δημοσ.

Αμα δεν ειναι certified, δεν προκειται να παιξουν ποτε 4κ περιεχομενο απο τις γνωστες streaming πλατφορμες. Για αυτο παντα προτεινουμε μονο certified εδω και ας γινομαστε γραφικοι να λεγεται το ιδιο πραγμα σχεδον κατω απο καθε ερωτηση.

Αν καποιος δεν ενδιαφερεται για τετοια χρηση (netflix/disney+/λοιπες πλατφορμες που θελουν certified μη rooted androidtv boxes), τοτε δεν τον νοιαζει το να ειναι certified, προφανως..

Δημοσ.
8 hours ago, kallair said:

Αμα δεν ειναι certified, δεν προκειται να παιξουν ποτε 4κ περιεχομενο απο τις γνωστες streaming πλατφορμες. Για αυτο παντα προτεινουμε μονο certified εδω και ας γινομαστε γραφικοι να λεγεται το ιδιο πραγμα σχεδον κατω απο καθε ερωτηση.

Αν καποιος δεν ενδιαφερεται για τετοια χρηση (netflix/disney+/λοιπες πλατφορμες που θελουν certified μη rooted androidtv boxes), τοτε δεν τον νοιαζει το να ειναι certified, προφανως..

προς το παρόν μόνο για cosmote tv/ vodafone tv...ελληνικά πακέτα τηλεόρασης streaming

Δημοσ.
Στις 18/5/2025 στις 9:45 ΠΜ, tasos2012 είπε

Με τις ταχύτητες που έχουμε (έστω στην χώρα μας),η θύρα ethernet είναι άχρηστη. Οτι κάποιοι μπορούν να μην θέλουν wifi λόγω ακτινοβολίας κλπ........είναι το λιγότερο ανούσιο.Κλείνεις το δικό σου και πιάνεις άλλα 30 δίκτυα απο τους γείτονες,ενώ παράλληλα υπάρχουν τουλάχιστον  δύο κινητα στο σπίτι και ΄σιως και ασύρματο σταθερό....... Υπάρχει βέβαια και η επιλογή της προσθήκης usb-ethernet (που είναι και usb hub και μπορείς να βάλεις και δίσκους,στικάκια,usb dac κλπ). 
Τα xiaomi είναι η πιο ασφαλής επιλογή, οι άλλες φτηνοκινεζιές δεν ξέρεις αν θα υπάρχουν σε δύο χρόνια.

Θα ηθελα να δω πως το boxaki θα παιζει bluray remux που το bitrate τους ξεπερναει τα 100mbps , οταν ειναι συνδεδεμενο σε wifi και απο πισω εχει αλλα 30 δικτυα στο ιδιο καναλι να κανουν παρεμβολες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

θα παιζει bluray remux που το bitrate τους ξεπερναει τα 100mbps

4Κ remux; Γιατί σε 1080p το μεγαλύτερο που έχω δει είναι 40mbps, αφού φυσικά πρώτα αφαιρέσω όλα τα ανούσια streams με το mkvtoolnix.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

4Κ remux; Γιατί σε 1080p το μεγαλύτερο που έχω δει είναι 40mbps, αφού φυσικά πρώτα αφαιρέσω όλα τα ανούσια streams με το mkvtoolnix.

Προφανως 4k. 2025 εχουμε.

Τα 40bmps που λες ειναι average η max?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Προφανως 4k. 2025 εχουμε.

Τα 40bmps που λες ειναι average η max?

Έχω κάπου 400 ταινίες σε remux 1080p (στο σπίτι μου γίνεται η χαρά των σκληρών δίσκων). 40mbps έχω μετρήσει max σε ταινία, σε όλες τις ταινίες κρατάω ένα stream ήχου (dts-hd αν υπάρχει αλλιως truehd). Έχω φτιάξει script σε python και έχω μετρήσει ακριβώς όλες τις ταινίες που έχω (μέγεθος αρχείου σε bit / διάρκεια σε δευτερόλεπτα). Σκεφτόμουν να πάω σε 4Κ αλλά επειδή κάνω συλλογή ξεφεύγουμε λιγάκι σε χωρητικότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Πάντως σε 4Κ το bitrate όντως ξεπερνά συχνά τα 100 Mbps, οπότε έχει σημασία αν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Δεν διαφωνώ, απλώς δεν ξέρω, δεν τυχαίνει να έχω στην κατοχή μου ταινίες 4Κ. Για να το λέτε σίγουρα ξέρετε. Το bitrate είναι με ένα stream ήχου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...