gousias Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Εννοούσα ότι έχω δει και τα δύο μοντέλα τόσο με χειριστήρια με πλήκτρα αριθμών όσο και χωρίς. Καλή (νομίζω) περίπτωση βρήκα και σε ολλανδικό κατάστημα αλλά πως το φέρνεις από εκεί και με τι κόστος. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με λειτουργία αυτών, αν κολλάνε ή έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα, όπως νομίζω είχε αναφερθεί για Nokia Streaming Box 8010; Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από gousias
mr.Vox Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, gousias είπε Εννοούσα ότι έχω δει και τα δύο μοντέλα τόσο με χειριστήρια με πλήκτρα αριθμών όσο και χωρίς. Καλή (νομίζω) περίπτωση βρήκα και σε ολλανδικό κατάστημα αλλά πως το φέρνεις από εκεί και με τι κόστος. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει με λειτουργία αυτών, αν κολλάνε ή έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα, όπως νομίζω είχε αναφερθεί για Nokia Streaming Box 8010; Το Nokia 8000 το έχω και δεν κολλάει σε αυτά που το θέλω εγώ. Συνεχίζει τώρα η Thomson να τα βγάζει κατόπιν αδείας της μητρικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα