Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 11 ώρες πριν, tasos2012 είπε bluray remux.......ώπα παιδιά,αν θέλουμε τέτοια κόλπα (ασύρματα) δεν πάμε σε boxaki του 50ευρου. Γι αυτο κι εγω πηγα στο dune 1
nickol-us Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Έχω ένα παλιό android box (x96 mini/2gb ram) όπου λόγω παλαιότητας αδυνατεί πλέον ακόμη και για τα βασικά. Λόγω παλαιού android 7, δεν παίρνει ενημερώσεις, οριακά βλέπω YouTube μέσω chrome σε 480p. Η κυρία χρήση του ήταν YouTube και καμία σειρά on demand μέσω browser (ant1, star, skai κλπ) Ερώτηση 1. αξίζει να ασχοληθώ (και αν θα βρω) να βάλω νεότερο android για την συσκευή ώστε να έχω ενημερώσεις και να τρέχουν οι εφαρμογές; 2. υπάρχουν φθηνά κουτάκια (20-30 ακόμη και από Κίνα) που αξίζουν και κάνουν απροβλημάτιστα ότι ζητώ; 3. στα 50-60€ κοιτάζω την εναλλακτική του mi box. Αξίζει τα 10€ διαφορά το 3rd gen; Με την λιγοστή ram που έχουν τα mi box, σηκώνουν on demand μέσω browser ή είσαι "αναγκασμένος" να βλέπεις μόνο ότι έχει εφαρμογή; 4. Έχω ένα box από Vodafone tv που μου έδωσαν δώρο, δεν το έχω ανοίξει ούτε να το δω. Παραμετροποιείτε - έχει την δυνατότητα να κάνει τίποτα από τα παραπάνω; Επεξ/σία 27 Ιουλίου από nickol-us
chvnce Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 8 ώρες πριν, nickol-us είπε Έχω ένα παλιό android box (x96 mini/2gb ram) όπου λόγω παλαιότητας αδυνατεί πλέον ακόμη και για τα βασικά. Λόγω παλαιού android 7, δεν παίρνει ενημερώσεις, οριακά βλέπω YouTube μέσω chrome σε 480p. Η κυρία χρήση του ήταν YouTube και καμία σειρά on demand μέσω browser (ant1, star, skai κλπ) Ερώτηση 1. αξίζει να ασχοληθώ (και αν θα βρω) να βάλω νεότερο android για την συσκευή ώστε να έχω ενημερώσεις και να τρέχουν οι εφαρμογές; 2. υπάρχουν φθηνά κουτάκια (20-30 ακόμη και από Κίνα) που αξίζουν και κάνουν απροβλημάτιστα ότι ζητώ; 3. στα 50-60€ κοιτάζω την εναλλακτική του mi box. Αξίζει τα 10€ διαφορά το 3rd gen; Με την λιγοστή ram που έχουν τα mi box, σηκώνουν on demand μέσω browser ή είσαι "αναγκασμένος" να βλέπεις μόνο ότι έχει εφαρμογή; 4. Έχω ένα box από Vodafone tv που μου έδωσαν δώρο, δεν το έχω ανοίξει ούτε να το δω. Παραμετροποιείτε - έχει την δυνατότητα να κάνει τίποτα από τα παραπάνω; Μιας και είναι απλά αυτά που ζητάς από ένα tv box, θα έλεγα να δοκιμάσεις τον Kiwi Browser, που 'ναι πιο ελαφρύς απ' τον Chrome. Τον περνάς με apk, και τον δοκιμάζεις. Λογικά, δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεις πως ούτε αυτός τραβάει, τότε κάνε έναν κόπο να συνδέσεις το tv box τής Vodafone. Θυμάμαι που φίλος μου 'χε δώσει σε κάποια φάση tv box άλλης εταιρίας, και δεν είχε καμιά διαφορά απ' το mecool που 'χα ήδη. Βέβαια, διαφορετικές εταιρίες, οπότε μπορεί της Vodafone να είναι πιο περιοριστικό. Δεν χάνεις κάτι αν του ρίξεις μια ματιά.
-WISE- Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Λίγο τα φώτα σας. Έχω το γνωστό Mecool KM2 Plus 4K το οποίο κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του (τουλάχιστον στα μάτια μου) σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες ταινιών και αθλητικών που χρησιμοποιώ στην τωρινή μου TV. Αγόρασα, όμως, πρόσφατα μια καινούρια καλή Google TV τηλεόραση και αναρωτιέμαι. Θεωρείτε ότι το Mecool θα δίνει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα στις εφαρμογές ή είναι καλύτερη η χρήση των "native" εφαρμογών της TV; Πχ το Netflix θα αντιλαμβάνεται απευθείας τις ρυθμισεις της TV οπότε θα πετυχαίνει καλύτερη απόδοση (HDR, χρώματα Dolby Vision) απο το να τρέχουν οι εφαρμογές μέσω box/hdmi. Δηλαδή - χωρίς να είμαι ειδικός - πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά της TV (QLED 144Hz/120Hz, Dolby Vision, HDR10+) αποδίδουν πλήρως αφου δεν παρεμβαλεται επιπλέον συσκευή που ενδέχεται να περιορίσει τα χρώματα ή το frame rate για παράδειγμα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από -WISE-
chvnce Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 11 ώρες πριν, -WISE- είπε Καλησπέρα παιδιά. Λίγο τα φώτα σας. Έχω το γνωστό Mecool KM2 Plus 4K το οποίο κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του (τουλάχιστον στα μάτια μου) σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες ταινιών και αθλητικών που χρησιμοποιώ στην τωρινή μου TV. Αγόρασα, όμως, πρόσφατα μια καινούρια καλή Google TV τηλεόραση και αναρωτιέμαι. Θεωρείτε ότι το Mecool θα δίνει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα στις εφαρμογές ή είναι καλύτερη η χρήση των "native" εφαρμογών της TV; Πχ το Netflix θα αντιλαμβάνεται απευθείας τις ρυθμισεις της TV οπότε θα πετυχαίνει καλύτερη απόδοση (HDR, χρώματα Dolby Vision) απο το να τρέχουν οι εφαρμογές μέσω box/hdmi. Δηλαδή - χωρίς να είμαι ειδικός - πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά της TV (QLED 144Hz/120Hz, Dolby Vision, HDR10+) αποδίδουν πλήρως αφου δεν παρεμβαλεται επιπλέον συσκευή που ενδέχεται να περιορίσει τα χρώματα ή το frame rate για παράδειγμα. Της ίδιας γνώμης είμαι κι εγώ. Με μια καλή τηλεόραση, που 'χει δυνατότητες ως panel, δεν βρίσκω λόγο χρήσης εξωτερικής συσκευής. Σε πιο παλιές/οικονομικές τηλεοράσεις, ναι. Σε καλές, δεν πιστεύω πως κάνουν την διαφορά. Ωστόσο, μια δοκιμή πάντοτε πείθει. Εφόσον έχεις το mecool, μπορείς να κάνεις μια σύγκριση με και χωρίς, για να δεις τις διαφορές. 1
mr.Vox Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Σε παλαιότερη τηλεόραση Panasonic ανώτερης σειράς που το Netflix το πέταξαν εκτός η εικόνα με την χρήση κουτιού όποιο και να είναι αυτό δεν είναι τόσο καλή. Υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι με το frame rate. Δεν ενοχλεί τους περισσότερους αλλά κάποιος ψαγμένος θα το καταλάβει, Ναι η εικόνα ήταν καλύτερη με την εφαρμογή της τηλεόρασης σε σχέση με το αναγκαστικά συνδεδεμένο κουτί. 1
mr.Vox Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Να πούμε επίσης ότι HDR 4K και τα διάφορα άλλα δίνει και η FU 55 στα 250 ευρώ αλλά και η Sony σε μοντέλο των 1500 ευρώ. Μόνο όταν τις πάρετε σπίτι σας θα δείτε τις διαφορές. Ημέρα με την νύχτα. Στα μαγαζιά όλες σχεδόν το ίδιο φαίνονται. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για τηλεόραση ας δει τα reviews όχι των χρηστών αλλά έγκυρων site συνήθως Αγγλικά είναι αυτά με τα τέστ και δοκιμές που κάνουν. Εννοείται όλα αυτά αναλόγως το budjet που έχουμε.
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Και την πηγή που έχει ο καθένας. Σε Netflix ας πούμε δε βλέπεις μεγάλες διαφορές νομίζω.
mr.Vox Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Ισχύει. Αλλά και στο Netflix το μαύρο δεν είναι μαύρο αλλά γκρι. Στις φθηνιάρικες υπάρχει ένα ξεθωριασμα χρωμάτων ιδίως στο κέντρο της οθόνης και επεκτείνεται πιο λίγο στα άκρα. Αυτό συμβαίνει ακόμα και στα δελτία ειδήσεων
-WISE- Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι αν το κακό panel δείχνει χειρότερα όταν αναπαράγει περιεχόμενο από κάποιο boxάκι και αντίστοιχα τι αναπαράγει σε ένα πανάκριβο panel. Σε διάφορα sites που έχω ψάξει, μάλλον καταλήγουν ότι τα πράγματα πάντα είναι καλύτερα όταν τρέχουν native εφαρμογές στην TV. Απλά το μόνο επίφοβο είναι ότι μπορεί ένα πρωί να αποφασίσει ο κατασκευαστής ότι δεν αξίζει να συνεργάζεται με το (κάθε) Netflix και να σταματήσει η υποστήριξή του. Κάτι που από,τι διαβάζω δεν έχει συμβεί σε επώνυμα boxάκια ποτέ. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από -WISE-
mr.Vox Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, -WISE- είπε Το θέμα είναι αν το κακό panel δείχνει χειρότερα όταν αναπαράγει περιεχόμενο από κάποιο boxάκι και αντίστοιχα τι αναπαράγει σε ένα πανάκριβο panel. Σε διάφορα sites που έχω ψάξει, μάλλον καταλήγουν ότι τα πράγματα πάντα είναι καλύτερα όταν τρέχουν native εφαρμογές στην TV. Απλά το μόνο επίφοβο είναι ότι μπορεί ένα πρωί να αποφασίσει ο κατασκευαστής ότι δεν αξίζει να συνεργάζεται με το (κάθε) Netflix και να σταματήσει η υποστήριξή του. Κάτι που από,τι διαβάζω δεν έχει συμβεί σε επώνυμα boxάκια ποτέ. Για αυτό η επόμενη τηλεόραση που θα αγοράσω θα είναι καλής σειράς και οπωσδήποτε Google TV. Μακριά από Vidaa, TiVo, opera, Newd Fire κτλ. Είμαι φίλος του κινηματογράφου.Τουλάχιστον θα ανανεώνεται πιο συχνά. Για Ελλάδα μιλάμε πάντα. Αλλού δεν ξέρω. Επίσης και στις φθηνές πιστεύω ότι η native εφαρμογή παίζει καλύτερα από τα Tv boxes χωρίς να έχω ψάξει περισσότερο αλλά με το δικό μου μάτι.
TechWeirdo Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Επειδή είμαι λίγο ανίδεος για να πάρεις TV box , πρέπει να έχεις συνδρομή Netflix ή τίποτα τέτοιο για να το αγοράσεις;
gokuthelegend Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, TechWeirdo είπε Επειδή είμαι λίγο ανίδεος για να πάρεις TV box , πρέπει να έχεις συνδρομή Netflix ή τίποτα τέτοιο για να το αγοράσεις; Δεν χρειάζεται να έχεις συνδρομή σε κάποια υπηρεσία. Μπορείς να παρακολουθείς δωρεάν, πχ ERTflix, Youtube, ή αν έχεις ταινίες τοπικά σε σκληρό δίσκο. 1
VasKag Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ψάχνω και εγώ ένα φτηνό boxaki μόνο για στρεμιο. Ουτε Netflix ούτε cosmote. Βρήκα ένα σε γνωστό κατάστημα αλλά όταν πήγα να παραλάβω μου είπε ευγενικά στο ταμείο ότι δεν μπαίνει play store και ότι δεν παίζει cosmote Netflix (που δε με νοιάζει) γιατί δεν έχει λέει άδειες. Μου έκανε εντύπωση και δεν το πήρα. Δλδ ούτε χειροκίνητα το apk του stremio δεν θα μπει? Επεξ/σία 14 Αυγούστου από VasKag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα