Προς το περιεχόμενο

Μεσοθεραπεία για ακραία κυτταρίτιδα; ή τι άλλο;


kyriakh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέραααα

Φίλη, ενώ είναι 1.68 και 54 κιλά, δηλαδή αδύνατη, έχει παθολογική κυτταρίτιδα δηλαδή εντονότατη, που δεν δικαιολογείται.

Κάτι άκουσε για μεσοθεραπεία, και σκέφτεται να το κάνει.

Ξέρετε κάτι; Είναι λύση, ή παραμύθι;

Γενικά τι να κάνει; αν ξέρετε από εμπειρία ή επαγγελματικά, θά ταν τέλειο να βοηθήσετε, γιατί από τις διαφημίσεις δε βγάζεις άκρη ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει σημασία το πόσα κιλά είναι αλλά το τι τρώει. Το να τρώει κάποιος πχ 2 πάστες και μια σαλάτα την ημέρα ναι μεν τον αδυνατίζει αλλά κάνει μεγάλο κακό στο δέρμα του (χαλάρωση, κυτταρίτιδα κλπ)

Γλυκά, χυμοί, αναψυκτικά με ζάχαρη, όλα προκαλούν κυτταρίτιδα. Ρώτα την τι διατροφή κάνει και αν όντως η διατροφή της είναι υγιεεινή τότε ας κάνει θεραπεία.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από επιστημονικής απόψεως, δεν βρήκα κανενός είδους ένδειξη ότι η μεσοθεραπεία έχει κάποιο αποτέλεσμα. Εκτός από αυτούς που παίρνουν λεφτά για να την κάνουν, δεν είδα να την συστήνει κανείς άλλος. ΄Τα μόνα στοιχεία που βρήκα είναι για τις παρενέργειες που έχει. Οπότε, μακριά.

 

Γενικά για την κυτταρίτιδα, η μόνη λύση που συστήνεται είναι γυμναστική και διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Φυσικά, αυτή  η λύση έχει δύο προβλήματα.

1. Από αυτό δεν βγάζει κανείς λεφτά.

2. Χρειάζεται να κάνεις προσπάθεια ως άτομο και όχι απλά να κάθεσαι.

Οπότε, βρίσκεται κάποιος "μάγος" που σου λέει ότι "δεν χρειάζεται να κόψεις τις σοκολάτες ή να κουνήσεις τον κώλο σου, απλά σκάσε Χ λεφτά, ξάπλωσε μπρουμυτα και θα σε φτιάξω". Κι επειδή είναι πιο εύκολο να την αράξεις από το να βγαίνεις για τρέξιμο, υπάρχει κόσμος που ψήνεται.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...