Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχαρητήρια για τους πανυγυρισμούς σας πάνω από τα πτώματα ανθρώπων, όποιοι και αν ήταν αυτοί.

Δείχνει την ηθική σας.

Σωτηριο ετος 2008, ο Ελληνας τρωει ακομα με χρυσα κουταλια και μολις εχει τα εχει τιναξει ο Χριστοδουλος, ο liopyr αναφερει:

συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την καραμέλα με τον σεβασμό στον νεκρό, και είναι νεκρός, και πως μιλάτε έτσι για έναν νεκρό...

ναι είναι νεκρός, υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος ηθικής που προστάζει πως ο νεκρός είναι άνευ κριτικής έστω για δεκαπέντε μέρες?

εντάξει, να σεβαστώ την αφέλεια κάποιου που πενθεί, αλλά τον ίδιο, όχι δεν θα τον σεβαστώ σε οποιαδήποτε ''βιολογική φάση'' και αν βρίσκεται...

Ετος 2013 και ακουμε διδασκαλια περι σεβασμου για τους νεκρους και πως μονο οι υπανθρωποι χαιρονται για την βιολογικη μεταβαση καποιου συνανθρωπου...

Me confused, η κριση φαινεται κανειτον ανθρωπο ευαισθητο, ψυχουλα πως το λενε.

• Like 25
  • Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

drlo, κανένας νοήμον δεν πανυγυρίζει, ακόμα και σε πόλεμο για τις ζωές που αφαίρεσε.

Συγνώμη η παρέλάσεις για τη νίκη στο ΒΠΠ πχ δεν είναι πανυγυρισμοί ?

Θα μου πεις "είναι πανυγιρισμοί για τη νίκη τη δική σου όχι για το θανατο των αντιπάλων/εχθρών" ... όμως ειλικρινά αυτό δεν είναι το ίδιο πράγμα ? Θα μπορούσε να συμβεί το ένα χωρίς το άλλο ?

και αν δεν είναι γιατί δεν μπορεί να πανυγυρίσει κάποιος για την "νίκη" "ενάντια" σε μια συμμορία (δηλαδή το ότι εξαλείφθγκε ο κίνδυνος από αυτήν) και όχι απαραίτητα για το θάνατό τους ?

Δημοσ.

Σωτηριο ετος 2008, ο Ελληνας τρωει ακομα με χρυσα κουταλια και μολις εχει τα εχει τιναξει ο Χριστοδουλος, ο liopyr αναφερει:

Ετος 2013 και ακουμε διδασκαλια περι σεβασμου για τους νεκρους και πως μονο οι υπανθρωποι χαιρονται για την βιολογικη μεταβαση καποιου συνανθρωπου...

kelso-burn.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Θα χε πολύ ενδιαφέρον μετά από αυτό να μάθουμε την θέση του liopyr.

Δημοσ.

Η θεση του ειναι οχι σε ολα ,καμια ρεαλιστικη αντιπροταση ,αερολογιες οπως παντα,

α! και κατι αλλο οχι σε ολα...

Αντιδρουμε για να αντιδρουμε ετσι χωρις λογο ,ηθικολογουμαι οπως μας βολευει -συμφερει παντα .Ονειρευομαστε ενα πλανητη που ολοι θα ειναι ισοι ,παγκοσμια ειρηνη κτλπ  και εγω ονειρευομαι μια φερραρι απλα εχω περισσοτερες πιθανοτητες να την αποκτησω απο οσες εχει ο λιοπυρ να γινουν αυτα που φανταζεται.

• Like 1
Δημοσ.

και ειμαι σιγουρος οτι θεωρει τον Midi_Miliz χουντικο, νεοναζιστη, χρυσαυγιτη επειδη εγραψε τιμη στους ΕΚΑΜτζηδες...

αλλα αυτο ειναι αρκετα προκλητικο ποστ οποτε το λεω για πλακα για να τον πικαρω λιγο (τον liopyr).

• Like 1
Δημοσ.

social nick, Το ίδιο θα έλεγα για οποιαδήποτε περίπτωση. Μπορεί αυτό να σηκώνει μία καινούρια διεργασία στον εγκέφαλό σου και να σε μπερδεύει επειδή έχεις μάθει να λειτουργείς και να ζυγίζεις τις αξίες σου όπως σε βολεύει, αλλά κράτα πως με το να σέβεσαι έναν νεκρό δεν υπερασπίζεσαι τον ίδιο, αλλά την δική σου ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Επίσης, η επιχειρηματολογία που βασίζεται αποκλειστικά στο συναίσθημα λέγεται λαϊκισμός, και συνήθως δεν έχει καλά αποτελέσματα.

porg  (pagal ή δεν είναι τόσο μικρός ο κόσμος); διάβασε το από πάνω.

Δεν έχει να κάνει με το πως με βολεύει, όση σημασία δίνουν αυτοί στην ανθρώπινη ζωή άλλη τόση δίνω εγώ για την δική τους.Δεν έχουν κανένα ελαφρυντικό, είναι κοινοί εγκληματίες που σκοτώνουν για τη πλάκα τους, κάθε σύγκριση με πολέμους η άλλες καταστάσεις είναι άκυρη.

Τέτοια τσογλάνια, μαζί με τους βιαστές, πρέπει να τρώνε ξύλο 2-3 μέρες πριν το παλούκωμα.Μετά το παλούκωμα πάντως θα τον σεβαστώ τον νεκρό!Ποιος σου είπε ότι δεν θα το κάνω;

Ψάξε ξανά την έννοια του λαικισμού.

Ποιος είναι ο pagal και γιατί πιστεύει πως είμαι εγώ;

• Like 2
Δημοσ.

Eλεος με την ακροδεξια βλακεια .. καποιοι δεν την κρυβετε με ειρωνεια. Εννοειται οτι σε αυτην την περιπτωση τα οπλα επρεπε να χρησιμοποιηθουν ..οι ανθρωποι ηταν επικινδυνοι. Φαινοταν και απο τις φωτογραφιες τους αν τους εβλεπες..οτι ηταν αγριοι εγκληματιες. Αυτο βεβαια απο το να κοροιδευεις τις συστασεις για την σωστη χρηση των οπλων ε λιγο καταληγει αστειο. Ειδικα οταν πριν λιγες μερες ειχε γεμισει το διαδικτυο απο καποιους πορωμενους που εγραφαν για τον διαδηλωτη που σκοτωσαν οι αστυνομικοι με πιδακα νερου στην Τουρκια.. καλα να παθετε αριστερουληδες να τα βαζετε με την αστυνομια. Μην πω για τα κρουσματα οπλοκατοχης στην βουλη. Οπως ειχε πει και καποιος εκφυλος οταν δεν σε ενοχλει το προσωπο του τερατος αρχιζεις να του μοιαζεις. Αρα δεν καταλαβα ουτε το αστειακι ουτε τα λαικς απο κατω αν και γνωριζα απο πριν τον ιδεολογικο κυριαρχο προσανατολισμο. Το βρηκα λιγο βεβηλο να το πω;ελπιζω να μην τα ξερετε αυτα καλυτερα απο εμενα. Αν και αμφιβαλω..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν τελευταίο ποστ και πάω να κάνω κάτι απαίσιο για να περάσει η ώρα μου.

Το ίδιο θα έλεγα για οποιαδήποτε περίπτωση. Μπορεί αυτό να σηκώνει μία καινούρια διεργασία στον εγκέφαλό σου και να σε μπερδεύει επειδή έχεις μάθει να λειτουργείς και να ζυγίζεις τις αξίες σου όπως σε βολεύει, αλλά κράτα πως με το να σέβεσαι έναν νεκρό δεν υπερασπίζεσαι τον ίδιο, αλλά την δική σου ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Επίσης, η επιχειρηματολογία που βασίζεται αποκλειστικά στο συναίσθημα λέγεται λαϊκισμός, και συνήθως δεν έχει καλά αποτελέσματα.

Δεν ξερεις πόσο βαριέμαι τους ανθρώπους που το παίζουν "ανεξάρητοι" και θεωρούν πως έχουν δίκιο σε όλα (τουλάχιστον έτσι νομίζουν οι ίδιοι... :whistle: ). Λαϊκισμός δηλ το συναίσθημα; Αν έτσι νομίζεις, συγχαρητήρια... Οι οικογένειες της 25χρονης κ τ 37χρονου θα έπρεπε δηλαδή κατά τη γνώμη σου από μέσα τους ή και "απέξω" τους, με το να το λένε, να νιώθουν την όποια θλίψη για τους δολοφόνους; Όχι. Δεν μπορεί κανείς να παίρνει τόσο αντικειμενικές στάσεις. Η αξιοπρέπεια για τους οικείους των θυμάτων, δεν υφίσταται (γι'αυτή την περίπτωση και μόνο).

Αυτό που εννοείς, μου θυμίζει στην ταινία Kill Bill, στο vol.2, που η Elle Driver βρίσκεται στο νοσοκομείο πάνω από το κρεβάτι της Beatrix και λέει "Μπορεί ποτέ να μη σε συμπάθησα, για την ακρίβεια σε απεχθανόμουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε σέβομαι". Μετέφερε το στην πραγματικότητα, σ'αυτό το συμβάν με τους δολοφόνους. Δεν γίνεται, η μάνα ή η γυναίκα ή περισσότερο τα ίδια τα παιδιά να να σκέφτονται «Ναι, λυπάμαι που σκότωσαν  την κόρη μου/τον πατέρα μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στεναχωριέμαι που πέθαναν εκείνοι οι 2 δράστες». Δεν γίνεται. Δεν υπάρχει. Όση φαιά ουσιά κι αν σπαταλήσουμε. Αλλά και γενικότερα, αν σε ληστέψουν είτε σου κλέψουν το σπίτι είτε χειρότερα, είσαι γυναίκα και σε βιάσουν, δεν θα χαρείς/ανακουφιστείς αν - τουλάχιστον - συλληφθεί αυτός που έκανε αυτή την πράξη; Θα λυπηθείς επειδή πιάστηκε απ'την αστυνομία και θα πάει φυλακή; Άι στρόνγκλι ντάουτ. Όμως φυσικά όλα εκείνα τα θύματα θα είναι λαϊκιστές και αναξιοπρεπείς.....

Δημοσ.

Φαινοταν και απο τις φωτογραφιες τους αν τους εβλεπες..οτι ηταν αγριοι εγκληματιες.

Μαλιστα,δηλαδη εσυ μπορεις να καταλαβεις αμα καποιος ειναι εγκληματιας ή οχι,και το ποσο ''αγριος'' ειναι απο  μια φωτογραφια..

• Like 1
Δημοσ.

καλα και τη δικια μου απο το διαβατηριο να δεις, για εγκληματια θα με περασεις!

Δημοσ.

Tι να καταλαβω?Αυτο μου ακουγεται σαν αυτα που λεγαν ορισμενες θειτσες πριν χρονια, οποιος εχει σκουλαρικι ειναι αλητης,οποιος εχει τατουαζ κωλοπαιδαρας,σκουλαρικι στο δεξι αυτι αλητης+φουστης,οποιος ειναι μαυρος ειναι ο αραπης που θα παρει τα παιδια να τα φαει και παει λεγοντας.Τι να σου πω αμα εσυ μπορεις να καταλαβεις το ποιον του ανθρωπου απο την εμφανιση μπραβο σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...