Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Παρτάρετε ρε μπαγάσες; Γράψτε 2-3 σελίδες ακόμα για εμένα, έκλεψα την παράσταση. Μόλις ανακαλύψετε την διαφορά της κριτικής και της προσβολής, πείτε μου να συνεχίσω, thnx. εισαι φαουλ εδω.τουλαχιστον παραδεξου το. δεν εγιναν ουτε βασανιστηρια σε κρατητηρια οπως συνηθιζεται,ουτε εξοστρακισμοι σφαιρων,εγινε ανταλλαγη πυρων μεταξυ δολοφονων κατα συρροη και αστυνομικων. ισως για πρωτη φορα η αστυνομια λειτουργησε σωστα και οπως επρεπε. δε λυπαμαι κανεναν,τα θελαν και τα παθαν. 8
liopyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ω, Άλκη τι μου είπες. Μπράβο, κέρδισες, κλαπ κλαπ. εισαι φαουλ εδω.τουλαχιστον παραδεξου το. δεν εγιναν ουτε βασανιστηρια σε κρατητηρια οπως συνηθιζεται,ουτε εξοστρακισμοι σφαιρων,εγινε ανταλλαγη πυρων μεταξυ δολοφονων κατα συρροη και αστυνομικων. ισως για πρωτη φορα η αστυνομια λειτουργησε σωστα και οπως επρεπε. δε λυπαμαι κανεναν,τα θελαν και τα παθαν. Είπα εγώ πουθενά ότι λειτούργησε κακώς; Αυτό που είπα είναι πως το αποτέλεσμα δεν είναι για πανηγύρια, αυτοί που πανηγυρίζουν είναι.. Πόσο πιο απλά;
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 μερικοι πανηγυριζουν επειδη ειναι αλβανοι. ειναι γνωστες "φατσες" αυτες,καθε φορα τα ιδια. οι υπολοιπο (φανταζομαι) πανηγυριζουν επειδη γλιτωσαμε απο πραγματικους κακοποιους. ναι απο αυτους που τα ουγκ,δε τολμανε ουτε να τους κοιταξουν,οχι απο τους αλλους που πουλανε τσαντες και παντοφλες στο μοναστηρακι. 3
deesnider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μόλις ανακαλύψετε την διαφορά της κριτικής και της προσβολής, πείτε μου να συνεχίσω, thnx. Εν προκειμένω: Κριτική: Η απαξίωση από 'σένα τού νεκρού, ο οποίος διαφωνούσε έως και εμπράκτως, με τα προσωπικά σου πιστεύω. Προσβολή: Η απαξίωση από τους άλλους τού νεκρού, ο οποίος διαφωνούσε έως και εμπράκτως, με τα δικά τους. Την ανακαλύψαμε. Μπορείς να συνεχίσεις...
liopyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εντάξει, δόξα και τιμή στον κύριο θεούλη που έστειλε καρκίνο στον Χριστόδουλο. (αυτό είναι προσβολή). Ο Χριστόδουλος ήταν χουντικός. (αυτό είναι κριτική). Αύριο, θα σας μάθω μαθηματικά.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 καταρχήν. τι είναι αυτά που γράφονται στο μπλαμπλα;πραγματικά ένα άλλο φόρουμ Συγχαρητήρια για τους πανυγυρισμούς σας πάνω από τα πτώματα ανθρώπων, όποιοι και αν ήταν αυτοί. Δείχνει την ηθική σας. επειδή θίγομαι με το ποστ σου,να πω και γω με τη σειρά μου το συμπέρασμα ότι χαιρόμαστε στα πτώματα ανθρώπων από που βγήκε;οι συγκεκριμένοι είχαν την επιλογή να παραδοθούν από το να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους για να το αποφύγουν!τόσο καιρό που είναι ελεύθεροι,όλοι ζούμε με το φόβο ότι θα πάμε άπατοι από έναν από αυτούς τους εγκληματίες-δολοφόνους. Και ναι χαίρομαι που επιτελούς εντοπίστηκαν μερικοί από αυτούς με την οποία κατάληξη.δεν χαίρομαι για το θάνατό τους αλλά για το αποτέλεσμα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν και σε σένα που έχεις υιοθετήσει αυτή τη λογική(το ίδιο ισχύει και για τα 3 άτομα που άρεσε το ποστ σου). αν δεν έχεις αρχές,αυτά είναι τα αποτελέσματα!δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ηθικό από το ανήθικο και βαφτίζεις εκφράσεις και λόγια όπως σε βολεύει!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! 3
Rabican Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 το κοινο ευχαριστιεται που 2 κακοποιοι, δολοφονοι αθωων ανθρωπων, σκοτωθηκαν ενω γινοταν συμπλοκη με αστυνομικους (αρα δεν παραδοθηκαν και θα μπορουσαν να φανε κι αλλους): προσβολη νεκρων. αυτο ειναι το point σου liopyr;
deesnider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εντάξει, δόξα και τιμή στον κύριο θεούλη που έστειλε καρκίνο στον Χριστόδουλο. (αυτό είναι προσβολή). Ο Χριστόδουλος ήταν χουντικός... (αυτό είναι κριτική). ...οπότε εγώ, ακριβώς διότι ήταν χουντικός, δεν τον σέβομαι ως νεκρό, τη στιγμή που θεωρώ ότι οι άλλοι οφείλουν να σέβονται τους νεκρούς που ήταν δολοφόνοι... (...κι αυτό είναι κωλοτούμπα). Αύριο, θα σας μάθω μαθηματικά. Περίμενε καμιά βδομάδα ακόμα. Τώρα μόλις άρχισες να μας μαθαίνεις υποκριτική. Άσε να την εμπεδώσουμε πρώτα... 7
free@last Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μμμ,ταξικά αδέρφια που αντιτίθενται στο σύστημα κι έτσι;;;http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/77840/o-toxovolos-vgazei-to-kapelo-stoys-drapetes-ton.html
Rabican Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εδώ και μέρες διεξάγεται άγριο κυνήγι των παράνομων δραπετών των Τρικάλων. Των ανθρώπων που τόλμησαν να ξεφτιλίσουν τα μέτρα ασφαλείας των φυλακών, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μας χάρισαν τα πιο αληθινά χαμόγελα με τη μαχητικότητα και το σθένος που υπερασπίζονται την ελευθερία τους wtf! ο χαμος της κοπελας στα ισθμια ειναι απλα παραπλευρη, και ησσονος σημασιας θα προσεθετα, απωλεια στην προσπαθεια να ξεφτιλισουν τα μετρα ασφαλειας και φυσικα στη μαχη για την ελευθερια.. και ειναι κατι για το οποιο ΧΑΙΡΕΤΑΙ και ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ!
man of steel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 καταρχήν. τι είναι αυτά που γράφονται στο μπλαμπλα;πραγματικά ένα άλλο φόρουμ επειδή θίγομαι με το ποστ σου,να πω και γω με τη σειρά μου το συμπέρασμα ότι χαιρόμαστε στα πτώματα ανθρώπων από που βγήκε;οι συγκεκριμένοι είχαν την επιλογή να παραδοθούν από το να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους για να το αποφύγουν!τόσο καιρό που είναι ελεύθεροι,όλοι ζούμε με το φόβο ότι θα πάμε άπατοι από έναν από αυτούς τους εγκληματίες-δολοφόνους. Και ναι χαίρομαι που επιτελούς εντοπίστηκαν μερικοί από αυτούς με την οποία κατάληξη.δεν χαίρομαι για το θάνατό τους αλλά για το αποτέλεσμα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν και σε σένα που έχεις υιοθετήσει αυτή τη λογική(το ίδιο ισχύει και για τα 3 άτομα που άρεσε το ποστ σου). αν δεν έχεις αρχές,αυτά είναι τα αποτελέσματα!δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το ηθικό από το ανήθικο και βαφτίζεις εκφράσεις και λόγια όπως σε βολεύει!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Εγώ πάντως για τέτοιους δεν τρέφω κανέναν σεβασμό ούτε προς τα πτώματα τους.Μακάρι να τα περιέφεραν δημοσίως για τρεις μέρες με όλων των ειδών τους εξευτελισμούς και μετά για άλλες τρεις κρέμασμα στο Σύνταγμα.Να δω πόσο θα σκέφτονταν μετά το επόμενο καθίκι ανεξαρτήτου εθνικότητας να πιάσει όπλο και να δολοφονήσει αθώους.Μακάρι να τους έκοβαν και σε λουρίδες.Αυτά από ένα υπάνθρωπο ναζιστή και ακροδεξιό σύμφωνα με τον κύριο liopyr 2
akpe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εδώ και μέρες διεξάγεται άγριο κυνήγι των παράνομων δραπετών των Τρικάλων. Των ανθρώπων που τόλμησαν να ξεφτιλίσουν τα μέτρα ασφαλείας των φυλακών, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μας χάρισαν τα πιο αληθινά χαμόγελα με τη μαχητικότητα και το σθένος που υπερασπίζονται την ελευθερία τους wtf! ο χαμος της κοπελας στα ισθμια ειναι απλα παραπλευρη, και ησσονος σημασιας θα προσεθετα, απωλεια στην προσπαθεια να ξεφτιλισουν τα μετρα ασφαλειας και φυσικα στη μαχη για την ελευθερια.. και ειναι κατι για το οποιο ΧΑΙΡΕΤΑΙ και ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ! Υποτιθέμενος αναρχικός, τι περίμενες. 1
Rabican Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 mind blowing λογικη θα ελεγα.. τι να πω. και να του πεις αυτουνου, αν ηταν η αδερφη σου η κοπελα στα ισθμια, η ξερω γω η γυναικα που αγαπας περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο, θα εβρισκε κατι απιστευτο να πει για να σε στειλει αδιαβαστο. ειμαι σιγουρος γιαυτο.
KREATOR13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αξια τους δινουμε και που ασχολουμαστε μαζι τους 3
DrLo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εντάξει, δόξα και τιμή στον κύριο θεούλη που έστειλε καρκίνο στον Χριστόδουλο. (αυτό είναι προσβολή). Ο Χριστόδουλος ήταν χουντικός. (αυτό είναι κριτική). Αύριο, θα σας μάθω μαθηματικά. Το δόξα και τιμή στον Παναγούλη που προσπάθησε (ενεπιτυχώς) να σκοτώσει τον Παπαδόπουλο είναι και αυτό προσβολή φαντάζομαι (πέρα από ύμνος στην αποτυχία/ανικανότητα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις