InvadersMustDie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 το θεμα ειναι πως περασαν τοσα μπλοκα απο ευρυτανια προς Σουλι.. μεσα σε οχημα.. οι φατσες τους ειναι γνωστες στους αστυνομικους, δεν περνας ετσι.. κατι μυριζει.. αντιπερισπασμος απο αλλους? υποπτα πραγματα πρωτα απο ολα κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι εχουν στρατιωτικη εκαιδευση, δευτερον ξερουν ακριβως που να πανε, που να κρυφτουν, μορφολογιες περιοχων (στρατιωτικοι χαρτες), τριτον ο οπλισμος που βρεθηκε απο τους νεκρους -καλοδιατηρημενα καλασνικωφ- επιβεβαιωνει αυτο που γραφοταν απο παλια για κρυπτες του UCK με οπλισμο μεσα στην Ελλαδα 1
Muchacho Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Την καναν απο την φυλακη,την καναν την μπαζα τους,τωρα πανε και Αλβανια να ζησουν την ζωαρα τους.. Υγ.Εκει στα συνορα με την Αλβανια πρεπει να φτιαξουν το μεγαλυτερο ναρκοπεδιο της Ευρωπης.. 1
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Υπήρχε παλαιότερα, αλλά απ' την άλλη μεριά, όταν ζούσαν τον σοσιαλιστικό "παράδεισο". 1
liopyr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 το θεμα ειναι πως περασαν τοσα μπλοκα απο ευρυτανια προς Σουλι.. μεσα σε οχημα.. οι φατσες τους ειναι γνωστες στους αστυνομικους, δεν περνας ετσι.. κατι μυριζει.. αντιπερισπασμος απο αλλους? υποπτα πραγματα πρωτα απο ολα κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι εχουν στρατιωτικη εκαιδευση, δευτερον ξερουν ακριβως που να πανε, που να κρυφτουν, μορφολογιες περιοχων (στρατιωτικοι χαρτες), τριτον ο οπλισμος που βρεθηκε απο τους νεκρους -καλοδιατηρημενα καλασνικωφ- επιβεβαιωνει αυτο που γραφοταν απο παλια για κρυπτες του UCK με οπλισμο μεσα στην Ελλαδα 1
liopyr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κρύπτες του UCK mr double account? Οι νέφελιμ θα τις έφτιαξαν κάποια μέρα που θα τους είχαν ψεκάσει.
kostas_dr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν είναι ανάγκη τα καλάσνικοφ να΄ναι σε κρύπτες (προϋποθέτει ότι κάποιος ψάχνει και κάποιοι κρύβουν). Ελεύθερα κυκλοφορούν. Γενικά είμαστε μια ελεύθερη χώρα.
InvadersMustDie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 κρυπτες με την έννοια οτι θα μεινουν εκεί κρυμμένα για να χρησιμοποιηθούν σε "περιστάσεις".. εκει πάνω στα βουνά δε νομίζω να βρήκαν κάποιον να τους τα πούλησε.. χειροβομβίδες, καλάσνικωφ και τόσες σφαίρες δεν κουβαλιούνται τόσο εύκολα , ειδικά οταν παιζουν τρελές έρευνες τριγυρω! double account λέει ο άλλος ναι είμαι ένας απο τους κακοποιούς έχω μπει εδώ να παραπλανήσω τις ερευνες
firewalker Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κρύπτες με όπλα του Αλβανικού στρατού υπάρχουν σίγουρα στα Ελληνικά βουνά. Έχει βρεθεί μία από βοσκό πριν χρόνια. AK-47, πιστόλια κτλ στο γράσο. Ψάχνω το άρθρο αλλά δεν το βρίσκω tbh. Σε εφημερίδα ήταν τότε.
InvadersMustDie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 δεν νομιζω να ειναι και παραλογο, ειδικα με τους τοσους αλβανους ποινικους και παραστρατιωτικους που κουβαληθηκαν εδω μεσα σε τοσα χρονια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μιας που τα τελευταια ποστ ειναι περιπου ανουσια, ας πουμε και κατι πιο ουσιωδες: Το δυσαρεστο νεο της ημερας λοιπον, ειναι οτι οι υπολοιποι της παρεας παραμενουν ακομη εν ζωη. 5
cyber_katsarida Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 έχουν πλησιάσει πολύ ψηλά. πιστεύω θα την κάνουν για Αλβανία. διάβασα ότι έχουν ενημερωθεί οι Αλβανικές αρχές και είπαν ότι θα βοηθήσουν. @@ να βοηθήσουν τους δραπέτες να γλιτώσουν μπορεί. δε ξέρω τι εντολές έχουν οι αστυνομικοί, αν ήμουν εγώ υπεύθυνος πάντως η εντολή θα ήταν μια. σκοτώστε τους 1
epir21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μιας που τα τελευταια ποστ ειναι περιπου ανουσια, ας πουμε και κατι πιο ουσιωδες: Το δυσαρεστο νεο της ημερας λοιπον, ειναι οτι οι υπολοιποι της παρεας παραμενουν ακομη εν ζωη. Τι πιστεύεις οτι θα ήταν καλύτερο; Να σαπίσουν στην φυλακή ή απλα να πεθάνουν;
Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 να σαπισουν στη φυλακη (κοστος εστω και 0.1 ευρω για το ελληνικο κρατος) με πιθανοτητα σε 20 χρονια να ειναι εξω, η να σκοτωθουν (κοστος οσο κανουν οι σφαιρες + ξερω γω κοστος ταφης/ιατροδικαστικα κλπ). μιλαμε για "οντα" τα οποια λογω ποιοτητος τα βλεπω στεγνα ως κοστος. τιποτα παραπανω.. απλα κοστος και φυσικα πιθανοτητα να βγουν εξω και να κανουν τα ιδια... και τονιζω οτι δεν εχει να κανει με το αν ειναι αλβανοι οι ελληνες. ασχετο το ενα με το αλλο. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Τι πιστεύεις οτι θα ήταν καλύτερο; Να σαπίσουν στην φυλακή ή απλα να πεθάνουν; FYI τυπικα και τωρα στη φυλακη ειναι και σαπιζουν. Απλως τους ταισαμε, τους ποτισαμε, απεδρασαν, σκοτωσαν 2-3 στο διαβα τους και επειχειρουν να σκοτωσουν κι αλλους. Ναι, θα ηταν πολυ καλυτερο να φανε χωμα αμεσα οι συγκεκριμενοι. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις