epir21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεστε και οι 2 αλλα εγω το βλέπω απο άλλη οπτική γωνιά. Καταρχήν να μην υπάρχει πιθανότητα απόδρασης. Και όσο καιρό μείνουν στην φυλακή να υποφέρουν με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο άμεσος θάνατος(χωρις να ξέρουμε τι γίνετε μετέπειτα) είναι κάτι που δεν μου κανει σαν τιμωρία. Δηλαδή με λίγα λόγια, θεωρώ τον σωφρονισμό καλύτερη τιμώρια απο το μπαμ και κάτω. Με το μπαμ και κάτω πιο πολύ θα υποφέρουν οι συγγενείς τους (που μπορει να μην φταίνε και καθόλου,βέβαια μπορεί να μην ενδιαφερθούν κάν) παρά οι ίδιοι.
cyber_katsarida Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ο άμεσος θάνατος(χωρις να ξέρουμε τι γίνετε μετέπειτα) είναι κάτι που δεν μου κανει σαν τιμωρία. δε ξέρω πως το βλέπουν οι άλλοι αλλά δεν είναι θέμα τιμωρίας. εγώ τουλάχιστον δε το βλέπω έτσι. δε θέλω να τιμωρηθούν. απλά να μην αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία. όπως όταν βλέπεις ένα σκορπιό στο σπίτι σου τον σκοτώνεις για την ασφάλεια σου, έτσι και τώρα. δε μου κανε κάτι ο σκορπιός αλλά πρέπει να πάρω τα μέτρα μου.
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Προτιμάς να πληρώνεις για να τρώνε και να κοιμούνται τέτοια υποκείμενα δηλαδή. Ο καθείς όπως νομίζει.
epir21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ρε παλικάρια μιλάω για το θέμα της τιμωρίας για τις πράξεις τους. Μην τα ισοπεδώνετε ολα ετσι. Με αυτή την λογική όποιος σκοτώνει θα πρέπει να θανατώνεται ( δλδ θανατική ποινή). Αλλα και κάποιος κλεφτης μπορει να είναι επικίνδυνος όποτε θα πρεπει και αυτος να θανατώνεται. Έτσι όμως καταργείται η ιδεα της φυλάκισης και του σωφρονισμού. Και δεν εννοώ κάποια στιγμή να βγούν έξω, forever inside.
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ποιος σωφρονισμός ρε man, πού τα είδες αυτά; Για καναν Γαβαλά κάτι μπορεί να γίνει, για τέτοιους τύπους ξέχασέ το. Χειρότερα τα κάνεις με το να τους κλείνεις μέσα. Εξάλλου σε αρκετές περιοχές στον κόσμο ισχύει η θανατική ποινή. Για κάποιους κακώς, για κάποιους άλλους καλώς. 1
cyber_katsarida Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ποια τιμωρία ρε φίλε; πιστεύεις ότι αυτοί θα γίνουν άνθρωποι ποτέ; αν βγούνε θα σκοτώσουν πάλι. είναι απλό γι αυτούς. δεν είναι όλοι οι εγκληματίες έτσι
epir21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μάλλον αναφέρομαι σε μια ιδεατή φυλακή χαχα, dunno.. Ίσως έχετε δίκιο απλα είναι περίπλοκο το θέμα. Εγω πχ αν ήμουν στην θέση τους και έκανα οτι έκανα θα ΄ήθελα να με σκοτώσουν χωρίς πολλά πολλά αλλα για να μην υποφέρω. Δηλαδή πιστεύω οτι στην φυλακή θα πέρναγα χειρότερα. Αλλα απο την άλλη δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει στην φυλακή, εικασίες κάνω. @cyber_katsarida όπως είπα προυπόθεση είναι να μην βγούν ποτέ.
Muchacho Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Τους ΕΚΑΜ,ΟΕΑ που καθονται στην Κρητη(και σε αλλες περιοχες) γιατι δεν τους στελνουν πανω να συνδραμουν και αυτοι?Αφου ετσι και αλλιως εδω σχεδον διακοπες κανουν..
InvadersMustDie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 εχουν γινει ολα τελεια με την δημοκρατια, ολα δουλευουν ρολοι, με δημοκρατικο τροπο σου παιρνουν το σπιτι, με δημοκρατικο τροπο σε σκοτωνουν στο δρομο για ενα 20ευρω, με δημοκρατικο τροπο σε κυβερναει αυτος που εβγαλε στις εκλογες 4%, με δημοκρατικο τροπο τρωνε οι διεφθαρμενοι με χρυσα κουταλια, με δημοκρατικο τροπο πληρωνεις εσυ αυτα που κλεψανε οι αλλοι, με δημοκρατικο τροπο εχεις ελευθερια λογου, με δημοκρατικο τροπο σου παιρνουν την εθνικη κυριαρχια ξενες πολυεθνικες, με δημοκρατικο τροπο κανανε τις πολεις χαβουζες, με δημοκρατικο τροπο σου λενε "πηδα" οταν αυτοι θελουν, με δημοκρατικο τροπο σε λενε ρατσιστη οταν τολμας να διαμαρτυρηθεις.... με δημοκρατικο τροπο ολα.. φαε δημοκρατια αν και εγω δε μιλησα ποτε για καταργηση.. μαλλον θα το ειδες με δημοκρατικο τροπο και αυτο
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καταλαβαινεις οτι το δικαιωμα να διαφωνεις και να το δηλωνεις στο δινει η δημοκρατια η' οχι? Θες μηπως να στο γραψω στην μητρικη σου γλωσσα?
aris1986 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Η φυλακες πια ειναι ενα κολεγιο (μαθαινουν καινουργια πραγματα) κάνουν τις κλίκες τους, τις συμμορίες τους, ανεβαίνουν σε ιεραρχίες, έχουν μερικοί ανέσεις και αξιώματα. Οπότε δεν πιάνεται και τόσο για "τιμωρία"... Μια δεύτερη ευκαιρία για "καριέρα" είναι. Με το bonus οτι μπορεί και να αποδράσουν. Και θα τα παιξουν ολα για ολα τοτε. Θάνατος να λες ειναι καπως σκληρό ακομα και γι αυτα τα σκουπίδια. Απλα κατά την προσπάθεια τους να την "κάνουν" αν φάνε καμιά σφαίρα δεν έγινε τπτ για μας απλά παίρνουν το "game over" που αξίζουν! Αφου παιξανε ετσι σαν το san adreas τι περιμένετε μερικοι; Αν ήσασταν σε καμια Αμερική θα τους ειχανε εκτελέσει προ πολου και θα βάζανε και live στο youtube τους μπάτσους να παίρνουν παράσημα. Εκει δεν θα λεγατε τπτ. 2
InvadersMustDie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 φαε δικαιωματα αεριτζιδικα εσυ και ασε τους "χαζους" να τρωνε γαλοπουλες με χρυσα κουταλια.
Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 παντως σε τυπους σαν αυτους του τοπικ, δεν εχει νοημα να τους αντιμετωπιζεις δημοκρατικα εκτος κι αν θεωρεις οτι κι αυτοι δημοκρατικα φερονται στους ανθρωπους γυρω τους (πχ στην κοπελα απο τα ισθμια, η στον αλλο στο διστομο)...
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καταλαβαινεις οτι το δικαιωμα να διαφωνεις και να το δηλωνεις στο δινει η δημοκρατια η' οχι? Θες μηπως να στο γραψω στην μητρικη σου γλωσσα? Ναι, αλλά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το να εκφράζει κάποιος απλά την άποψή του και τέλειωσε εκεί το πράγμα. Άλλο λόγια, άλλο έργα. Χαίρω πολύ, λέει ο καθένας την άποψή του, οι υπόλοιποι συμφωνούμε ή διαφωνούμε και το αφήνουμε εκεί. Και; Θ' αλλάξει κάτι; Anyway, έσβησα μέρος του post γιατί απαγορεύονται πολιτικές συζητήσεις. Ήδη έχουμε ξεφύγει. 1
rikos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καταλαβαινεις οτι το δικαιωμα να διαφωνεις και να το δηλωνεις στο δινει η δημοκρατια η' οχι? Θες μηπως να στο γραψω στην μητρικη σου γλωσσα? Επιστροφη στα μαθηματικα β λυκειου. Το οτι ισχυει το συνεπαγεται δεν σημαινει οτι ισχυει η ισοδυναμια (απαραιτητα). Εαν εχεις δημοκρατια, αυτο συνεπαγεται οτι εχεις ελευθερια λογου. Η ισοδυναμια και αρα το αντιθετο δεν ειναι απαραιτητο να ισχυει γενικα, και στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει ουτε ειδικα. Δηλαδη η υπαρξη της ελευθεριας λογου δεν συνεπαγεται δημοκρατια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις