SOADNICK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 προσωπικα δε γνωριζα οτι αυτη η συμμορια εχει σκοτωσει και την οικογενεια του αλβανου. ακομη χειροτερα λοιπον γιαυτον και το θειο του... Ο αλβανός που λεώ πιο πάνω ήταν ένας απλός αθώος άνθρωπος με καταγωγή απ την Αλβανία, ούτε κακοποιός ούτε τίποτα, απλά βρέθηκα στον λάθος τόπο την λάθος ώρα. Δεν σκότωσαν την οικογένεια του αλλά τον ίδιο, για την οικογένεια είπα να την ρωτήσουν (όπως υποτίθεται ρωτάνε την οικογένεια της Κατερίνας ή του αστυνομικού) αν οι ΕΚΑΜίτες έκαναν καλά που σκότωσαν 2 απ τα μέλη της συμμορίας.
Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 τωρα καταλαβα τι εννοεις! μπερδευτηκα πριν... νομιζα οτι αυτοι οι 2 (ανηψιος και θειος) ειχαν φαει και μελη της οικογενειας τους.. ενιγουεη, προφανως ισχυει (για εμενα τουλαχιστον) το ιδιο πραγμα και για την οικογενεια του ατυχου αλβανου. απλα δεν γνωριζα οτι εχουν φαει κι αλλο κοσμο. thats all... δεν εχει να κανει με κριτηρια του τυπου αυτος ειναι αλβανος καλα κανανε και τον φαγανε. καμμια σχεση.. απλη αγνοια! 2
SOADNICK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 τωρα καταλαβα τι εννοεις! μπερδευτηκα πριν... νομιζα οτι αυτοι οι 2 (ανηψιος και θειος) ειχαν φαει και μελη της οικογενειας τους.. ενιγουεη, προφανως ισχυει (για εμενα τουλαχιστον) το ιδιο πραγμα και για την οικογενεια του ατυχου αλβανου. απλα δεν γνωριζα οτι εχουν φαει κι αλλο κοσμο. thats all... δεν εχει να κανει με κριτηρια του τυπου αυτος ειναι αλβανος καλα κανανε και τον φαγανε. καμμια σχεση.. απλη αγνοια! Σωστος, απλα το ανεφερα γιατι μου εκανε εντυπωση που δεν εχει ειπωθει πιο πριν.
epir21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Είμαι κολλημένος ο άτιμος χαχα.. anyway, εγω προσωπικά κουράστηκα με αυτή την υπόθεση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν τους βρίσκουν και μας τα εχουν κανει τσουρέκια στην TV. Γαμώ τα κανάλια και την τηλεθέαση. 'Οσοι και να είναι οι αστυνόμοι ειναι πολλαπλάσιοι και με εξοπλισμό. (αλήθεια υπάρχει ελικόπτερο με κάμερα νυχτός που δείχνει δηλαδή τα πράσινα ανθρωπάκια να κινούντε, καταλάβατε πιστεύω τι εννοώ χαχα) και αν υπάρχει γιατι δεν χρησιμοποιειται να τελειώνουμε. Το θέμα ειναι να μην περάσουν στην Αλβανία. Μπορεί οι αρχές εκει να ασχοληθούν και να θέλουν να βοηθήσουν αλλα πλεον θα είναι αργά, γιατί αν κρύβονται τόσο καλά εδω και δεν μπορούν να τους βρούν, φανταστείτε τι θα γίνει αν πάνε στην χώρα τους.
saya Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Kαι οι δυο βρεθηκαν σε διασταυρουμενα πυρα.. στην κοπελα μαλιστα περασε τον προφυλακτηρα του αμαξιου και το καθισμα και την πετυχε .. το ειδα χτες στον αλφα. Ατυχια..
chill Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το θέμα ειναι να μην περάσουν στην Αλβανία. Και να τα περάσουν, εσύ τι λες, θα αργήσουν να μας ξαναεπισκεπτούν; Όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει........
pournaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ρε παλικάρια μιλάω για το θέμα της τιμωρίας για τις πράξεις τους. Μην τα ισοπεδώνετε ολα ετσι. Με αυτή την λογική όποιος σκοτώνει θα πρέπει να θανατώνεται ( δλδ θανατική ποινή). Αλλα και κάποιος κλεφτης μπορει να είναι επικίνδυνος όποτε θα πρεπει και αυτος να θανατώνεται. Έτσι όμως καταργείται η ιδεα της φυλάκισης και του σωφρονισμού. Και δεν εννοώ κάποια στιγμή να βγούν έξω, forever inside. Ποιος ο λογος του σωφρονισμου ενος ανθρωπου τον οποιο δεν εχεις σκοπο να τον ξαναφησεις ποτε ζωντανο ελευθερο; 1
HALF EVIL Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ποιος ο λογος του σωφρονισμου ενος ανθρωπου τον οποιο δεν εχεις σκοπο να τον ξαναφησεις ποτε ζωντανο ελευθερο; Πολύ πολυ σωστή ερώτηση. Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Για ποιόν σωφρονισμό μιλάμε; http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%83%CF%89%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82 Πέστε μου σε ποιά φυλακή σωφρονίζονται και με ποιό τρόπο τέτοια άτομα; Ποιές υποδομές υπάρχουν για να σωφρονιστεί κάποιος δολοφόνος; Ας δούμε και τους ηθικούς αυτουργούς όλων αυτών των υποθέσεων. Όσον αφορά την οικογένεια του Αλβανού που σκότωσαν, ισχύουν ακριβώς τα ίδια που γράφτηκαν και για τις δύο οικογένειες των Ελλήνων νεκρών.
shine Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 αν δε καταφέρουν να τους πιάσουν και σήμερα το βράδυ το πιθανότερο είναι να ξεφύγουν. λογικά αυτοί τη μέρα ξεκουράζονται και θα κινούνται τη νύχτα. εκτός αν έχουν βρει κανένα καλό καταφύγιο και την αράξουν για κανα δυο μέρες. κανένα άδειο εξοχικό πχ.
Porg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αν μιλάμε για τον ίδιο νομίζω ήταν δικός μας βορειο ηπειρώτης αλλά σίγουρα σκοτώθηκε απο πυρά αστυνομικών αυτό είναι το περιστατικό: http://www.fimes.gr/2010/02/vyronas-listes/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+fimesgr+%28%CE%A6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82%29 υγ ελπίζω να μη κάνω λάθος αλλά νομίζω αυτούς πιάσανε τότε
deesnider Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ποιος ο λογος του σωφρονισμου ενος ανθρωπου τον οποιο δεν εχεις σκοπο να τον ξαναφησεις ποτε ζωντανο ελευθερο; Πουρνάρα, θέλω να σκέφτεσαι! Φυσικά και υφίσταται λόγος σωφρονισμού και μάλιστα σοβαρότατος: Ο άλλος θα δραπετεύσει που θα δραπετεύσει - όχι επειδή έχει κακό σκοπό το παιδί, απλώς πίσω απ' το κάγκελο παθαίνει μια ψυχολογία(!), που τον κάνει να ρίχνει σε δεύτερη μοίρα το ...σκοπό που έχει ο νομοθέτης - κι εσύ θες να βγει όξω ...ασωφρόνιστος;;; Σε παρακαλώ! 1
Rabican Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 θεωρω οτι οποιος σκοτωνει εν ψυχρω κοσμακη αθωο και το κανει κατ εξακολουθηση, δεν εχει ελπιδες σωφρονισμου. οταν καποιος ξεκιναει απο μικρος να μπαινοβγαινει στη φυλακη, ξεκιναει με απλες κλοπες και καταληγει να σκοτωνει αθωο κοσμο, η εννοια του σωφρονισμου δεν εχει εφαρμογη πανω του. Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν ανθρωποι που μετα τη φυλακη αλλαξαν και εγιναν καλυτεροι. ομως υπανθρωποι οπως αυτοι του που λεμε, δεν εχουν ελπιδα..
SOADNICK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αν μιλάμε για τον ίδιο νομίζω ήταν δικός μας βορειο ηπειρώτης αλλά σίγουρα σκοτώθηκε απο πυρά αστυνομικών αυτό είναι το περιστατικό: http://www.fimes.gr/2010/02/vyronas-listes/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+fimesgr+%28%CE%A6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%82%29 υγ ελπίζω να μη κάνω λάθος αλλά νομίζω αυτούς πιάσανε τότε Ναι αυτο ελεγα, Πρόκειται για εργάτη από διπλανή οικοδομή που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα. Φαντασου σημαδι και οι μεν και οι δε
epir21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ωραία αφήστε τον σωφρονισμό. Εγώ σκέφτομαι οτι αντί να τους σκοτώσουν μπορεί ναι είναι χειρότερο για αυτούς να τους βάλουν φυλακή και να μην ξαναβγουν ποτέ. Εννοώ οτι με το να τους σκοτώνεις απλα τους κάνεις μια χάρη, ενω στην φυλακή (μπορεί να κάνουν οτι θέλουν) αλλα και πάλι είναι άλλη φάση (ξύλο κτλπ). Με λίγα λόγια αναφέρομαι στο θέμα της τιμωρίας. Ποιο πολύ θα τιμωρηθούν μπαίνοντας στην φυλακή παρά πεθαίνωντας. Δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις