Red21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Πολλα τα λεφτα Αρη!!! Γιαυτο που παιρνεις, με τα μισα βρισκεις καλυτερο!!! Υ.Γ. Περι ορεξεως βεβαια....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω αν αξίζει παιδιά να δώσετε 600 για το 16αρι όταν με αλλα 100 παίζει το 64. Είναι πολύ λίγα τα 16gb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosjordan Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παιδιά μόλις μου ήρθε Mail καλη προσφορα μεχρι Κυριακή οποίος προλάβει Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δεν το βρισκω καπου, γινε πιο συγκεκριμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ο TS αναφέρεται σε αυτό (αφορά το Iphone 6 16 Gb) Σχετική αναφορά υπάρχει ήδη στο θέμα Site: Βρήκα κάτι που υποτίθεται οτι είναι προσφορά. Είναι; Αξίζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Για εμενα προσωπικά δεν αξίζει γιατί τα 16 είναι λίγα και είναι μονο 20 ευρω φθηνότερο από το skroutz το οποιο έπαιζε στα 600 πριν 2 εβδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καταντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Κατάντια; Ντροπή μη σου πω! Ακούς εκεί να ποστάρουν ανενδοίαστα προσφορά στο section με τις προσφορές! Αν ΔΕΝ κουβαλάτε μουσικές (γιατί τα 16GB είναι λίγα τότε), μια χαρά τιμή είναι, απλά αν έρχεστε από παλιότερα iPhones βεβαιωθείτε ότι σας βολεύουν οι διαστάσεις του γιατί είναι "κάπως" στο χέρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το μικρο ειναι σε ιδανικο (πλεον) μεγεθος. Το + ειναι απαραδεκτο για μενα οπως κ ολες οι αλλες παντοφλες τετοιου ειδους. Βεβαια οτι βολευει τον καθενα. Με βαλε στην πριζα ομως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το μικρο ειναι σε ιδανικο (πλεον) μεγεθος. Το + ειναι απαραδεκτο για μενα οπως κ ολες οι αλλες παντοφλες τετοιου ειδους. Βεβαια οτι βολευει τον καθενα. Με βαλε στην πριζα ομως.. καλα μην ορκιζεσαι κιολας.γουστα ειναι αυτα.την αυτονομια του + ας πουμε δεν την αλλαζω προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Αν ΔΕΝ κουβαλάτε μουσικές (γιατί τα 16GB είναι λίγα τότε), μια χαρά τιμή είναι, απλά αν έρχεστε από παλιότερα iPhones βεβαιωθείτε ότι σας βολεύουν οι διαστάσεις του γιατί είναι "κάπως" στο χέρι. Ή αν δεν βάζετε μεγάλα παιχνίδια. Ή αν δεν έχετε μεγάλα βίντεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ή αν δεν βάζετε μεγάλα παιχνίδια. Ή αν δεν έχετε μεγάλα βίντεο. Έτσι ακριβώς. Ειδικά με video σε 240 γεμίζει γρήγορα. Φίλος που το έχει 3 μήνες έχει μπει με 40 εφαρμογές στην διαδικασία να σβήνει για να βάλει κάτι. Απαράδεκτη η apple που βγάζει στο start model 16GB και όχι 32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ρε παιδιά τι εφαρμογές βάζετε κ γεμίζει; Εγω κρατάω δεδομένα 3,5 χρόνων απο παλιότερα iPhone και σύνολο εχω 4 gb φωτογραφίες και βίντεο και 3,5 gb εφαρμογές (πολλές μπορώ να πω) και εχω ακομα άδειο χώρο στο 16αρι... Εκτός εάν παίρνετε το κινητό για κάμερα οποτε καλυτερα πάρτε κάμερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Παράδειγμα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aspyr.swkotor 2.4GB Εγώ πάντως ο μόνος τρόπος να ξαναπάρω κινητό με 16GB χωρίς κάρτα είναι να έχω tablet για τα υπόλοιπα. Μια φορά το έκανα με το Galaxy Nexus και αυτό λόγω τιμής. Φυσικά σε πολύ κόσμο μια χαρά φτάνει ο χώρος οπότε καλώς υπάρχουν. Όταν όμως στο Ν900 είχα 32GB εσωτερική και κάρτα μνήμης οτιδήποτε λιγότερο το θεωρώ μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σωστό. Δεν έλαβα υπόψη μου τον παράγοντα παιχνίδι επειδή εγω δεν παίζω πλέον αλλα αυτα όντως ρουφάνε μνήμη και μπαταρία... Αρνητικό σε αυτό το μοντέλο πάντως το οτι δεν εχει έκδοση 32gb (αν κ κανονικα θα έπρεπε να ξεκινάει απο τα 32..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις