Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για λίγες ώρες ακόμα Canon100D kit + τσάντα μεταφοράς στα 399 euro

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/CANON-EOS-100D-Kit-18-55mm-DC-III---%CE%A4%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82,99452,397675,1436935.html?langId=-18&et_lid=1745&utm_medium=email&et_cid=373&utm_source=Newsletter-10-9-2014&et_sub=dslr-1132301&utm_campaign=National-LateNight-Newsletter-10-9-2014

-90ευρώ από τον ανταγωνισμό στο σκρούτζ

Δεν γνωρίζω από φωτογραφικές για να κρίνω το προϊόν απλά το παραθέτω από το newsletter 

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

399 βλεπω και 6-8-2014 απο το ιδιο μαγαζι.

Δεν ειναι κακη η τιμη, φτηνοτερη και απο εξω ειναι , Γερμανια ξεκινα 459

Δημοσ.

Πιθανώς να τους χακαρανε, μην κάνετε κάνα αστείο και δώσετε στοιχεία κάρτας και τρέχετε μετά..εξάλλου δεν πρόκειται να στείλουν τίποτα προφανώς

Δημοσ.

κριμα.................και θα ανοιγα μαγαζι με κινητα...............................οτι παρεις ντεκα ευρος........... :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έψαχνε η αδερφή μου για λαπτοπ για τη σχολή όχι τίποτα ιδιεταιρο, office, facebook, κάνα youtube ξέρετε κλασικά και βρήκα αυτό εδώ που δίνει δώρο και το office365 τι λέτε αξίζει? 

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/143756-lenovo-g50-45-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-office-365-personal#prettyPhoto

Δημοσ.

κριμα.................και θα ανοιγα μαγαζι με κινητα...............................οτι παρεις ντεκα ευρος........... :-D  :-D  :-D  :-D

To είδα τώρα Δεν Παιζει Hack απλά εχω πάρει θα σου πουν δύσκολα πάρε κάτι άλλο δεν είναι you.gr που πέρσι έγινε πάρτυ με τους 3770k στα 219e

Δημοσ.

ξανά φάουλ το PUBLIC αλλά όλο και κάποιος θα έχει κανένα παιδάκι ή ανιψάκι που θα χρειάζεται να πάρει βιβλία για το φροντιστήριο.

Μετά την έκπτωση η τιμή είναι ΟΚ (τουλάχιστον για αυτά που κοίταξα εγώ).

η έκπτωση που δίνουν υπολογίζεται στην "κανονική" τιμή και όχι στη "τιμή web"

dobro for president!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...