Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12 ε? Μπορει να θυμαμαι λαθος η να το αλλαξανε φετος. Και ειναι ανοιχτο πριν τις 6?

Αν εκοβες το τσιγαρο θα επρεπε μετα να αλλαξεις και το username σου

χαχα

Όποτε σε βολεύει. Τι να πω σε αυτό :)

Το λέω επειδή πολυ παλιά μου είχε πει ένας γυμναστής οτι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για τα πνευμόνια σου απο το να καπνίζει μετα απο γυμναστική. Αλλα δεν μου το είχε εξηγήσει και επίσης δεν το έχω ξανακούσει απο τότε. Γιαυτό ρωτάω μπας και ξέρει κανείς τίποτα. Βέβαια να πω την αλήθεια δεν μου έρχεται να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου μετα την γυμναστική, ειδικά αν έχω πάει για τρέξιμο και έχω λιώσει.

παιδιά , λέω να ξεκινήσω γυμναστήριο για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά . Ως τώρα ασχολιόμουν μια στο τόσο και μόνο τρέξιμο και περιστασιακά , βάρη . Το θέμα μου είναι οτι είμαι μεν αγύμαναστος ( εγω θα με χαρακτήριζα ) , αλλά εχω πολυ κρέας . 

Το ιστορικό μου , περιλαμβάνει 10 χρόνια κολυμβητήριο ( αρα εχω ανοιχτη πλάτη ) το οποίο σταμάτησα εδω και 10 χρόνια αλλα γενικά , εχω πολυ κρεας , σε σημείο αν αρχίσω γυμναστήριο , σε ενα μήνα να εχω πρηστεί .

Επειδή δε θέλω να γίνω άσβερκος , πως πρέπει να κινηθω ; 

Αυτος ειναι ενας λογος που με κρατάει μακρυά απο το γυμναστηριο , δε θελω το αντιαισθητικο πρήξιμο-πορτιέρης :/

Εγω ξέρω πως άμα δεν πάρεις φάρμακα και σκόνε κτλ. όσο και να γαμηθείς στην γυμαστική δεν παίζει να μοιάζει ούτε λίγο σε πορτιέρη. Τώρα καλό είναι να μας το πεί κάποιος που ξέρει παραπάνω.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά , λέω να ξεκινήσω γυμναστήριο για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά . Ως τώρα ασχολιόμουν μια στο τόσο και μόνο τρέξιμο και περιστασιακά , βάρη . Το θέμα μου είναι οτι είμαι μεν αγύμαναστος ( εγω θα με χαρακτήριζα ) , αλλά εχω πολυ κρέας . 

Το ιστορικό μου , περιλαμβάνει 10 χρόνια κολυμβητήριο ( αρα εχω ανοιχτη πλάτη ) το οποίο σταμάτησα εδω και 10 χρόνια αλλα γενικά , εχω πολυ κρεας , σε σημείο αν αρχίσω γυμναστήριο , σε ενα μήνα να εχω πρηστεί .

Αυτος ειναι ενας λογος που με κρατάει μακρυά απο το γυμναστηριο , δε θελω το αντιαισθητικο πρήξιμο-πορτιέρης :/

Μόλις το αποκτήσεις "καταλάθος" απο την προπόνηση, έλα πες το και σε εμάς που σκοτωνόμαστε 2+ ώρες ημερησίως για να καταφέρουμε το μισό απο αυτό που αναφέρεις :)

• Like 2
Δημοσ.

Σκουατ, ντεντλιφτ, πρέσσα/πάγκος είναι ό,τι πιο καταπληκτικό μπορείς να κάνεις από βάρη. Σε όλες τις ασκήσεις στα ελεύθερα βάρη πρέπει να προσέχεις, από τη στιγμή που τις κάνεις σωστά είσαι κομπλέ.

Το άνωθι εισέπραξα ως απάντηση ύστερα από συμβουλη δύο φυσιοθεραπευτών.

Πριν τις κάνω είχα πρόβλημα με μέση και πλάτη, με αυτά εξαφανίστηκε.

Ένας εκ των οποίων ήταν κάποιος που μίλησες τυχαία στο msn και τον πέρασες για κάποιον άλλο;

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε άμα θες παίρνα από το Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/251324-the-official-fitness-thread/">Official Fitness Thread να σε βοηθήσουμε, μην χαλάμε και το thread του παιδιού.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξη εγω βρήκα γυμναστήριο... Τώρα το θέμα το εγκαταλείπω για να μην γεμίσει με άκυρα post, έτσι ώστε αν στο μέλλον κάποιος ψάχνει να μπορεί να βρεί κάποια χρήσιμη συμβουλη εδώ (με την προυπόθεση οτι ξέρει να κάνει search στο site).

Για κουβέντες για fitness όπως λέει και ο φίλος bosei, πάμε στο αντίστοιχο thread. thnx όποιον βοήθησε!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...