Προς το περιεχόμενο

GamePop: Νέα κονσόλα παιχνιδιών που στηρίζεται στο Android


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την εταιρεία Bluestacks την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα από το ομώνυμο πρόγραμμα που επιτρέπει την εκτέλεση Android εφαρμογών στα Windows και στο OS X. Από σήμερα όμως έχουμε ένα ακόμα λόγο να τη γνωρίζουμε αφού εισέρχεται στην αγορά του hardware και των βιντεοκονσολών.Η τεράστια επιτυχία του Ouya, της κονσόλας παιχνιδιών που στηρίζεται στο Android, δε πέρασε απαρατήρητη και έτσι η Bluestacks ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική της κονσόλα η οποία θα ονομάζεται GamePop και θα στηρίζεται στην έκδοση 4.2 Jelly Bean του Android.

 

Χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για την ώρα όπως ο επεξεργαστής, η Bluestacks έχει συγκεκριμένα σχέδια όσον αφορά τον τρόπο διάθεσης της κονσόλας και την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η οποία θα στηρίζεται σε συνδρομητικό μοντέλο. Συγκεκριμένα το GamePop μαζί με ένα controller θα δίνεται δωρεάν σε όσους θελήσουν με μηνιαία συνδρομή $7 η οποία περιλαμβάνει και μερικά παιχνίδια δωρεάν όπως το Fruit Ninja, Glu Mobile, Halfbrick και το OutFit 7.

 

Θέλοντας να φέρει τα videogames από τις μικρές οθόνες των android tablets και smartphones, στις πολύ μεγαλύτερες των τηλεοράσεων, η Bluestacks επιθυμεί να αλλάξει και τον τρόπο με τον οποίο διατίθεντο οι βιντεοκονσόλες μέχρι σήμερα, δηλαδή με αγορά ακριβού hardware και ακριβών παιχνιδιών.

 

To GamePop αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ενώ ήδη διατίθεται για προπαραγγελία από το παρακάτω site ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προπληρώσουν 12μηνη συνδρομή η οποία κυμαίνεται στα $94.

 

Link.png Site: GamePop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γαμωτο με πρόλαβες, αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ να γράψω μόλις είδα το τίτλο

Κι εγώ το ίδιο. Όλα τα μεγάλα πνέυματα, συναντιούνται στο insomnia.

 

Άπατο. Συνδρομές και τρίχες κατσαρές (έκανα και ρίμα).

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία. Τώρα μένει να βγει και κανα παιχνίδι της προκοπής.

 

Ξέρετε τώρα. Σαν αυτά που παίζαμε στο NES/SNES ή το Mega Drive. Τα οποία ας πούμε έχουν απείρως μεγαλύτερο ενδιαφέρον και βάθος από το 99.9% των παιχνιδιών του Android και του iOS.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βέβαια θα μπορούσε να χρεισημοποιηθει σαν smart tv upgrade σε περίπτωση που παίζουν όλες οι android εφαρμογές. Παρόλα ταύτα Συμφωνώ οτι τα παιχνίδια του android δεν αξίζουν και δεν μπορουν να συγκριθούν με αυτά των μεγάλων κονσολών η των pc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τεράστια επιτυχία το Ouya ακόμα δε βγήκε?? Έφαγε και αναβολή κυκλοφορίας.Μάλλον εννοεί το hype και τα ποσά που μαζεύει μέσω crowdfunding κ.α.

 

Gamepop...πάρτο αλλιώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει το βίντεο είναι epic fail  :fear:  πιο τραγικό πεθαίνεις. Τώρα για την κονσόλα τί να πω τα είπανε όλοι οι πιο πάνω.  Βλακείες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...