arsenal Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 για να δούμε ποιος είναι ο πιο επιμελής φοιτητής :-D εγω προς το παρον καλα ειμαι.. 2ο ετος Πολιτικης.Επιστημης και χρωσταω 2 ...
qsis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εχω φτασει να χρωσταω 38 , ειμαι πολυ δυνατος (μου πηρε 3 χρονια να τα μαζεψω και να τελειωσω , ναι ημουν αιωνιος καποτε ) 1
MovingShadow Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ελληνική παιδεία ρε φίλε , ο άλλος χρώσταγε 38 μαθήματα , και εμείς στην Αγγλία αν χρωστάγαμε ένα , χάναμε ολόκληρη χρονιά....!! 7
firewalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 0 (μηδέν). Μαλακία μου όμως, γιατί όταν τυχαία βρέθηκα Σεπτέμβριο στην σχολή και είδα τι θέματα έβαζαν... Θα μπορούσα να έχω πτυχίο 9+.
arsenal Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 5ο ετος εφτασα...max χρωστουμενα 3... Γιατι 5ο τοτε?απο περιέργεια
leonidas_fs Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ας μην ανοιξουμε το θεμα αγγλια.. Φίλε άστο δεν υπάρχει σύγκριση. Μπορεί να πληρώνεις για να πάρεις πτυχίο και να νομίζεις οτι επειδή πληρώνεις σε περνάνε και άλλες τέτοιες μπούρδες, αλλα αν χρωστάς 1 μάθημα το ξανα δώσεις και κοπείς σε διώχνουν απο το πανεπιστήμιο. Απλά τα πράγματα. 1+1=2. Αν αποτύχεις να περάσεις ενα μάθημα 2 φορές, κόβεσαι! Το εχω δει σε πολλά άτομα και ας σκάσαν 15+ χιλιάρικα για master.
qsis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Επειδή η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, δε θα ήθελα να γενικολογω , ούτε έχω προσωπικά κάτι με την ιδιωτική εκπαίδευση ( το αντίθετο) Οκ στην Ελλάδα έχουμε ένα σύστημα με προβλήματα, εγώ δεν είπα ότι είμαι υπόδειγμα σε καμία περίπτωση , αλλά όταν ακούω αγγλιες κτλ σκέφτομαι και κάποια πράγματα που προσωπικά γνωρίζω όποτε ας το αφήσουμε, είναι άλλωστε και off topic Επίσης επειδή γνωρίζω και άτομα που έκαναν ib ή πήγαιναν σε ξενόγλωσσα σχολεία και δε πήγαν υποχρεωτικά έξω , δεν είναι όλοι το ίδιο , ούτε όλα τα πανεπιστήμια έξω είναι το ίδιο ( όπως και στην Ελλάδα βέβαια) Τεσπα off topic, πάμε παρακάτω
leonidas_fs Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Επειδή η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, δε θα ήθελα να γενικολογω , ούτε έχω προσωπικά κάτι με την ιδιωτική εκπαίδευση ( το αντίθετο) Οκ στην Ελλάδα έχουμε ένα σύστημα με προβλήματα, εγώ δεν είπα ότι είμαι υπόδειγμα σε καμία περίπτωση , αλλά όταν ακούω αγγλιες κτλ σκέφτομαι και κάποια πράγματα που προσωπικά γνωρίζω όποτε ας το αφήσουμε, είναι άλλωστε και off topic Καλά σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις και στις 2 περιπτώσεις ( Ελλάδα-Αγγλία). Όπως ενα ΑΕΙ - ΤΕΙ μπορεί να κάνει μια χαρά την δουλειά του εδω, έτσι και ενα αντίστοιχο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό μπορεί να κάνει χάλια την δουλειά του. Απλα οταν μιλάμε γενικά και σε μέσο όρο, δεν πιστεύω να υπάρχει σύγκριση! Είχα εναν φίλο που τελείωσε την λογιστική στο 26 εξάμηνο...τι να λέμε τώρα...
qsis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εγω εχω ενα γνωστο που μετα απο 10-11 χρονια στο μαθηματικο, αυτη τη στιγμη στην αγγλια κανει διδακτορικο και πεταει ατακες σε αλλους φιλους μας που εχουν βγαλει ΕΜΠ , πληροφορικες .. "αυτα που κανω εγω , δε θα τα κανεις ποτε στη ζωη σου" (τη ψωνισε τελειως, αλλα εκει με τα λεφτα του μπορεσε να γινει κατι ενω στην ελλαδα θα ηταν κουβας.. ) οπως ειπα υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις..
leonidas_fs Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εγω εχω ενα γνωστο που μετα απο 10-11 χρονια στο μαθηματικο, αυτη τη στιγμη στην αγγλια κανει διδακτορικο και πεταει ατακες σε αλλους φιλους μας που εχουν βγαλει ΕΜΠ "αυτα που κανω εγω , δε θα τα κανεις ποτε στη ζωη σου" (τη ψωνισε τελειως, αλλα εκει με τα λεφτα του μπορεσε να γινει κατι ενω στην ελλαδα θα ηταν κουβας.. ) οπως ειπα υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.. χαχαχαχαχα!! Τραγικό!! Γενικά για κάποιο λόγο εχω ακούσει πολύ κακα σχόλια για διδακτορικό στην Αγγλία! Και ο ξάδερφος μου που είναι ιατρική 5 έτος, μου είπε προχθες οτι το διδακτορικό στην ιατρική στην Αγγλία είναι απλά γελοίο. Είναι σαν να μην κάνεις τίποτα!!
qsis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εχουμε και καλα πανεπιστημια στην ελλαδα, απλα επειδη το συστημα εχει και τη χαλαροτητα του και καποιες τρυπες και σοβαρα προβληματα στη δομη του εχουμε και αρκετα κακως κειμενα.. τουλαχιστον εχουμε δωρεαν πανεπιστημια και για οποιον ειναι σοβαρος ειναι πολυ καλα σιγουρα μπορουν να γινουν πολυ καλυτερα, αλλα δεν ειναι και τα μπουρδελα που εχουν στο μυαλο τους αρκετοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα