Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Εδώ και μέρες χαροπαλεύει ο 2ος σκληρός. Μέσα σε 13 μέρες έχει πέσει 12% από το life του. Εδώ και μέρες δούλευε (εκτός από κάποιες περιπτώσεις που φρέναρε και δεν μπορούσε να ξανά στροφάρει και τον πέταγε το pc και χρειαζόταν να κλείσω το pc και άμα ξανά ξεκίναγε). Όταν λειτουργεί κανονικά μπορώ να μπω σε όλους τους φακέλους, να πάρω όλα τα αρχεία αλλά όχι όλα γιατί σε κάποια δεν μου επιτρέπει. Τόσες μέρες το life του ήταν 95% και σήμερα έπεσε στο 88%. Χτες είδα (τον σκληρό τον έχω χωρίσει σε 2 partition) ότι το partition με όλα τα games εξαφανίστηκε. Από bad sectors καλά πάμε είμαι στα 8 :/... Υπάρχει κάποιο tool που να μπορούσα να δοκιμάσω μήπως φτιάξει?

Plz help μπας και τον σώσουμε.

Κανείς?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι γινετε με αυτους τους σκληρους. Πολλα "κρουσματα" τελευταια με την ζωη τους. Δεν το καταλαβαινω αυτο

Δοκιμασε το hdd regenerator (αν καταφερεις να το ενεργοποιησεις)

Δημοσ.

εεε μια ερωτησούλα, μου λεει να κανω bootable usb... Αυτό θα παρει ωρα? για να ξερω να το βαλω το βραδυ

Δημοσ.

Το έκανα αλλά στο 23% περίπου μου βγάζει αυτό...

post-175011-0-61000100-1368611927_thumb.jpg

Sent from my iPod touch using Insomnia

+ αυτό

post-175011-0-30914400-1368612037_thumb.jpg

Sent from my iPod touch using Insomnia

Είδα το list sector και μου δείχνει αυτό το 1 και λέει δίπλα connection loss :/

Δημοσ.

Για χρησιμοποίησε το Easeus Partition Manager μπας και δεν έχει διαγράφει αλλά έχει "κρυφτεί" για την ομαλή λειτουργία του σκληρού και δοκίμασε Regenerator όπως αναφέρθηκε και ο φίλος gavros10.

.

Δημοσ.

Το Easeus Partition Manager θα το δω τώρα αλλά οι εικόνες είναι από το regeranetor

ασε τα partition evoracing και κατσε διαβασε :P

Βλέπω και εσύ διαβάζεις ε? :)

Δημοσ.

Ωραία τελείωσε το scan τώρα τι πρέπει να κάνω?

Να δεις αν έφτιαξε....

Πάντως το ότι χάνει την επαφή μπορεί να έχει πολλούς λόγους από χαλασμένο καλώδιο μέχρι χαλσμένο τροφοδοτικό ή ακόμα και μνήμη.

Αν δεν επέστρεψε δες μαι και το testdisk αν θες.

http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-r281

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει ξανά έβαλα να κάνει scan. Το 2ο που είχε χαθεί τελικά για κάποιο λόγο βγήκε το γράμμα του. Το 1ο partition μου το δείχνει (από πριν) με τον σκληρό και ένα χρυσό CD από πίσω... Το Life του παραμένει 88%. Με μια διαμόρφωση λέτε να γίνει κάτι?

TheELF μόλις τελειώσω με το scan θα δω και αυτό που μου έστειλες.

Βασικά από ότι είδα είναι για το partition οπότε λύθηκε :) ty

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει ξανά έβαλα να κάνει scan. Το 2ο που είχε χαθεί τελικά για κάποιο λόγο βγήκε το γράμμα του. Το 1ο partition μου το δείχνει (από πριν) με τον σκληρό και ένα χρυσό CD από πίσω... Το Life του παραμένει 88%. Με μια διαμόρφωση λέτε να γίνει κάτι?

TheELF μόλις τελειώσω με το scan θα δω και αυτό που μου έστειλες.

λογικό είναι να στο εμφανίσει αφού το partition αυτό είχε προφανώς τους bad sectors και αφού τους απομόνωσε ώστε να μην γραφτεί τίποτα πάνω σε αυτούς στο ξανά εμφάνισε.

Δημοσ.

Τώρα μου τα βγάζει έτσι:

post-175011-0-33303500-1368624498_thumb.png

Στο 2ο partition (αυτό που το εξαφάνισε) έχω τα games και μόνο...

Έχει φτάσει στο 50% βρήκε 8B και 8R και το life ανεβαίνει 92%

Δημοσ.

Kανε Backup οτι προλαβενεις γιατι τα Bad Sector φτιαχνουν προσωρινα κανεις δεν σου λει πως θα παραμεινουν Recovered h δεν θα βγουν καινουργια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...