evoracing Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλησπέρα... Εδώ και μέρες χαροπαλεύει ο 2ος σκληρός. Μέσα σε 13 μέρες έχει πέσει 12% από το life του. Εδώ και μέρες δούλευε (εκτός από κάποιες περιπτώσεις που φρέναρε και δεν μπορούσε να ξανά στροφάρει και τον πέταγε το pc και χρειαζόταν να κλείσω το pc και άμα ξανά ξεκίναγε). Όταν λειτουργεί κανονικά μπορώ να μπω σε όλους τους φακέλους, να πάρω όλα τα αρχεία αλλά όχι όλα γιατί σε κάποια δεν μου επιτρέπει. Τόσες μέρες το life του ήταν 95% και σήμερα έπεσε στο 88%. Χτες είδα (τον σκληρό τον έχω χωρίσει σε 2 partition) ότι το partition με όλα τα games εξαφανίστηκε. Από bad sectors καλά πάμε είμαι στα 8 :/... Υπάρχει κάποιο tool που να μπορούσα να δοκιμάσω μήπως φτιάξει?Plz help μπας και τον σώσουμε. Κανείς?
gavros10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Τι γινετε με αυτους τους σκληρους. Πολλα "κρουσματα" τελευταια με την ζωη τους. Δεν το καταλαβαινω αυτο Δοκιμασε το hdd regenerator (αν καταφερεις να το ενεργοποιησεις)
evoracing Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εεε μια ερωτησούλα, μου λεει να κανω bootable usb... Αυτό θα παρει ωρα? για να ξερω να το βαλω το βραδυ
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το έκανα αλλά στο 23% περίπου μου βγάζει αυτό... Sent from my iPod touch using Insomnia + αυτό Sent from my iPod touch using Insomnia Είδα το list sector και μου δείχνει αυτό το 1 και λέει δίπλα connection loss :/
SeXBOX Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Για χρησιμοποίησε το Easeus Partition Manager μπας και δεν έχει διαγράφει αλλά έχει "κρυφτεί" για την ομαλή λειτουργία του σκληρού και δοκίμασε Regenerator όπως αναφέρθηκε και ο φίλος gavros10. .
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το Easeus Partition Manager θα το δω τώρα αλλά οι εικόνες είναι από το regeranetor ασε τα partition evoracing και κατσε διαβασε Βλέπω και εσύ διαβάζεις ε?
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ωραία τελείωσε το scan τώρα τι πρέπει να κάνω?
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ωραία τελείωσε το scan τώρα τι πρέπει να κάνω? Να δεις αν έφτιαξε.... Πάντως το ότι χάνει την επαφή μπορεί να έχει πολλούς λόγους από χαλασμένο καλώδιο μέχρι χαλσμένο τροφοδοτικό ή ακόμα και μνήμη. Αν δεν επέστρεψε δες μαι και το testdisk αν θες. http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-r281
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω τι έχει γίνει ξανά έβαλα να κάνει scan. Το 2ο που είχε χαθεί τελικά για κάποιο λόγο βγήκε το γράμμα του. Το 1ο partition μου το δείχνει (από πριν) με τον σκληρό και ένα χρυσό CD από πίσω... Το Life του παραμένει 88%. Με μια διαμόρφωση λέτε να γίνει κάτι? TheELF μόλις τελειώσω με το scan θα δω και αυτό που μου έστειλες. Βασικά από ότι είδα είναι για το partition οπότε λύθηκε ty
SeXBOX Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω τι έχει γίνει ξανά έβαλα να κάνει scan. Το 2ο που είχε χαθεί τελικά για κάποιο λόγο βγήκε το γράμμα του. Το 1ο partition μου το δείχνει (από πριν) με τον σκληρό και ένα χρυσό CD από πίσω... Το Life του παραμένει 88%. Με μια διαμόρφωση λέτε να γίνει κάτι? TheELF μόλις τελειώσω με το scan θα δω και αυτό που μου έστειλες. λογικό είναι να στο εμφανίσει αφού το partition αυτό είχε προφανώς τους bad sectors και αφού τους απομόνωσε ώστε να μην γραφτεί τίποτα πάνω σε αυτούς στο ξανά εμφάνισε.
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τώρα μου τα βγάζει έτσι: Στο 2ο partition (αυτό που το εξαφάνισε) έχω τα games και μόνο... Έχει φτάσει στο 50% βρήκε 8B και 8R και το life ανεβαίνει 92%
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Kανε Backup οτι προλαβενεις γιατι τα Bad Sector φτιαχνουν προσωρινα κανεις δεν σου λει πως θα παραμεινουν Recovered h δεν θα βγουν καινουργια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα