gdelaportas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Διευκρίνηση. Δεν εννόεισα ότι δε κάνω χρήση του DOCTYPE, άσχετα που στο demo δε κάνω, αλλά δε κάνω χρήση του DOCTYPE που μου είχες υποδείξει... Εγώ δε βλέπω τα πτροβλήματα που το κάνουν να χωλένει... Τέλος πάντων. Θα βγεί ένα version WASP αρκετά καλό κάποια στιγμή αλλά το τωρινό νομίζω ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
Crawl_From_Death Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Σε προηγουμενο post ανεφερες οτι το εχεις γραψει να υποστηριζει html5. Πως γραφεις σε html5 αφου δεν συμπεριλαμβανεις το <!doctype html> Επιπλεον κοιταξε λιγο και το παρακατω που σου βαζω σε κωδικα, θα σου χρησιμευσει, ειναι βασικο αρχειο αν θελεις να γραφεις cross browsing html5 κωδικα. <!-- HTML5 shim, for IE6-8 support of HTML5 elements --> <!--[if lt IE 9]> <script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script> <![endif]--> <!-- fav --> Anyway αφου πιστευεις οτι το τωρινο κανει μια χαρα την δουλεια του, εγω παω πασο και δεν ασχολουμαι αλλο με αυτο.θα τα ξαναπουμε σε επομενο plugin - extension
gdelaportas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Σε προηγουμενο post ανεφερες οτι το εχεις γραψει να υποστηριζει html5. Πως γραφεις σε html5 αφου δεν συμπεριλαμβανεις το <!doctype html> Επιπλεον κοιταξε λιγο και το παρακατω που σου βαζω σε κωδικα, θα σου χρησιμευσει, ειναι βασικο αρχειο αν θελεις να γραφεις cross browsing html5 κωδικα. <!-- HTML5 shim, for IE6-8 support of HTML5 elements --> <!--[if lt IE 9]> <script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script> <![endif]--> <!-- fav --> Anyway αφου πιστευεις οτι το τωρινο κανει μια χαρα την δουλεια του, εγω παω πασο και δεν ασχολουμαι αλλο με αυτο. θα τα ξαναπουμε σε επομενο plugin - extension Απλά σου απάντησα σβέλτα και δε διατύπωσα ορθός. Φυσικά και θες το DocType... anyway. Ναι προβλήματα πάντα θα υπάρχουν αλλά νομίζω ότι καλύπτει το σκοπό του το τωρινό. Εκτός και άν έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο. Thanks! Nice thing this HTML5 Shiv by the way Αν και δε βλέπω να έχει και πολύ νόημα για τα χρόνια που έρχονται και μιλώντας με στατιστικά από την αγορά δεν θα έχει και αξία καθόλου σε 1 εξάμηνο ;-)
kastorass Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Διευκρίνηση. Δεν εννόεισα ότι δε κάνω χρήση του DOCTYPE, άσχετα που στο demo δε κάνω, αλλά δε κάνω χρήση του DOCTYPE που μου είχες υποδείξει... Εγώ δε βλέπω τα πτροβλήματα που το κάνουν να χωλένει... Τέλος πάντων. Θα βγεί ένα version WASP αρκετά καλό κάποια στιγμή αλλά το τωρινό νομίζω ότι κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Βάλε στην αρχή <!doctype html> και θα δεις τα προβλήματα που ανέφεραν οι παραπάνω. Μας λες ότι λειτουργεί με ένα συγκεκριμένο DOCTYPE. Ποιο είναι αυτό? Πάραυτα, θα πρέπει να το φτιάξεις να δουλεύει με όλα τα doctype. Δεν μπορείς να βγάζεις ένα plugin και να λες δουλεύει μόνο αν δεν βάλετε doctype ή ότι δουλεύει μόνο με το συγκεκριμένο. Επίσης ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι το compatibility. Στο ΙΕ βλέπω ότι δεν δουλεύει. Όχι μόνο σε <IE8 που ανέφερε ο από πάνω, αλλά ούτε και σε 9. (Αν και έχω την εντύπωση ότι δεν χρησιμοποιείς γενικότερα HTML5 στον κώδικα σου, οπότε θα έπρεπε να λειτουργεί στον IE χωρίς να χρειάζεται να καλέσεις το html5.js). Στα plus θα ήταν και ένα πιο όμορφο UI για το box σου. Μπράβο πάντως για αυτά που έχεις υλοποιήσει μέχρι στιγμής, αν και χρειάζεται ακόμα δουλίτσα.
gdelaportas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Thanx. Κανονικά κάνω χρήση του <!doctype html> γιατί γράφω HTML5 απλά εδώ στο παράδειγμα δε το έβαλα. Όχι δεν έχω παρατηρησει προσωπικά κανένα πρόβλημα με ή χωρίς doctype. To "html5.js" δε το γνώριζα από εδώ το έμαθα. Δε μου φένεται όμως σημαντικό από εδώ και πέρα όπως και τα IE8,9 γιατί πολύ απλά έχουν ένα πολύ μικρό μερίδιο αγοράς και δε με ενδιαφέρει καν να τα υποστηρίξω. ..και για να μην αρχίσουμε να λέμε ότι ο 8 έχει ακόμα πρακτικά μεγάλη αγορά και ο 9 το ένα και το άλλο. Στο χώρο μου όπως βλέπω το market ο 9 σε 1 εξάμηνο θα είναι deprecated (αν και παίζει σε μένα μια χαρά στον 9) και ο 8 σε λίγο καιρό θα τον κλαίμε. Οπότε εμμένω στην αποψή μου για τα παραπάνω γιατι εκτός από προγραμαμτιστής έχω επαφή με το business και γνωρίζω και βλέπω και ακούω πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα