Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί απλά να μην γίνει ένα πρόχειρο υπογεγραμμένο συμφωνητικό ότι παραχωρείς κομμάτι της σύνδεση σου στον άλλο; Νομικά πιστεύω θα είσαι καλυμένος έτσι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί απλά να μην γίνει ένα πρόχειρο υπογεγραμμένο συμφωνητικό ότι παραχωρείς κομμάτι της σύνδεση σου στον άλλο; Νομικά πιστεύω θα είσαι καλυμένος έτσι.

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό, αλλά στην περίπτωση που γίνεται, με πρόχειρο συμφωνητικό θα είσαι πρόχειρα καλυμμένος.

Δημοσ.

Πηγα βουλγαρια μιλισα με μια κοπελα που δουλευε σε μια καφετερια, την ρωτησα ποσο λεφτα παιρνεις το μηνα και μου εοπε 300 λεβα περιπου 150 ευρω .

Αυτα δεν ειναι καπως αναλογα? Δηλαδη 100ευρω μηνιατικο, 1λεπτο το νερο, 200ε μηνιατικο, 2λ το νερο κ.ο.κ.

Ή τα πραγματα συμβαινουν και εκει αντιστροφως αναλογα οπως εδω, 1000ε μηνιατικο 50λ νερο, 500ε μηνιατικο 1ε νερο :P

Δημοσ.

Kλασικη μπουρδα του FB  απευθυνεται σε μιζερους και μεσηλικες που ειναι ασχετοι με το πως λειτουργουν τα social.

• Like 4
Δημοσ.

Αμα αποτελει απαιτουμενο για την ψυχικη σου υγεια ειναι

Όπως άμα κόψεις στο πρεζάκι τη πρέζα.

Σοβαρολογώ και δεν έχω τπτ μαζί σου,όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε εξ άλλου.

LogokrisiaGR, on 20 May 2013 - 01:53 AM, said:snapback.png

και κάποιοι άλλοι 2 μέτρα

Και καποιοι αλλοι 20 ποντους.

...και κάποιοι άλλοι τη διπλώνουν στη μέση για να προσεγγίσουν τα standards που έβαλες.:P

Δημοσ.

γίνεται και νομικά έχει αποδεικτικό χαρακτήρα. εξάλου θα αναγράφετε και η Mac adress και εσύ στο ρουτερ θα αφήνεις μόνο τη δική του mac address οπότε no worries.

Αυτά γίνονται μόνο μεταξύ γνωστών και φίλων .. δεν ξέρω τώρα αν κάποιος εχει το θάρρος να πάει στο γείτονα να ζητήσει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

οχι η mac address είναι μοναδική δεν αλλάζει .(αλλάζει μόνο αν αλλάξεις κάρτα δικτύου)

δεν είναι σαν την Ip που αν δεν είναι static αλλάζει. 

Δηλαδή δείχνει το μηχάνημα που μπήκε..

Η mac address είναι ενσωματωμένη στην κάρτα αλλά αναλαμβάνει το λογισμικό να την αναγνώσει και να την τοποθετήσει στο ethernet frame.

Π.χ. με την εντολή (GNU/Linux)

ip link set dev eth0 address 00:11:22:33:44:55

Άλλαξα την mac address της κάρτας μου σε 00:11:22:33:44:55.

• Like 1
Δημοσ.

15 ευρώ έχει πια το adsl (απεριόριστο ίντερνετ, και αστική χρέωση στις κλήσεις), πιστεύω πως υπάρχουν πολλά άλλα έξοδα πιο δύσκολα στην πληρωμή τους που μπορεί να κόψει πρώτα κάποιος.

Δημοσ.

πρέπει να δεις τι γίνεται και στο συμβολαιο που υπογράφεις με τον πάροχο. ίσως γράφει τίποτα για αποκλειστική χρήση κτλ...

Δημοσ.

Όπως άμα κόψεις στο πρεζάκι τη πρέζα.

Σοβαρολογώ και δεν έχω τπτ μαζί σου,όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε εξ άλλου.

Πες το και ετσι αλλα θα σου πω το πιο απλο εγω εχω φιλαρακι που ειναι 500 χιλιομετρα μακρια και τον βλεπω μια φορα το χρονο.

Αμα δεν ειχαμε facebook και skype θα ηταν γαμησετα γιατι δεν θα μπορουσαμε να εποικοινωνησουμε σε καθημερινη βαση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...