Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα θα γινουμε η γενια των γυμναστηριων?

Είμαστε η γενιά των video games και του

. Αν καταφέρουμε να γίνουμε η γενιά των γυμναστηρίων, θα είναι κατόρθωμα.
  • Like 2
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κακώς θεωρείτε ότι όλοι όσοι πηγαίνουν γυμναστήριο είναι ντε και καλά στον όγκο.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκουνηθητε απο τους καναπεδες και τα πισι εστω και για μια ωριτσα..

Παντε για περπατημα, τρεξιμο, ναι και αυτο ειναι γυμναστικη..

Προσεχετε λιγο την διατροφη σας και θα νιωσεται αλλοι ανθρωποι.

Το αισθημα να κουμπωνεις το παντελονι σου και να μην σε σφιγει η να μην φαινονται τα πλαινα λες και ειμαστε γυναικες με πιασιματα ειναι προσωπικα για μενα ενα μπραβο για την προσπαθεια μου.

Τα στμπληρωματα διαλεγεις να τα παρεις, αν στα πλασαρουν στο γυμναστηριο σορρυ αλλα φταις εσυ ο ιδιο, οπως μπορει αυτο να γινει και σε αλλους τομεις...

Κατι ακομα .

Μοδα ειναι να εχεις ακριβο κινητο, τερας υπολογιστη που αν δεν σου χρειαζεται στην δουλεια σου ειναι υπερβολη, αλλοι αυτα τα δεχονται αλλοι ειναι αντιθετοι.

Επομενως παντα θα υπαρχουν δυο αποψεις για ολα τα θεματα..

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες σχετικά με το ΙQ & μυς.

Τους βλέπω και εδώ Αγγλία και χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. 

Στους γκέι και τους άλλους. Και με τους μεν πρώτους τους μπορείς να ρίξεις καμιά καλή συζήτηση, με τους δεύτερους το μόνο που ακούς είναι 2-3 λέξεις. Παύση. 2-3 λέξεις. Παύση. 

Ούτε μια πλήρη πρόταση δεν μπορούν να ορθώσουν. (και πιο πολύ θα ακούσεις να επαναλαμβάνουν τις ίδιες φράσεις, ή ένα ατελείωτο φωνητικό "γκααα  γκαααααα γκαα"). 

Και είναι καλό αυτό για τους λοιπούς που είναι απλά εμφανίσιμοι και έχουν άλλα προσόντα. 

Γιατί 

α) Οι τύποι παραπάνω δεν μπορούν να ρίξουν γυναίκα με Λόγο. Έχοντας γεμίσει τις διαδικτυακές εταιρίες γνωριμιών με φωτογραφίες.

β) Καθαρίζοντας από την πιάτσα β-γ διαλογής γυναίκες που χρησιμοποιούν τις παραπάνω υπηρεσίες. 
γ) Και συνήθως υπολείπονται άλλων πιο σημαντικών "χαρακτηριστικών" 

Ήτοι η διαδικασία της Φυσικής Επιλογής σε πλήρη λειτουργία. 

• Like 3
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες σχετικά με το ΙQ & μυς.

Τους βλέπω και εδώ Αγγλία και χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. 

Στους γκέι και τους άλλους. Και με τους μεν πρώτους τους μπορείς να ρίξεις καμιά καλή συζήτηση, με τους δεύτερους το μόνο που ακούς είναι 2-3 λέξεις. Παύση. 2-3 λέξεις. Παύση. 

Ούτε μια πλήρη πρόταση δεν μπορούν να ορθώσουν. (και πιο πολύ θα ακούσεις να επαναλαμβάνουν τις ίδιες φράσεις, ή ένα ατελείωτο φωνητικό "γκααα  γκαααααα γκαα"). 

Και είναι καλό αυτό για τους λοιπούς που είναι απλά εμφανίσιμοι και έχουν άλλα προσόντα. 

Γιατί 

α) Οι τύποι παραπάνω δεν μπορούν να ρίξουν γυναίκα με Λόγο. Έχοντας γεμίσει τις διαδικτυακές εταιρίες γνωριμιών με φωτογραφίες.

β) Καθαρίζοντας από την πιάτσα β-γ διαλογής γυναίκες που χρησιμοποιούν τις παραπάνω υπηρεσίες. 

γ) Και συνήθως υπολείπονται άλλων πιο σημαντικών "χαρακτηριστικών" 

Ήτοι η διαδικασία της Φυσικής Επιλογής σε πλήρη λειτουργία. 

και ειναι και πολλοι...

Δημοσ.

τι γινετε ρε παιδια με αυτα τα γυμναστηρια...

βλεπω 15χρονα πλεον να χαπακωνονται σπαταλοντας χρονο και χρημα

και εχοντας μοναδικο σκοπο να κανουν το τελειο κορμι, τελικα θα γινουμε η γενια των γυμναστηριων?

Γιατι σπαζεσαι δεν καταλαβα...Σου καθεται καλυτερα στο αντρικο σου γοητρο να περιτρυγιριζεσαι απο χλαπατσες πατσαδες 100κιλους αντρες, αντι για γυμνασμενους, υγιεις (και ισχυροτερους ανταγωνιστες σε διαφορους τομεις), ε?

Εκτος αν σπαζεσαι και για τις καλιγραμμες γκομενες που γυμναζονται, οποτε ψαξου.

Αν δεν σπαζεσαι για τις καλογυμνασμενες γκομενες, αλλα μονο για τους καλογυμνασμενους αντρες, τοτε ξαναψαξου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα, είναι η ισοπεδωτική λογική που εξισώνει απαραιτήτως όλους - ή έστω τους περισσότερους - όσους περνούν ακόμα κι όλη τους τη μέρα στο γυμναστήριο, με τους «καμμένους ανεγκέφαλους», τους «χαπακωμένους» και τους τιγκαρισμένους στα χημικά.

Δυο ώρες βάρη την ημέρα κάνω, αδιάκοπα εδώ κι έξι χρόνια (ή δεύτερη «ενεργή» περίοδος) και είμαι σίγουρος τόσο για το ότι δεν επαναλαμβάνω συνεχώς τις ίδιες φράσεις, όσο και για το ότι είμαι σε θέση να ...αρθρώσω πολλά περισσότερα, από ένα ατελείωτο φωνητικό «γκααα γκααααα γκαα».

Εκτός κι αν το πρόβλημα έγκειται στο χώρο όπου γυμνάζεται κανείς, οπότε αν το πρόβλημα είναι το γυμναστήριο, εμένα δε με αγγίζει, μια και γυμνάζομαι στη βεράντα τού σπιτιού μου... 

• Like 13
Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα, είναι η ισοπεδωτική λογική που εξισώνει απαραιτήτως όλους - ή έστω τους περισσότερους - όσους περνούν ακόμα κι όλη τους τη μέρα στο γυμναστήριο, με τους «καμμένους ανεγκέφαλους», τους «χαπακωμένους» και τους τιγκαρισμένους στα χημικά.

Δυο ώρες βάρη την ημέρα κάνω, αδιάκοπα εδώ κι έξι χρόνια (ή δεύτερη «ενεργή» περίοδος) και είμαι σίγουρος τόσο για το ότι δεν επαναλαμβάνω συνεχώς τις ίδιες φράσεις, όσο και για το ότι είμαι σε θέση να ...αρθρώσω πολλά περισσότερα, από ένα ατελείωτο φωνητικό «γκααα γκααααα γκαα».

Εκτός κι αν το πρόβλημα έγκειται στο χώρο όπου γυμνάζεται κανείς, οπότε αν το πρόβλημα είναι το γυμναστήριο, εμένα δε με αγγίζει, μια και γυμνάζομαι στη βεράντα τού σπιτιού μου... 

beerlifting?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...