Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα. Στα δύο που προανέφερα; Προτιμώ την Corsair γιατί με άλλα έχω κακή εμπειρία , πχ thermal take και επίσης πολλά είναι ετοιμοπαραδοτα καθώς με επειγουν ως αγοραστικό αντικείμενο 

• Απαντ. 7,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Απ' τα δύο που ανέφερες θα έπαιρνα το φθηνό γιατί η διαφορά του με το RMi είναι η δυνατότητα παρακολούθησης του ρεύματος/τάσης κτλ μέσω ενός λογισμικού. Δε θα έδινα 20+ ευρώ για ένα τέτοιο feature.

Δημοσ.

Κοίτα και γω 750 έχω και συγκεκριμένα το EVGA G2 αλλά το ups που έχει μετρητή δε πάει πάνω από 350W. Και φαντάσου πάνω έχω και οθόνη και ηχεία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δε ξέρω όλες τις μάρκες αλλα μπορώ να σου πω κάποιες σύμφωνα με εμπειρία. 1.Seasonic 2.Enermax. 3.XFX 4.Corsair.

Πάντως αν πάς σε corsair θα πρότεινα το ΑΧ760 παρα πολύ καλό. Αυτό δουλεύω τώρα. Πρόσεξε όμως ουτε CX ούτε TS ουτε RM κλπ ..Το ΑΧ είναι ποιοτικό, από ότι έχει διαβάσει σε corsair, επίσης το AX το κατασκεύαζει η seasonic. XFX 750 επίσης από seasonic. Το EVGA 750 G2 επίσης είναι καλό.Στα 150 με 200€ είναι αψογες επιλογές απλά να θυμάσαι το τροφοδοτικό δίνει το "καύσιμο" στο pc, πρέπει να είναι ποιοτικό 

Επεξ/σία από nosstrom
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως αρκετά μοντέλα της Corsair και XFX τα κατασκευάζει η Seasonic. Αντίστοιχα της Evga τα φτιάχνει η Super Flower που είναι πολύ καλή εταιρεία αλλά στην Ελλάδα δυστυχώς δεν τα εισάγουν τόσο πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nosstrom είπε

Προσωπικά δε ξέρω όλες τις μάρκες αλλα μπορώ να σου πω κάποιες σύμφωνα με εμπειρία. 1.Seasonic 2.Enermax. 3.XFX 4.Corsair.

Πάντως αν πάς σε corsair θα πρότεινα το ΑΧ760 παρα πολύ καλό. Αυτό δουλεύω τώρα. Πρόσεξε όμως ουτε CX ούτε TS ουτε RM κλπ ..Το ΑΧ είναι ποιοτικό, από ότι έχει διαβάσει σε corsair, επίσης το AX το κατασκεύαζει η seasonic. XFX 750 επίσης από seasonic. Το EVGA 750 G2 επίσης είναι καλό.Στα 150 με 200€ είναι αψογες επιλογές απλά να θυμάσαι το τροφοδοτικό δίνει το "καύσιμο" στο pc, πρέπει να είναι ποιοτικό 

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Η αλήθεια είναι πως το budget μαζί με τα μεταφορικά δεν θέλω να περναει τα 120 για αυτό και κοίταζα την έκδοση RM750x της Corsair που βγαίνει στα 119 τελική 

• Like 1
Δημοσ.

Φίλοι μου γεια σας. 

Σε ένα build που ετοιμάζω με τα ακόλουθα

GPU προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει δεν παίζω παιχνίδια. Μπορεί να βάλω μία παλιά SAPPHIRE RADEON HD6570 1GB που έχω στην άκρη

CPU Ryzen 3 2200g  ή  Ryzen 5 2400g 

Ram 2x8  G,SKILL 16GB DDR4-3000MHz

MOTHERBOARD  MSI B450-A Pro

SSD 1 X 250GB

HDD 4 X 2TB

Αγόρασα το THERMALTAKE TR2 S 450W. Κάνει η θα έχω πρόβλημα ????

Το pc το έχω συνδεδεμένο στην τηλεόραση για να βλέπω ταινίες MKV 1080. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν βάλεις Ryzen 2400G, τα ενσωματωμένα γραφικά του είναι καλύτερα από την 6570 😛 

Το τροφοδοτικό δεν είναι και από τα...καλά ας πούμε, και με λίγα παραπάνω έπαιρνες το smart se που είναι semi modular, αλλά την δουλειά του θα την κάνει. :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε

Αν βάλεις Ryzen 2400G, τα ενσωματωμένα γραφικά του είναι καλύτερα από την 6570 😛 

Το τροφοδοτικό δεν είναι και από τα...καλά ας πούμε, και με λίγα παραπάνω έπαιρνες το smart se που είναι semi modular, αλλά την δουλειά του θα την κάνει. :) 

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Telumetar είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Η αλήθεια είναι πως το budget μαζί με τα μεταφορικά δεν θέλω να περναει τα 120 για αυτό και κοίταζα την έκδοση RM750x της Corsair που βγαίνει στα 119 τελική 

Από ότι έχω διαβάσει λένε γενικότερα πως τα RM ειναι μεσαία κατηγορία όποτε είσαι μια χαρά .

Επεξ/σία από nosstrom
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα RM νομίζω δεν είναι μεσαία κατηγορία. Είναι Tier 1 βασικά, δηλαδή κάτω μόνο από τα πολύ τούμπανα, τα platinum και τα titanium..

Δημοσ.

Για πειτε γνωμες

Amd ryzen 3 2200g

Msi b450a pro

Corsair 8gb (2x4) 2933

1xssd 250gb

1xhdd 600gb

1xhdd 320gb

Μελλοντικα ισως μπει gpu rx570 (η στα 4gb η στα 8gb). Προς το παρων ειμαι μα τα γραφικα του ryzen αλλα ας υπολογισουμε οτι υπαρχει πανω κ η rx570.

Με το συγκεκριμενο τροφοδοτικο θα ειμαι κομπλε?

https://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-smart-se-modular-14cm-530watt-active-pfc-cm-87--p-PER.640644

Δημοσ.

Βασικα θα πρεπει να το παρω απο e-shop κ το corsair βγαινει αρκετα παραπανω. Οποτε θα μεινω στο tt. Ειναι κ 80watt παραπανω. Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...