Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Πως μπορώ να δω αν το  Xiaomi 5a που αγόρασα προχθές από tech@away  είναι original ?

Πρέπει το κουτί να λέει Global Version και ο κωδικός μοντέλου να είναι το MCG3B.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Πρέπει το κουτί να λέει Global Version και ο κωδικός μοντέλου να είναι το MCG3B.

Που ακριβώς τα βλέπω αυτά . Μια βοήθεια παρακαλώ στην άσχετη .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sokolata είπε

Που ακριβώς τα βλέπω αυτά . Μια βοήθεια παρακαλώ στην άσχετη .

Σου έστειλα μήνυμα στο άλλο ποστ με βίντεο.

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να πάρω 2 κινητά απο το mx store. Σε μεγάλο ποσοστό έχει πολύ καλές κριτικές, έχει κανείς εμπειρία από το μαγαζί? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους! Η κοπελα μου σκεφτεται να παρει το iphone 8 (δεν μπορω να της βαλω μυαλο 😋) και εχουμε μια ερωτηση σχετικα με το ποσο αξιοπιστα και ενταξει ειναι και στο service του τα: citisshop, dklik, tokinito! Εχει κανενας αποψη για το ποιο απο αυτα να προτιμησω; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από MistoklaS26
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερίζω την κοινότητα

Εχω βρει αυτο το.κινητο σε αυτο το.μαγαζι απο σκρουτζ

https://www.mdstore.gr/kinita-tilefona/huawei-p-smart-dual-sim-32gb-black-eu-705095-detail

Έχει κανεις καποια εμπειρία απο το συγκεκριμένο καταστημα, ειχε αντιμετωπίσει ποτε κάποιο προβλημα;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Στις 22/4/2013 στις 7:21 ΜΜ, natsos88 είπε

υπαρχει κανενας που να εχει αγορασει απο αυτα τα καταστηματα απο το skroutz να μας πει την γνωμη του?

εχω αγορασει απο το skroutz 4 τηλεφωνα. ( lg leon , iphone x , huawei p9 lite  x2) τα πηρα αρκετα φθηνοτερα αποτι τα ειχε το public , kotsovolos κτλ, το μονο που χρειαστηκε επισκευη ηταν το lg leon στους 3 μηνες, επαιζα clash royale και ξαφνικα εσβησε η οθονη και δεν ανοιγε πειρα την αποδειξη πηγα σε αντιπροσωπεια τησ lg τους ειπα τι εγινε τους εδειξα την αποδειξη και μου το κρατησαν. 2 ημερες αργοτερα μου ειπαν οτι καηκε ο επεξεργαστεις και η μπαταρια ο επαιξεργαστεις ηταν μες την εγγυηση και το μονο που πληρωσα ηταν 9 ευρω η μπαταρια η οποια δεν ηταν στην εγγυηση .

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω το lg v30 απο bestprice επειδη εχει καταστηματα με χαμηλες τιμες σε μεγαλη διαφορα απο το σκρουτζ. Τα μαγαζια kiniti net και netmobile ειναι αξιοπιστα;

Δημοσ.

Ξερετε κανα μαγαζι απο το σκρουτζ για να παρω το mi8 χωρις φπα? Ετσι και αλλιως ιδια τιμη δεν θα μ ερθει με το banggood? 

Σωστα το σκεφτομαι?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, alexx είπε

Ξερετε κανα μαγαζι απο το σκρουτζ για να παρω το mi8 χωρις φπα? Ετσι και αλλιως ιδια τιμη δεν θα μ ερθει με το banggood? 

Σωστα το σκεφτομαι?

Θεωρώ προτιμότερο να το πάρεις από αλυσίδα χωρίς ΦΠΑ, γιατί έχουν 2 χρόνια επίσημη εγγύηση από Infoquest που αλλού δεν την βρίσκεις. Πχ το 64άρι βγαίνει 418 ενώ απο Bangood 356. Μικρή διαφορά συγκριτικά με τις παροχές που έχεις.

Δημοσ.

Καλημέρα! Με ενδιαφέρει αγορά iphone 8 plus από skroutz/bestprice. Στο skroutz ξεκινάει από 750 ενώ στο bestprice από 680.

Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία, θεωρείτε ότι υπάρχει ρίσκο στην αγορά από τα καταστήματα αυτά (εγγύηση - παράδοση κλπ).

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω 2 κινητά με τα εξής χαρακτηριστικά:

300 και 500 ευρω, για social media και καθημερινη χρηση, οσο καλυτερη καμερα γινεται, dual sim (να εχει χωριστες θυρες για sim και sd, αλλα αν υπαρχει καλυτερο κινητο με hybrid tray τοτε πειτε μου και βλεπουμε), stock ROM, λογισμικό android, ικανοποιητικα ηχεια, μονο καινουριο, μονο απο ελλαδα και δεν εχω θεμα απο πιο καταστημα θα ειναι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PowerMaxGR είπε

Καλησπέρα ψάχνω 2 κινητά με τα εξής χαρακτηριστικά:

300 και 500 ευρω, για social media και καθημερινη χρηση, οσο καλυτερη καμερα γινεται, dual sim (να εχει χωριστες θυρες για sim και sd, αλλα αν υπαρχει καλυτερο κινητο με hybrid tray τοτε πειτε μου και βλεπουμε), stock ROM, λογισμικό android, ικανοποιητικα ηχεια, μονο καινουριο, μονο απο ελλαδα και δεν εχω θεμα απο πιο καταστημα θα ειναι.

Άνοιξε ένα ξεχωριστό thread καλύτερα γιατί εδώ είναι off topic.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...