Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από stormrain

Στο συγκεκριμένο νήμα συνεχίζουμε τη συζήτηση για ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές μας από τα καταστήματα του Skroutz γενικά.

Οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε για το κατάστημα Mobilepoint, υπάρχει ειδικό νήμα και θα το βρείτε εδώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/739898-mobilepointgr/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Twoface είπε

Πήρα σήμερα το kaizer γιατί με ενδιαφέρει το Mi8 και με ενημέρωσαν ότι έχει μόνο ένα χρόνο εγγύηση ! 

Όταν τους ρώτησα αν είναι ευρωπαϊκό που είπαν ναι αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημο service. Τι παίζει με τα xiaomi ξέρει κανείς ;; 

Μερικά Σκρουτζάδικα έχουν ένα χρόνο εγγύηση και άλλα δύο χρόνια εγγύηση με δικό τους service.

Αυτά που έχουν 1 χρόνο ουσιαστικά αν πάθει κάτι το κινητό το στέλνουν Κίνα.

Εννοείται ότι οι εγγυήσεις είναι καταστήματος και όχι επίσημης αντιπροσωπείας.

Για να πάρεις επίσημης αντιπροσωπείας(2 χρόνια εγγύηση) πρέπει να το πάρεις από τα σημεία πώλησης που είναι αυτά εδώ https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Υ.Σ : επίσημη αντιπροσωπεία είναι η InfoQuest.

Επεξ/σία από saruman123
  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 30/10/2018 στις 1:58 ΜΜ, arsenal είπε

Το xiaomi mi a2 4/64 με έκδοση τιμολογίου από που να το πάρω θα προτείνατε? 

Κι εγώ το ίδιο ψάχνω....Αποφάσισες;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, arsenal είπε

Απο το mygad εχει κανεις εμπειρια? 

Αξιόπιστο με 2 χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό του service.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Κι εγώ το ίδιο ψάχνω....Αποφάσισες;

Θα πάω kaizer γιατί το άνωθεν το έβαλε πλέον κατόπιν παραγγελίας....

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/10/2018 στις 11:54 ΠΜ, saruman123 είπε

Το Global έχει τον κωδικό M1806E7TG

Από Ευρωπαϊκή αποθήκη(Ιταλία) αυτή την στιγμή κάνει 299€.

https://www.topresellerstore.com/it/smartphone/1510-2167-xiaomi-poco-f1-664-gb-eu.html

Οπότε εσύ αποφασίζεις.

Φίλτατοι καλησπέρα,

ξέρω πως πιθανότατα έχει απαντηθεί αυτό το θέμα και ειλικρινά έψαξα αλλά δεν έβγαλα ακρη.

Θέλω δύο τηλέφωνα να αγοράσω.

Το Xiaomi-Redmi-6-32GB και το Xiaomi-Redmi-S2-64GB

Βλέπω στο σκρουτζ βεβαια διαφορες εκδόσεις και τιμές.

Αυτό που με προβληματίζει ειναι αυτά που διάβασα με τις official rom, global rom, EU που γράφουν κάποιοα μοντέλα και έχω μπερδευτεί.

τα τηλέφωνα προορίζονται για τους γονείς μου (65 -70 χρονών).

Έχουν κάποια διαφορά οι εκδόσεις μεταξύ τους?

Γιατί κάποιοι λέτε οπωσδήποτε να αποφύγεις την μία ή την άλλη έκδοση?

Τέλος, αν εχετε κάποια αξιόπιστα καταστήματα να τα αγοράσω ταυτόχρονα και τα δύο (αλλα και ένα - ένα δεν πειράζει) θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alexb_10 είπε

Φίλτατοι καλησπέρα,

ξέρω πως πιθανότατα έχει απαντηθεί αυτό το θέμα και ειλικρινά έψαξα αλλά δεν έβγαλα ακρη.

Θέλω δύο τηλέφωνα να αγοράσω.

Το Xiaomi-Redmi-6-32GB και το Xiaomi-Redmi-S2-64GB

Βλέπω στο σκρουτζ βεβαια διαφορες εκδόσεις και τιμές.

Αυτό που με προβληματίζει ειναι αυτά που διάβασα με τις official rom, global rom, EU που γράφουν κάποιοα μοντέλα και έχω μπερδευτεί.

τα τηλέφωνα προορίζονται για τους γονείς μου (65 -70 χρονών).

Έχουν κάποια διαφορά οι εκδόσεις μεταξύ τους?

Γιατί κάποιοι λέτε οπωσδήποτε να αποφύγεις την μία ή την άλλη έκδοση?

Τέλος, αν εχετε κάποια αξιόπιστα καταστήματα να τα αγοράσω ταυτόχρονα και τα δύο (αλλα και ένα - ένα δεν πειράζει) θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Στο Xiaomi Redmi 6  για να έχει την σωστή rom  πίσω στο κουτί πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός M1804C3DG

Και στο Redmi S2  ο κωδικός M1803E6G

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα ποιος τα έχει.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
18 ώρες πριν, saruman123 είπε

Στο Xiaomi Redmi 6  για να έχει την σωστή rom  πίσω στο κουτί πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός M1804C3DG

Σε ευχαριστώ πολύ.

Αλλα τί εννούμε "Σωστή ROM"?

Δηλαδή μπορεί να μην παίζει?

Μπορεί να δημηουργηθούν προβλήματα?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, alexb_10 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ.

Αλλα τί εννούμε "Σωστή ROM"?

Δηλαδή μπορεί να μην παίζει?

Μπορεί να δημηουργηθούν προβλήματα?

Να μην παίρνει αναβαθμίσεις και σε σχετικό χρονικό διάστημα να σου δημιουργή προβλήματα το κινητό.

Επίσης να μην υποστηρίζει την μπάντα Β20 για το 4G.

Θες και άλλα?

Δημοσ.
Στις 9/11/2018 στις 1:07 ΜΜ, saruman123 είπε

Να μην παίρνει αναβαθμίσεις και σε σχετικό χρονικό διάστημα να σου δημιουργή προβλήματα το κινητό.

Επίσης να μην υποστηρίζει την μπάντα Β20 για το 4G.

Θες και άλλα?

Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ποιά η γνώμη σας για το κατάστημα netmobile.gr; Έχω βρεί το S8 σε καλή τιμή αλλά δεν γράφει  EU ή branded στην περιγραφή. Θα έχω κάποιο θέμα εγγύησης κλπ; Βασικά το branded τι σημαίνει; Αυτό είναι το κατάστημα https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=609&ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από nikos1984
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, nikos1984 είπε

Παιδιά ποιά η γνώμη σας για το κατάστημα netmobile.gr; Έχω βρεί το S8 σε καλή τιμή αλλά δεν γράφει  EU ή branded στην περιγραφή. Θα έχω κάποιο θέμα εγγύησης κλπ; Βασικά το branded τι σημαίνει; Αυτό είναι το κατάστημα BestPrice iconSamsung Galaxy S8 G950F LTE 64GB Black (353,00€ στο Netmobile)

Έχω πάρει μερικά αξεσουάρ και δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.
Στις 8/11/2018 στις 6:23 ΜΜ, saruman123 είπε

Καλησπέρα, το redmi note 6 pro ποιος κ δικός πρέπει να αναγράφεται στο κουτί του; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .

Δημοσ.

Smartphones αγόραζα από https://www.citisshop.com/  & https://phonegallery.gr/

Δηλώνω δυσαρεστημένος από το phonegallery με πιο πρόσφατη αγορά ένα s8 ενώ στο σύνολο 3 τηλέφωνα μέσα σε 2 μήνες.

Στην εξυπηρέτηση είναι αγενείς και πάντοτε με εκνευρισμό σε ότι κι αν ρωτήσεις. Από Citisshop η τελευταία μου αγορά ήταν ένα Redmi Note 4X, ευγενικό κλίμα με μοναδικό πρόβλημα σε συσκευή οι φλασιές της οθόνης σε ένα LG G4C, όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα άψογα.

Κακό και για τα δύο το CitisAid, απ`τα χειρότερα σέρβις που κυκλοφορούν, ελπίζω να μην τύχει μαλακία και μετά το 7 ήμερο θα σαλτάρω μαζί τους.

Θέλω ένα S9, σε μαύρο ή μπλε. Στο phonegallery είναι όλα διαθέσιμα, στο Citisshop μόνο μαύρο. Στο Citisshop ζητάνε και λιγότερα για έκδοση τιμολογίου άρθρο 39.

Να τολμήσω την αγορά ή να πάω αλλού; Ρίξτε κάποια γνώμη με σοβαρούς ανθρώπους και αξιοπρεπέστατο support. Στο best price τα δήθεν οικονομικότερα σου δίνουν τιμή τιμολογίου με τιμή καταστήματος και όχι web (βολτίτσα με φπα και τα σχετικά).

Έχω ήδη στο καλάθι του Citisshop το S9, μόνο η κατάθεση μένει...😒

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...