Προς το περιεχόμενο

NBA 2K14 [Consoles]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλά παραμένει το θέμα με το ρολάρισμα, καθώς το συνηθισμένο είναι μετά το σκριν ο ψηλός να μην κόψει προς τα μέσα παρά να κινηθεί διαγώνια προς τα έξω ή ακόμα και να μείνει ακίνητος.

Αυτό είναι πραγματικά εκνευριστικό. Ο ψηλός δεν κόβει μέσα ούτε με αίτηση ή κι αν κόψει πάει προς τα πλάγια και όχι μέσα...

Η κατάσταση βελτιώνεται αν σου κάνει pick κάνα ταγαρομούλαρο (βλ. Blair) με Brick Wall όπου πραγματικά γίνεται πανηγύρι με τις σαβούρες :D

• Απαντ. 500
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό είναι πραγματικά εκνευριστικό. Ο ψηλός δεν κόβει μέσα ούτε με αίτηση ή κι αν κόψει πάει προς τα πλάγια και όχι μέσα...

Η κατάσταση βελτιώνεται αν σου κάνει pick κάνα ταγαρομούλαρο (βλ. Blair) με Brick Wall όπου πραγματικά γίνεται πανηγύρι με τις σαβούρες :D

Μπορεις να δωσεις εντολη να κανει cut προς τα μεσα ο ψηλος με τα advanced controls. Θελει εξασκηση αλλα μετα θα σου φαινεται ευκολο .Το να κοβει προς τα μεσα θα σου ειναι ευκολο, διοτι αν προσπαθησεις να κανεις πολλα pick'n'roll θα υπαρξει ΑΙ defense adaptation και επειτα θα χασεις και την ισορροπια στην επιθεση σου επειδη θα εχεις βγαλει για ωρα εκτος παιχνιδιου τους αλλους παικτες.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι advanced controls δεν έχω ακουμπήσει ακόμα. Ήδη ο χειρισμός είναι σε επίπεδα αφοπλισμού πυρηνικής κεφαλής με χρήση νυχοκόπτη...

• Like 2
Δημοσ.

Όπως και πέρσι (ενδεχομένως και πρόπερσι αν θυμάμαι καλά) υπάρχει ρύθμιση για το πόσα λεπτά θέλεις να είναι οι αγώνες που γίνονται simulated. Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του MyCareer και θα το βρεις.

Νομίζω πάντως ότι (πάλι όπως και πέρσι) εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα πως όταν κάθεσαι πάγκο, η εξομοίωση τρελαίνεται και το σκορ ξεφεύγει λες και έπαιζες... 20λεπτα (ούτε καν 12λεπτα). Δηλ. αν έχεις βάλει 5λεπτες περιόδους και το σκορ στο ημίχρονο λήξει πχ. 30-25, έτσι και κάτσεις πάγκο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο είναι σχεδόν βέβαιο πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι σαν... 125-119. Δεν είμαι όμως 100% ότι συμβαίνει και φέτος.

ναι ισχύει και φέτος, το παρατήρησα... μεγάλη βλακεία...

Νομίζω πάντως ότι (πάλι όπως και πέρσι) εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα πως όταν κάθεσαι πάγκο, η εξομοίωση τρελαίνεται και το σκορ ξεφεύγει λες και έπαιζες... 20λεπτα (ούτε καν 12λεπτα). Δηλ. αν έχεις βάλει 5λεπτες περιόδους και το σκορ στο ημίχρονο λήξει πχ. 30-25, έτσι και κάτσεις πάγκο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο είναι σχεδόν βέβαιο πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάτι σαν... 125-119. Δεν είμαι όμως 100% ότι συμβαίνει και φέτος.

Οχι φετος δεν συμβαινει.Συνεχιζει κανονικα σα να εχεις 5λεπτο.
Παιζω 6λεπτα my carrer κι ηδη ειμαι στους τελικους.
Μια απορια εχω...Οταν κανω επιθεση πως καλω καποιον για σκρην;

σίγουρα δεν έχεις κάνει αλλαγή στις ρυθμίσεις... τα περισσότερα ματς τελειώνουν κοντά στους 90 πόντους και παίζω εξάλεπτα...

• Like 1
Δημοσ.

Παίζω με το πληκτρολόγιο.

Για να κάνεις pick and roll Πατάς ένα συγκεκριμένο πλήκτρο και ανάλογα με το πόση ώρα το κρατάς αλλάζει και το σύστημα.

Με ένα απλό πάτημα κάνεις Pick και Slide και ο παίκτης που κάνει σκριν αμέσως κόβει στην ρακέτα.

Άν το κρατήσεις πατημένο κάνεις Pick και Roll που αν κατάλαβα καλά ο παίκτης κόβει για την ρακέτα λίγο αργότερα.

Τέλος αν το κρατήσεις πολύ ώρα πατημένο κάνεις pick και fade που πρέπει να είναι κάτι σαν το pick and pop. Ο παίκτης κάνει σκριν αλλά μένει στη θέση του για να πάρει την μπάλα ελεύθερος εφόσον ο αμυντικός του ακολουθήσει τον παίκτη που ζήτησε το pick.

Τέλος μπορείς να επιλέξεις ποιος παίκτης θέλεις να σου κάνει pick ο οποίος μπορεί να είναι ο οποισδήποτε.

Δημοσ.

παίδες μια ερώτηση που είστε ειδικοί..παίζουμε με την παρέα με τις ελληνικές ομάδες και θέλουμε να κάνουμε update τα roster.

γίνεται? υπάρχουν update με τις καινούργιες συνθέσεις και μετγραφές για ολυμπιακό - παναθηναικό?

ευχαριστώ

Δημοσ.

ναι ισχύει και φέτος, το παρατήρησα... μεγάλη βλακεία...

σίγουρα δεν έχεις κάνει αλλαγή στις ρυθμίσεις... τα περισσότερα ματς τελειώνουν κοντά στους 90 πόντους και παίζω εξάλεπτα...

Λοιπον δεν το ειχα παρατηρησει αλλα εχετε δικιο.

Αν με κανει αλλαγη ο προπονητης και δεν πατησω τριγωνο(PS3) για να κανει simulate τοτε παρακολουθεις τον αγωνα απο τον παγκο και το σκορ τσουλαει κανονικα.

Αν ομως πατησεις το τριγωνο το σκορ διαμορφωνεται σα να παιζουν 48λεπτο.

Σε 6λεπτα quarters αναφερομαι.

Δημοσ.

Γενικά είναι μικρό το κακό, αφού σταδιακά καθιερώνεσαι στην πεντάδα και παίρνεις πολύ μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Αλλά και πάλι είναι απίστευτα τραγικό να μην το έχουν φτιάξει μετά από 3 χρόνια... Και μάλιστα σε ένα mode που οι ίδιοι παραδέχονται ότι είναι από τα πλέον δημοφιλή.

• Like 2
Δημοσ.

παίδες μια ερώτηση που είστε ειδικοί..παίζουμε με την παρέα με τις ελληνικές ομάδες και θέλουμε να κάνουμε update τα roster.

γίνεται? υπάρχουν update με τις καινούργιες συνθέσεις και μετγραφές για ολυμπιακό - παναθηναικό?

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...