Προς το περιεχόμενο

LG 27" ή HP 24"?


L54627

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, καλως σας βρηκα :)

 

Ειμαι μεταξυ των 2 παρακατω monitors:

HP ZR2440w 24” και LG Electronics 27EA63V-P 27”

 

Οποια αγοραστει θα συνδεθει πανω στη καρτα γραφικων Gigabyte GV-N66TOC-2GD. Εχω Windows 7 64bit. Την οθονη την θελω για Office (Excel, Word, Access) και για ερασιτεχνικη επεξεργασια φωτογραφιας (Photoshop). Δεν την χρειαζομαι για προβολη ταινιων ή για παιχνιδια. 

 

Εχω διαβασει τα reviews που εκθειαζουν την HP αλλα δεν εχω βρει κανενα για την LG, μαλλον επειδη ειναι καινουργιο μοντελο. Στην LG, λογω του οτι ειναι 27 ιντσων με αναλυση 1920 Χ 1080, με προβληματιζει πως θα φαινονται τα γραμματα (fonts)…Απο την αλλη μερια, δισταζω για την HP επειδη ειναι σχετικα παλιο μοντελο.

 

Ποια απο τις δυο συστηνετε για την χρηση που την θελω και γιατι?

Μπορω να διαθεσω MAX 320 €

Dell δεν αγοραζω.

 

Ευχαριστω πολυ παιδια!

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την οθονη την θελω για Office (Excel, Word, Access) και για ερασιτεχνικη επεξεργασια φωτογραφιας (Photoshop). Δεν την χρειαζομαι για προβολη ταινιων ή για παιχνιδια. 

 

Στην LG, λογω του οτι ειναι 27 ιντσων με αναλυση 1920 Χ 1080, με προβληματιζει πως θα φαινονται τα γραμματα (fonts)…Απο την αλλη μερια, δισταζω για την HP επειδη ειναι σχετικα παλιο μοντελο.

 

Με δεδομένη τη χρήση που αναφέρεις, πας για την HP χωρίς δεύτερη σκέψη. Το 1200 αντί τού 1080 θα κάνει τη δουλειά σου πολύ πιο άνετη και ξεκούραστη.

 

Η αναλογία μεγέθους / ανάλυσης στην 27άρα LG - αλλά και σε κάθε 27άρα με την ίδια ανάλυση, ανεξαρτήτως μάρκας - πολύ σωστά σε προβληματίζει.

 

Αν οπωσδήποτε σου χρειάζονται περισσότερες ίντσες, πρέπει να ανέβεις αρκετά σε δαπάνη, προκειμένου να πάρεις 27άρα με μεγαλύτερη ανάλυση.

 

Εκτός των άλλων, η HP έχει και πολύ καλύτερη βάση στήριξης, με πολύ περισσότερες ρυθμίσεις, όπως αυτή καθ' ύψος, καθώς και το pivot, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην προβολή σελίδων κειμένου και πινάκων (word, excel), καθώς και σε pdf.

 

Όσο για τη σημασία τού πόσο παλιό μοντέλο είναι η οθόνη, έγκειται στην υποκειμενική σου κρίση. Εμένα π.χ. δε θα με απασχολούσε καθόλου, κάποιον άλλο όμως μπορεί...

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Γεια σας παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις :)

 

Μαλλον προς την HP κλινω και εγω. Βεβαια, απο οτι ειδα (στο TFT Central) η συγκεκριμενη HP οθονη φοραει το ιδιο panel LG με την Dell U2412M... Οποτε μονο αν εχει κανει η HP καλυτερη δουλεια στα υπολοιπα θα δειχνει καλυτερα απο την συγκεκριμενη Dell οθονη (η οποια προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου...)

 

Φιλε darktraitor θα με ενδιεφεραν πολυ οι εντυπωσεις σου! Με το καλο να παραλαβεις την οθονη σου! Οταν την στησεις και την ρυθμισεις γραψε σε παρακαλω πως σου φαινεται σε χρηση Office, browsing, και επεξεργασια φωτογραφιας! Αν δεν εχεις Photoshop γραψε απλα πως σου φαινονται οι φωτογραφιες που τραβηξες. Πως ειναι τα χρωματα, αν το ασπρο ειναι οντως ασπρο και το μαυρο επισης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kοιτα και HP LP2475w με Panel: S-IPS στο amazon.uk+de καθως δεν βρηκα στο skroutz .

Αν ειναι μονο για επεξεργασια φωτογραφιας να πας σε max φωτεινότητα 350-400, αν ειναι μετα για video, games τα πραγματα αλλαζουν, και για ερασιτεχνικη επεξεργασια φωτογραφιας Photoshop 320 max πολλα δινεις , βαλτα σε hardware καλυτερα πχ ssd

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα αύριο μ έρχεται η 27EA73LM-P θα την δοκιμάσω και θα σου πω :)

 

Sent from my iPod touch using Insomnia

Την δοκιμασες;Τι αποσταση εχουν τα ματια σου απο την οθονη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

70-80 cm αλλοιωμένα pixel και τα λοιπά δεν βλεπω είμαι καταευχαριστημένος για ταινίες και πόσο μάλλον για gaming.επισυς είναι πολλη καλή και για τα ματιά μετά απο ώρες gaming δεν κουράζεσαι :)

 

Sent from my iPod touch using Insomnia

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...