michkal91 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Στις 23/2/2021 στις 7:58 ΠΜ, Jos3ph είπε υπάρχουν πολλά σημεία τριβής. και οι ταχύτητες μπορεί να τρίζουν και τα ρουλεμάν ( πολύ δύσκολο αλλά συμβαίνει ) φαντάζομαι ήταν καιρό ακίνητο. Σορυ για την καθυστέρηση. Λοιπόν μετά τη χθεσινή βόλτα κατάλαβα ότι ο θόρυβος βγαίνει τελικά από τη σέλα. Όταν είμαι όρθιος δεν κάνει τίποτα. Την έβγαλα έξω καθάρισα λίγο, σφίξαμε και μια βίδα και όντως σταμάτησε. Ωστόσο μετά από λίγο κάνει πάλι. Δε ξέρω τι μπορεί να θέλει.
Jos3ph Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Βρήκες την πηγή , έκανες δεύτερη φορά καθάρισμα και την βίδα ; Πολύ κουλό σημείο για τριβή , αφού δεν πρέπει να κινείται. Υπάρχει ΜΠΛΟΚΑΖ ΣΕΛΛΑΣ PROMAX 6x55mm ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΑΥΡΟ 250919 < Κολιέ ντίζας σέλλας | Gatsoulis | Ποδήλατα | Αξεσουάρ | Gatsoulis.gr , το βρίσκεις σε οποιοδήποτε ποδηλατάδικο. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι αυτό.
michkal91 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Το καθαρίσαμε εν κινήσει χθες. Θα το δοκιμάσω και λίγο πιο εξονυχιστικά τώρα.
Ntouris3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω μία σημαντική απορία και θα ήθελα απεγνωσμένα τα φώτα σας . Θέλουμε να κάνουμε πορεία 60 χιλιομέτρων μέσα στον νομό Σερρών μεταξύ των δήμων Ν.Ζίχνης και Αμφίπολης, αν μας πιάσει η τροχαία , μας καλύπτει ο νόμος ή να μη μπούμε καν στον κόπο να κάνουμε τέτοια απόσταση;; ΥΓ: Η διαδρομή θα είναι κατά βάση πάνω στην Ε59 , και ίσως στην ΕΟ2 για μικρό χρονικό διάστημα, και οι δύο αναφέρονται ως Εθνική Οδός, με την ΕΟ2 να είναι και ταχείας κυκλοφορίας, οπότε απ'όσο ξέρω απογορεύεται το ποδήλατο εκεί. Στην Ε59 όμως επιτρέπεται; Έχω μετακινηθεί κάμποσες φορές πάνω της με ποδήλατο, χωρίς όμως να συναντίσω τροχαία.
Figantu Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, Ntouris3 είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω μία σημαντική απορία και θα ήθελα απεγνωσμένα τα φώτα σας . Θέλουμε να κάνουμε πορεία 60 χιλιομέτρων μέσα στον νομό Σερρών μεταξύ των δήμων Ν.Ζίχνης και Αμφίπολης, αν μας πιάσει η τροχαία , μας καλύπτει ο νόμος ή να μη μπούμε καν στον κόπο να κάνουμε τέτοια απόσταση;; ΥΓ: Η διαδρομή θα είναι κατά βάση πάνω στην Ε59 , και ίσως στην ΕΟ2 για μικρό χρονικό διάστημα, και οι δύο αναφέρονται ως Εθνική Οδός, με την ΕΟ2 να είναι και ταχείας κυκλοφορίας, οπότε απ'όσο ξέρω απογορεύεται το ποδήλατο εκεί. Στην Ε59 όμως επιτρέπεται; Έχω μετακινηθεί κάμποσες φορές πάνω της με ποδήλατο, χωρίς όμως να συναντίσω τροχαία. Ο κανονας λεει μετακινηση μεσα στον νομο σου. Τωρα αμα σου τυχει κανας περιεργος αστυνομικός την πατησες. Στους αυτοκινητοδρόμους απαγορευονται τα ποδηλατα. Αν μπορεις πηγαινε απο παραλληλους δρομους ή κανε παρακαμψεις 1
Ntouris3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 56 λεπτά πριν, Figantu είπε Ο κανονας λεει μετακινηση μεσα στον νομο σου. Τωρα αμα σου τυχει κανας περιεργος αστυνομικός την πατησες. Στους αυτοκινητοδρόμους απαγορευονται τα ποδηλατα. Αν μπορεις πηγαινε απο παραλληλους δρομους ή κανε παρακαμψεις Σήμερα άρχισα να το ψάχνω το θέμα. Αυτό με τους αυτοκινητόδρομους με έχει μπερδέψει. Στην ΕΟ2 είμαι βέβαιος ότι απαγορεύεται το ποδήλατο. Από την άλλη , στην ΕΟ12 κυκλοφορώ σχεδόν καθημερινά και έχω περάσει άπειρες φορές μπροστά από τη τροχαία και κανείς δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα. Η ΕΟ59 συνδέει τις ΕΟ2 και ΕΟ12. Επίσης απ'ότι βλέπω, για τον προορισμό μας είναι απαραίτητη η διέλευση και από τις 2 (ΕΟ2 & ΕΟ59).
Figantu Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Ntouris3 είπε Σήμερα άρχισα να το ψάχνω το θέμα. Αυτό με τους αυτοκινητόδρομους με έχει μπερδέψει. Στην ΕΟ2 είμαι βέβαιος ότι απαγορεύεται το ποδήλατο. Από την άλλη , στην ΕΟ12 κυκλοφορώ σχεδόν καθημερινά και έχω περάσει άπειρες φορές μπροστά από τη τροχαία και κανείς δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα. Η ΕΟ59 συνδέει τις ΕΟ2 και ΕΟ12. Επίσης απ'ότι βλέπω, για τον προορισμό μας είναι απαραίτητη η διέλευση και από τις 2 (ΕΟ2 & ΕΟ59). Εαν ειναι μονο για να περασεις απεναντι τον αυτοκινητόδρομο λογικα δεν θα σου πουν κατι. Μήπως να ρωτησεις τους κουρσαδες που γνωριζουν καλύτερα αυτες τις καταστασεις. 1
lostgravity Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στις 22/2/2021 στις 10:20 ΜΜ, arxontas2323 είπε εχθες μετα απο σχεδον 13.000 χλμ σε 2 χρονια μου εσκασε λαστιχο στην κουρσα... Ησουν μακρυά? άλλαξες σαμπρέλα?
arxontas2323 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, lostgravity είπε Ησουν μακρυά? άλλαξες σαμπρέλα? Ε 20χλμ μακριά αλλα την αλλαξα σε 15 λεπτά και συνέχισα!! ευτυχώς ειχα μαζι μου αμπούλα!!αν εχεις κατάλληλα εργαλεία το κάνεις τσακ μπαμ!!
lostgravity Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 52 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Ε 20χλμ μακριά αλλα την αλλαξα σε 15 λεπτά και συνέχισα!! ευτυχώς ειχα μαζι μου αμπούλα!!αν εχεις κατάλληλα εργαλεία το κάνεις τσακ μπαμ!! Μπραβο ωραιος!Συνήθως δεν κουβαλαω ουτε εργαλεια ουτε σαμπρελα και ειναι το μεγαλο μου άγχος ειδικά σε μεγαλες βολτες
arxontas2323 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, lostgravity είπε Μπραβο ωραιος!Συνήθως δεν κουβαλαω ουτε εργαλεια ουτε σαμπρελα και ειναι το μεγαλο μου άγχος ειδικά σε μεγαλες βολτες Έχει τύχει πολλές φορές και εγω να ξεχάσω αλλα αυτη την φορά για κάποιο τυχερό λόγο τα είχα ολα μαζι μου...αν ήμουν με το ΤΤ σίγουρα δεν θα είχα μαζι μου τίποτα...
dolcegusto04 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Καλησπερα σε ολους! θελω αυτη την περιοδο να παρω ενα ποδηλατο για να αθληθω και να κανω αποστασεις 5-7 χιλιομετρα σκεφτομαι αυτο ΚΑΘΑΡΑ λογω εμφανισης καθως δεν εχω γνωσεις https://www.biketoys.gr/index.php?route=product/product&product_id=1478&skr_prm=WyIzYmI0YTAwYy0yYWY4LTRmYjctOGUzNC02MTIxZjgwMGE0MTUiLDE2MTUxMzU5OTU3ODIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 και ηθελα να μου πειτε αν ειναι να προχωρησω στην παραγγελια ειδα οτι εχει 1 ταχυτητα οκ συμβιβαζομαι αλλα οτι γραφει και "fixie" και απο οτι ειδα τα fixie εξακολουθουν να γυρνανε τα πεταλια ακομα και οταν ειναι στο ρελαντι? Γενικα καθε βοηθεια δεκτη!
Camal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας! Ψάχνω για παιδικό ποδήλατο 16" και βλέπω ότι δεν υπάρχει τίποτα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. πχ. Ψάχνω για Woom 3 ή Guardian Ethos και δεν υπάρχει τίποτα πουθενά. Γενικά Ελλάδα δεν υπάρχει καν κάτι που να πλησιάζει αυτά τα ποδήλατα. Ξέρετε κάποιο ευρωπαικό site έστω που να μπορώ να βρω ένα ποδήλατο αξιόλογο; Ευχαριστώ!
pantelikas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Υπάρχει μεγάλη έλλειψη παγκοσμίως κάτι που έχει ανεβάσει και τις τιμές. Εγώ πήρα ένα μεταχειρισμένο για το παιδί ώστε να είναι σε καλό μέγεθος. Κι αν με το καλό συνεχίσει να ποδηλατεί ψάχνομαι για κάτι καλύτερο στο επόμενο μέγεθος.
Speculoos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Εξαιρετική επιλογή το woom3 ειδικά αν είναι τεσσάρων χρόνων το παιδί και είναι το πρώτο του ποδήλατο. Δεν υπάρχει στο επίσημο site; Εμείς από κει το είχαμε πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα