Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίνουν ανταπτοράκι στις παραγγελίες από Ευρώπη.
Έχουν βαρεθεί να τους ζαλίζουν, οπότε ανταπτοράκι και αναγραφή χαμηλής τιμής τα βάζουν από μόνοι τους.

• Like 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα , ψαχνω καποιον συμφορουμιτη που πιανουν τα χερια του για να μου αλλαξει flex cable (δεν δουλευει το ον/οff button) σε Iphone 4s. Exεται καποιον να μου προτεινετε κοντα πειραια?  (με το αζημιωτο για τον κοπο του)

Δημοσ.

Ναι με λίγη ανάγνωση του θέματος coolpad f1 καταλήγω και γω. Υπάρχει κάποιο αρνητικό χαρακτηριστικό του μοντέλου που πρέπει να ξέρω; Επίσης κάτι να προσέξω στην παραγγελία; Από minideal σκοπεύω να το τσιμπήσω, σε πόσο καιρό να το περιμένω; Ευχαριστώ!

Δεν έχει NFC/OTG(αν σε νοιάζουν, Xiaomi Note έχει OTG, T11 έχει και τα 2).

Υπάρχει επίσης το θέμα ότι δεν τρέχει vanilla Android από την μάνα του αλλά μια rom που λέγεται CoolOS, την οποία ξήλωσα στα πρώτα 10 λεπτά χρήσης. Υπάρχουν 2 AOSP επιλογές στο needrom, μια MIUI και γενικά υπάρχει ρεύμα πίσω από το κινητό για αρκετή υποστήριξη.

Στα λεφτά του το θεωρώ κορυφαίο value for money και στην παραγγελίας λες το γνωστό παραμυθάκι: Root, declare low price(around $25), include EU adapter. Minideal στέλνει θήκη σιλικόνης και screen protector αλλά αν θες την γνώμη μου μαζί με το κινητό παρήγγειλε tempered glass screen protector(θα βρεις και ebay και aliexpress φτηνά). Όσο για το χρόνο αναμονής, το τελευταίο δίμηνο singapore post μου τα φέρνει τα πακέτα από 12 ως 20 μέρες(μόνο 1 άργησε just 1 μήνα).

Δημοσ.

0,226 W/kg  ?

εχω την εντυπωση οτι μας ψιλοδουλευουν τελευταια οι φιλοι μας οι κινεζοι.

εγω εχω το Doogee DG350 και δηλωνουν 0.650 w/kg sar.   :X   :devil: 

Δημοσ.

γι'αυτο ειπα το αληθινο sar το ξερει κανεις? ουτε ο κατασκευαστης δε το ξερει μαλλον :P εψαξα στο google "site:coolpad.com sar" αλλα εβγαλε μονο κινεζικα κανεναν αριθμο

Δημοσ.

Καλημέρα, κάποια πρόταση σε 5.5 με 3gb ram και να παίρνει και sd καρτούλα έχουμε; αν είναι και dual sim ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

από που να παραγγείλω εδώ http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html ή εδώ http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html η διαφορά στη τιμή είναι ελάχιστη, με ενδιαφέρει κυρίως το μαγαζι να μη κάνει καμια βλακεία και στείλουν ότι να νε

Δημοσ.

Υπαρχει κινεζια που να συνδιαζει, DLNA, wifi hotspot και θυρα HDMI? νομιζω στα γνωστα μοντελα καποιο θα του λειπει απο αυτα...

Δημοσ.

Υπαρχει κινεζια που να συνδιαζει, DLNA, wifi hotspot και θυρα HDMI? νομιζω στα γνωστα μοντελα καποιο θα του λειπει απο αυτα...

Κινητό ή tablet; Επειδή θύρα HDMI έχουν συνήθως τα tablet, ενώ τα κινητά έχουν την αντίστοιχη MHL. Τα φθηνά κινητά δεν έχουν MHL, και τα φθηνότερα ούτε USB OTG.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...